Tijd voor film: nu in de bioscoop (13 november)

Zin in een avondje uit? Dan is een film meepikken altijd een uitstekend idee. Ontdek hier wat voor fraais je deze week kan gaan bekijken in 's lands filmzalen, en welke de meest bezochte bioscoopfilms van het moment zijn.

Er verschijnt weer heel wat lekkers in de Belgische zalen deze week: er is o.a. Martin Scorsese's glorieuze maffia-epos 'The Irishman', de Belgische Oscar-inzending voor de beste buitenlandse film 'Nuestras Madres', Roman Polanski's 'J'accuse' over de Dreyfusaffaire, het waargebeurde F1-drama 'Le Mans 66', het nostalgische in zwart-wit gefilmde Schotse coming-of-agedrama 'Beats', de Nederlandse familiefilm 'De Brief voor Sinterklaas' en Bruce Springsteens concertfilm 'Western Stars'. De popcorn staat klaar, dus rep je naar de dichtstbijzijnde bioscoop om jouw favoriete film mee te pikken.

De meeste films die nu in de bioscoop te zien zijn, verschijnen ongeveer vier maanden later in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

The Irishman

Martin Scorsese's glorieuze maffia-epos met monumenten Robert De Niro, Joe Pesci en Al Pacino neemt een encyclopedische 3 uur en 30 minuten in beslag, maar overdondert met fenomenale performances en een prachtig weergegeven gangstermilieu uit een lang vergaan Amerika.

Frank 'The Irishman' Sheeran, een koelbloedige oorlogsveteraan die de smaak van moord niet helemaal meer uit zijn palet lijkt te kunnen schrappen, re-integreert in de samenleving als truckchauffeur voor een slachthuis. Al snel zet hij zijn eigen handeltje op met achterovergedrukt steakvlees, waardoor hij in de smaak valt bij enkele Italiaanse liefhebbers van de betere biefstuk/maffiafiguren.

Hij wordt met open armen onthaald door Russell Bufalino (Joe Pesci, die speciaal zijn pensioen tijdelijk opschortte voor deze rol), de patriarch van de Bufalino-misdaadclan. Frank is een man van weinig woorden met een talent voor het opvolgen van bevelen zonder morren, kwaliteiten die Bufalino van onschatbare waarde acht. Binnen de familie promoveert Frank tot de go-to guy voor afrekeningen, en wordt hij ingeschakeld als de bodyguard en fixer van vakbondsman Jimmy Hoffa.

'The Irishman' is een adaptatie van Charles Brandts boek 'I Heard You Paint Houses', waarin hij zijn gesprekken met Frank Sheeran verwerkte.

Biografische misdaadthriller van Martin Scorsese, met Robert De Niro, Jesse Plemons, Al Pacino, Harvey Keitel en Joe Pesci

IMDb-score: 8,7/10


'The Irishman' is het vlaggenschip van Netflix dit jaar, en vanaf 27 november ook beschikbaar op onze favoriete streamingsdienst. Maar we raden je toch aan om dit schitterende maffia-epos eerst op groot scherm te gaan bekijken.

Lees ook:
Deze films en series serveert Netflix in november

Kies nu voor Netflix als tv-bonus in je Tuttimus, Familus of Minimus pack van Proximus TV en geniet van €2 korting!

Nuestras Madres

Net zoals in wel meerdere landen in Midden- en Zuid-Amerika herbergt de Guatemalteekse grond ontelbare ongemarkeerde graven van burgeroorlogsslachtoffers. Ernesto is forensisch antropoloog en belast met de tijdrovende taak om wat overblijft van deze lichamen, die in de jaren 80 heimelijk gedumpt werden in massagraven op de lokale kerkhoven, te identificeren. Een heldenlabeur, want elke identificatie betekent rust en closure voor de nabestaanden.

