Bereid je voor op 'After We Fell' met de Proximus VOD-catalogus

Stomende jonge liefde en meer intriges dan je kan bijhouden? Dat is ‘After’, de trilogie die gebaseerd is op de gelijknamige roman van Anna Todd uit 2014. Vanaf 1 september kan je de laatste film gaan bekijken in de cinema en om je goed voor te bereiden, biedt Proximus Pickx de eerste twee films tot 7 september goedkoper aan in de Proximus VOD-catalogus.

Wat ‘Fifty Shades of Grey’ was in 2015, was ‘After’ in 2019. De films zijn eveneens een bewerking van een boek, al zij het deze keer van schrijfster Anna Todd. Het verhaal neemt je mee in het leven van Tessa Young, een toegewijde studente, een plichtsgetrouwe dochter en een trouwe vriendin van haar middelbare schoolliefje. Alles loopt op rolletjes, tot ze start met haar eerste semester aan de universiteit. Een wereld gaat open voor de eens zo brave Tessa wanneer ze Hardin Scott ontmoet, een rebel die haar doet twijfelen aan alles wat ze dacht te weten over zichzelf en het leven.
 
De ingewikkelde relatie van Tessa en Hardin loopt verder in ‘After We Collided’, die uitkwam in 2020. Hun parcours wordt alsmaar hobbeliger. Tessa wist dat Hardin wreed kon zijn, maar als er een onthulling komt over de oorsprong van hun relatie - en Hardins mysterieuze verleden – weet ze zijn niet of hun band nog gered kan worden.
 
‘After We Fell’
 
Fans kijken al een jaar reikhalzend uit naar de laatste film van de trilogie en op 1 september is het eindelijk zover. Tessa en Hardin zullen moeten kiezen hoe hun leven er gaat uitzien na hun studies, en of dat überhaupt wel een leven samen zal zijn.
 
Proximus Pickx wil je niet volledig in spanning laten wachten op ‘After We Fell’ en trakteert in de Proximus VOD-catalogus op de eerste twee films aan verminderde prijs. Van 24 augustus tot 7 september heb je de kans om deze twee kleppers te kijken. Zo zit je op 1 septemeber volledig voorbereid in de cinemazaal.
 
‘After’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus aan €1,99. ‘After We Collided’ bekijk je voor €2,99. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Films

Bekijk alles
Top