'The Drew Barrymore Show' nu exclusief te zien op Pickx+

Is Drew Barrymore de nieuwe Ellen Degeneres aan het worden? Het succes van haar dagelijkse show, die afgelopen najaar op de Amerikaanse televisie is gelanceerd, doet dat vermoeden. ‘The Drew Barrymore Show' is nu terug voor een tweede seizoen, dat vanaf nu exclusief beschikbaar is op Pickx+.

Niemand is Drews filmdebuut als Elliots kleine zusje vergeten in 'E.T. the Extra-Terrestrial', de film van haar peetvader Steven Spielberg die haar aan het grote publiek onthulde. Sindsdien heeft Drew Barrymore een lange weg afgelegd. De Amerikaanse actrice, producer en regisseur heeft nu meer dan 50 films op haar naam staan, met rollen in 'Charlie's Angels' en 'Scream'. Ze was ook te zien in tv-series als 'The Simpsons' en 'Family Guy'.
 
Een dagelijkse afspraak
 
Sinds 2015 heeft Drew Barrymore haar acteercarrière op een laag pitje gezet om zich meer op haar kinderen te richten en persoonlijke projecten te ontwikkelen. Zo lanceerde ze in de herfst van vorig jaar haar eigen talkshow, waarin ze dagelijks bekende mensen ontvangt om met veel humor en optimisme te discussiëren over hun persoonlijke geschiedenis, levensstijl en vele andere onderwerpen.
 
Voor de eerste aflevering van haar show heeft Drew Barrymore haar oude vrienden Cameron Diaz, Lucy Liu en Adam Sandler herenigd. Sindsdien zijn er heel wat beroemdheden gekomen en gegaan en de show is net vernieuwd voor een tweede seizoen, dat je vanaf nu kunt bekijken op Pickx+!
 
‘The Drew Barrymore Show’ is vanaf nu elke dag om 12u30 of 17u40 beschikbaar op de exclusieve zender Pickx+ (zender 13). Woon je in Brussel en heb je een Nederlandstalig tv-pakket van Proximus? Dan vind je Pickx+ terug op zender 263! Ontdek het volledig aanbod van Pickx+ via de tv-optie ‘All Stars’ van Proximus Pickx!  Meer info over de tv-optie vind je terug op onze site.
 

Films

Bekijk alles
Top