Om de begraafplaatsen te lokaliseren moet Ernesto het vertrouwen winnen van de lokale inheemse bevolking. Nicolasa, een Mayaanse vrouw, hoopt dat hij haar man kan terugvinden die in 1982 vermoord werd omdat hij de rebellen van voedsel voorzag. Wanneer ze een foto van haar man met een rebellenleider toont, herkent Ernesto zijn vader. En dat allemaal wanneer zijn moeder, en alle andere moeders uit het dorp, zich opmaken om te getuigen op het proces van enkele soldaten.

Nadat hij eerder dit jaar met 'Nuestras Madres' ('Onze moeders') in Cannes de Caméra d'Or won, levert de Belgisch-Guatemalteekse regisseur César Diaz met zijn bekroonde speelfilmdebuut ook de Belgische Oscar-inzending voor de beste buitenlandse film.

Drama van César Diaz, met Emma Dib, Armando Espitia en Aurelia Caal

IMDb-score: 6,9/10

J'accuse

In deze film over de Dreyfusaffaire haalt Roman Polanski een markant - en voor velen misschien onbekend - stukje Europese geschiedenis op excellente en intrigerende wijze van onder het stof.

Een smetteloze reputatie en een onberispelijk karakter kunnen niet voorkomen dat Alfred Dreyfus veroordeeld wordt voor het verkopen van staatsgeheimen aan Duitsland. De joodse kapitein in het Franse leger wordt vernederend teruggezet in rang en verbannen naar het onheilspellend maar toepasselijk genaamde Duivelseiland, aan de Zuid-Amerikaanse kust. Maar kolonel Picquart, die net het bureau voor contraspionage geërfd heeft van een aan syfilis lijdende voorganger, vermoedt dat de bewijzen tegen Dreyfus wel eens gefabriceerd zouden kunnen zijn. Hij gaat op onderzoek uit en wil koste wat het kost de echte schuldigen ontmaskeren.

Met co-scenarist en auteur Robert Harris ('Imperium', 'The Ghostwriter') aan zijn zijde creëert Polanski een meeslepend misdaadverhaal dat geïnstitutionaliseerd antisemitisme in het Frankrijk op het einde van de 19de eeuw blootlegt en uiteindelijk culmineert in de publicatie van Émile Zola's open brief aan de president 'J'accuse'.  

Drama van Roman Polanski, met Jean Dujardin, Louis Garrel en Emmanuelle Seigner

IMDb-score: 7,3/10

Le Mans 66

In 1966 bouwen een visionaire auto-ontwerper en een onverschrokken coureur een revolutionair nieuwe racewagen voor de Ford Motor Company: de Ford GT40, waarmee ze het op het circuit van Le Mans hopen op te kunnen nemen tegen de hegemonie van Ferrari. Maar daarvoor moeten ze tevens de strijd aangaan met de wetten der natuur en hun eigen demonen.

'Le Mans 66' (elders uitgebracht onder de titel 'Ford v Ferrari') bevat al de adembenemende race-actie die je maar kan dromen, maar biedt ook meer dan genoeg humor, spanning, en aangrijpend menselijk drama voor wie niet direct een formule 1-fan is.

Biografisch actiedrama van James Mangold, met Christian Bale, Matt Damon en Caitriona Balfe

IMDb-score: 7,7/10


Lees ook:
De metamorfoses van Christian Bale

Beats

Er is niets beter dan dansend ten onder gaan. Dat weet ook Brian Welsh, de Schot die in dit door Steven Soderbergh geproduceerde zwart-witdrama inzoomt op twee vrienden die in de zomer van 1994 een laatste keer willen raven voordat ze hun eigen weg gaan. Alleen vaardigde de Tory-regering op dat moment een samenscholingsverbod uit op plekken met 'repetitive beats'. Partyen op The Prodigy werd zo plots pure politiek, e´n bovenal strafbaar.

Hoewel dat roet in de feestplannen van Spanner en Johnno gooit, zetten ze in dit nostalgische coming-of-agedrama alsnog hun beste dansbeentjes voor. Want meer dan deze gretige tieners, een pompende score en harde xerox-kleuren heeft Welsh niet nodig om het conservatieve Schotland van de nineties en de verbindende kracht van dreunende beats te tonen.

Drama van Brian Welsh, met Cristian Ortega, Lorn MacDonald, Laura Fraser en Brian Ferguson

IMDb-score: 7,7/10


Bron: Film Fest Gent

De Brief voor Sinterklaas

De feestelijke aankomst van Sinterklaas wordt overschaduwd door een gigantisch probleem: door een groot tekort aan Pieten dreigt de traditie voor eens en voor altijd te verdwijnen. Sinterklaas zit met zijn handen in het haar: hoe komt hij snel aan nieuwe, goede Pieten? Er zit niets anders op dan een auditie te organiseren, waarbij de goedheiligman op zoek gaat naar nieuwe Pieten: een officiële 'Pietendag'. Sem ziet zijn kans schoon en schrijft onmiddellijk een brief. Als hij een stoere, sterke Piet kan worden dan durven zijn pesters hem vast nooit meer lastig te vallen. Maar wat niemand weet is dat Huibert Jan en zijn 'Mammie' middels een gemeen plan proberen om de Pietendag te saboteren. Gaat het Sem, Patty Pepernoot en piet Bennie lukken om de Pietendag én daarmee het Sinterklaasfeest te redden? Of komt er voor eens en altijd een einde aan het Sinterklaasfeest?

Familiefilm van Lucio Messercola, met Bram van der Vlugt, Lieke van Lexmond, Bo Burger, Pamela Teves, Chris Tates, Roel Dirven, Jelle de Jong en Edo Brunner

IMDb-score: 6,6/10

Western Stars

Een eenzaat die verlossing heeft gevonden in de liefde. Zo heeft Bruce Springsteen zichzelf beschreven in zijn autobiografie. Het is een thema dat als een rode draad door zijn werk loopt, maar zelden zo sterk naar voren is gekomen als op 'Western Stars'.

Zijn in juni verschenen negentiende studioplaat 'Western Stars' bewijst dat The Boss op zijn zeventigste nog altijd nieuwe paden opzoekt. De songs zijn geworteld in country en, heel opvallend, gespeeld met een dertigkoppig orkest. Springsteen is niet van plan om met een orkest te toeren, maar gelukkig is er de concertfilm 'Western Stars', opgenomen voor een publiek in zijn boerderij. Het zijn liedjes die smeken om gehoord te worden via de geweldige luidsprekers van een filmzaal, temeer omdat ze, zoals wel vaker bij Springsteen, mini-filmscenario's lijken. Opvallend: het is de eerste keer dat hij zelf (co)regisseur is, samen met zijn vaste compagnon Thom Zimny.

Concertfilm van Bruce Springsteen en Thom Zimny

IMDb-score: 7,6/10

Top-5 meest bezochte films in de bioscoop deze week

1. Joker: Thriller van Todd Phillips, met Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz, Frances Conroy en Brett Cullen
2. Maleficent: Mistress of Evil: live-action avonturenfilm van Joachim Rønning, met Angelina Jolie, Elle Fanning, Michelle Pfeiffer, Harris Dickinson, Chiwetel Ejiofor, Sam Riley, Imelda Staunton en Juno Temple
3. Midway: Historisch actiedrama van Roland Emmerich, met Ed Skrein, Woody Harrelson, Mandy Moore, Luke Evans, Nick Jonas en Patrick Wilson
4. Zombieland: Double Tap: Horrorkomedie van Ruben Fleischer, met Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin en Emma Stone
5. Everest, de Jonge Yeti (Abominable): Animatiefilm van  Jill Culton en Todd Wilderman (DreamWorks & Pearl Studio), met de stemmen van  Chloe Bennet, Albert Tsai, Tenzing Norgay Trainor (O.V.) / Sara Gracia Santacreu, Bram De Mets, Thibault Janssens, Gène Bervoets Katrien De Becker, Els De Schepper, Ini Massez, Pieter-Jan De Smet, Kevin Bellemans en Juan Gerlo (Vlaamse versie)

Bekijk ook:
Joker: meesterlijk portet van een psychopaat
Joaquin Phoenix in tien films
De gemeenste Disneyslechteriken


Music Maestro

Het succes van 'Like Me': waarom jong en oud genieten van dit succesrecept

De muzikale fictiereeks ‘#LikeMe’ is een waanzinnig succes geworden. Een enorm populaire serie, twee gouden albums, uitverkochte concerten… Ketnet en productiehuis Fabric Magic hebben letterlijk goud

Billie Eilish leert zichzelf beter kennen in My Future

Tieneridool Billie Eilish heeft een nieuw nummer gelanceerd, en wat voor eentje. My Future staat nog maar enkele dagen online maar sloeg op de streamingdiensten meteen in als een bom. Redenen genoeg o

Wat je nog niet wist over Amy Winehouse

Negen jaar geleden verloor de muziekindustrie één van haar meest unieke stemmen, die van Amy Winehouse. Na het overlijden van de Britse singer-songwriter ging documentairemaker Asif Kapadia aan de sla

Internationale zussendag: deze bekende zussenbands veroverden de wereld

Op de eerste zondag van augustus vieren zij die gezegend zijn met een zus de internationale zussendag. Ook Proximus Pickx doet mee: wij serveren de meest gevierde zussenbands uit de muziekgeschiedenis

Bart Kaëll wordt 60: een portret van ‘Bart Gijselinck’

Vandaag is naast Will Tura ook een andere Vlaamse zanger jarig. Bart Gijselinck, u welbekend onder de artiestennaam Bart Kaëll, viert vandaag zijn zestigste verjaardag. Proximus Pickx vat voor u zijn

Will Tura wordt tachtig: een portret van de 'keizer van het Vlaamse lied'

Met een arsenaal van meer dan 700 hits heeft Will Tura volledig het recht om als ‘keizer van het Vlaamse lied’ beschreven te worden. Hij krijgt voor zijn tachtigste verjaardag een standbeeld in ‘zijn’

Muziekfestivals die cultuurgeschiedenis schreven, deel 2: de seventies

Nu we verstoken zijn van onze teergeliefde zomerfestivals, richt Proximus Pickx elke week zijn spots op een legendarisch festival dat zijn stempel gedrukt heeft op een welbepaald decennium. In dit twe

Het opmerkelijke verhaal achter de wereldhit ‘Mmmbop’

Proximus Pickx duikt elke week in de muziekgeschiedenis, op zoek naar de strafste verhalen achter zomerhits die wereldfaam hebben genoten. Deze keer doen we uit de doeken hoe de gruwelijk catchy zomer

Deze muzieksterren overleden afgelopen maand

Herbeleef nog steeds het Klara on Tour-festival via Pickx TV

Je houdt van klassieke muziek en je hebt nog eens nood aan een festival? Dan zit je bij Proximus Pickx aan het juiste adres. Zo kan je op ons platform nog steeds terecht voor het Klara on Tour-festiva

Toerist in eigen land: deze muzikale wegwijzers gidsen je door West-Vlaanderen

Vlaanderen boven, aldus ene Raymond van het Groenewoud. Deze coronazomer is het uitgelezen moment om ons Vlaanderenland te herontdekken. Proximus Pickx grasduinde alvast in het Vlaamse muziekarchief o

Clip van de week: Cardigan

'We live in strange times', zoals de Engelse schrijver Douglas Adams placht te zeggen. Nu het coronavirus weer opflakkert in onze contreien, is het met een bang hart afwachten hoe het najaar er zal ui

Sport in de kijker

De dag waarop Van Avermaet voor altijd Gouden Greg zou worden

Dag op dag vier jaar geleden beleefde de Belgische wielerwereld een moment om blijvend te savoureren. In Rio de Janeiro, op het wereldvermaarde strand van Copacabana, kroonde Greg Van Avermaet zich op

One day, one goal: Kaká toont zijn klasse tegen Manchester United

Enkel en alleen een beroep doen op je voeten volstaat niet altijd in het voetbal. Soms is er een vleugje genie nodig om de weg naar het vijandelijke doel te overbruggen. Op 24 april 2007 demonstreert

One day, one goal: Tim Cahill volleyt de netten aan flarden tegen Nederland

We schrijven woensdag 18 juni 2014. In het bloedhete Porto Alegre neemt Australië het in de poulefase van het WK in Brazilië op tegen Nederland. In de 21ste minuut zou Tim Cahill er zijn moment de glo

François Fornieri zorgt voor extra lokale verankering bij Standard

François Fornieri, eigenaar van het farmabedrijf Mithra, wordt aandeelhouder bij Standard en co-gedelegeerd bestuurder samen met Bruno Venanzi, die voorzitter blijft. Maar wie is die Luikse zakenman e

One day, one goal: de weergaloze treffer van James Rodriguez tegen Uruguay

Op 28 juni 2014, tijdens de match tussen Colombia en Uruguay, wist een zekere James Rodriguez de wereld te verbazen met zijn talent door zijn team voor het eerst in de geschiedenis naar de kwartfinale

Waarom iedereen van Ronaldo houdt

Of je nu Braziliaan of Argentijn bent of supportert voor Real Madrid of Barcelona, iedereen houdt enkel en alleen maar positieve gevoelens over aan de Braziliaanse voetballegende Ronaldo. Waaraan heef

Ingenieuze vrije trap Ronaldinho bezegelt WK-lot van Engeland

Het WK 2002 zal voor ons Belgen altijd in het geheugen gegrift blijven als het wereldkampioen waar de Jamaicaanse scheidsrechter Peter Prendergast België richting de exit duwde in het achtste finaledu

One day, one goal: het weergaloze kunststukje van Giroud tegen Crystal Palace

De liefde tussen Arsenal en Franse balvirtuozen kent een lange geschiedenis. In 2012 streek Oliver Giroud neer op de Londense bodem. Ondanks zijn neus voor doelpunten, stoorden sommigen zich aan zijn

De zwaarste crashes in de Formule 1-geschiedenis

Vandaag is het dag op dag 44 jaar geleden dat Niki Lauda met zijn Formule 1-bolide zwaar crashte op de Nürburgring in Duitsland. Helaas voor de fans van de koninginnenklasse van de autosport was de cr

Terugblik op enkele memorabele finales van de US Open

Goed nieuws voor de tennisfans, want op maandag 31 augustus staat de start van de US Open gepland.

One day, one goal: Hamit Altintop scoort mooiste goal van 2010

Hamit Altintop nam het op 3 september 2010 met Turkije op tegen Kazachstan. De Turken wonnen met 0-3 en vooral de goal van Hamit Altintop ging de wereld rond. Een terugblik.

Nice to meet you ... Dimitri Van den Bergh

In deze kenningsmakingsrubriek laten we deze week ons licht schijnen op Dimitri Van den Bergh. Geen zorgen als de Antwerpenaar niet meteen een belletje bij je doet rinkelen, wij stellen de kersverse w

Focus op films, series & tv

Niet te missen op tv (10 augustus - 16 augustus): wat je niet mag missen op tv

Het succes van 'Like Me': waarom jong en oud genieten van dit succesrecept

De muzikale fictiereeks ‘#LikeMe’ is een waanzinnig succes geworden. Een enorm populaire serie, twee gouden albums, uitverkochte concerten… Ketnet en productiehuis Fabric Magic hebben letterlijk goud

Toerist in eigen land: deze series en films laten je Limburg ontdekken

Vlaanderen boven, aldus ene Raymond van het Groenewoud. Deze coronazomer is het uitgelezen moment om ons Vlaanderenland te herontdekken. Proximus Pickx grasduinde alvast in het audiovisuele archief om

Dit kakelverse kijkvoer op Netflix is jouw aandacht waard

Een nieuwe week, een nieuwe lading kijkvoer op streamingplatform Netflix. Zie je door de bomen het bos niet meer? Geen nood, Proximus Pickx gidst je door het rijke aanbod en pikt er de aantrekkelijkst

Vijf films die je doen afkoelen tijdens deze hete dagen

Het beloven zeer warme dagen te worden en de eerste hittegolf van dit jaar komt eraan. Temperaturen die soms tot 37 graden kunnen oplopen, het zijn niet altijd de meest aangename dagen. Velen zullen o

Ryan Reynolds lacht met Green Lantern in zijn eigen versie van de film

Negen jaar na de lancering van ‘Green Lantern’ is Ryan Reynolds de grootste flop uit zijn carrière nog niet vergeten. In de plaats van die flop weg te steken, lacht de Canadees-Amerikaanse acteur op z

Droom weg over je volgende reisbestemming met deze reisfilms

De zomer van 2020 staat in het teken van de staycation of de trip naar een bestemming dichtbij. Vakantieplannen voor exotische oorden moeten alvast een jaartje in de koelkast. Maar om de lange uren on

Tuinprogramma's zijn populairder dan ooit

Tuinieren is een probaat middel tegen stress en zorgen. Wellicht is het daarom geen wonder dat tuinprogramma's in deze coronatijden het meer dan ooit goed doen. Voor wie door het bos de bomen niet mee

Wat je nog niet wist over Amy Winehouse

Negen jaar geleden verloor de muziekindustrie één van haar meest unieke stemmen, die van Amy Winehouse. Na het overlijden van de Britse singer-songwriter ging documentairemaker Asif Kapadia aan de sla

De glansrollen van Jeroen Perceval

Vanavond zendt VTM om 21u50 ‘d’Ardennen’ uit, een film waarmee regisseur Robin Pront een Ensor voor beste film in de wacht sleepte. In het misdaaddrama over twee broers spelen Kevin Janssens en Jeroen

Ode aan Neil Armstrong: enkele films over maanlandingen die je moet zien

Neil Armstrong, geboren op 5 augustus 1930, stierf in 2012. Vandaag herdenkt Proximus Pickx hem op de dag hij 90 jaar zou worden. In 1969 werd hij de eerste mens die voet aan de grond zette op de maan

Het succesverhaal achter de Belgische animatiestudio nWave

Met "Bigfoot Family" komt de Belgische animatiestudio nWave op woensdag 5 augustus met haar negende langspeler in de zalen. Maar waaraan heeft nWave haar succes te danken?

Nieuws van het esport-front

ESL Benelux Championship kondigt zijn winterseizoen aan

De ESL Benelux Summer had dit jaar veel verrassingen en wendingen in petto op zowel CSGO als Clash of Clans, vanaf de eerste kwalificatiewedstrijden in maart tot de finales in mei. ESL Benelux wilde d

LG R6S: Team 86 en Activit-E plaatsen zich voor de play-offs

Het einde van de groepsfase van de Rainbow Six Siege-competitie nadert met rasse schreden en twee teams hebben zich al gekwalificeerd. Vier teams zullen op de laatste dag strijden om de resterende twe

NA- en GOS-teams krijgen met IEM New York laatste kans op kwalificatie voor de Major van Rio

Op 6 oktober begint de IEM New York 2020, met 32 uitgenodigde teams en $250.000 aan prijzengeld. Het toernooi is de laatste kans voor de Noord-Amerikaanse en GOS-teams om zich te kwalificeren voor de

FIFA 21: de eerste indrukken

Ook al ligt de release van FIFA 21 nog enkele weken in de toekomst, de informatie over het voetbalspel begint binnen te sijpelen. Het is dan ook tijd om de eerste beschikbare informatie over de nieuwe

Belgian League: Mechelen overklast Aethra en vervoegt Sector One in finale

Afgelopen maandag kwamen KVM Esports en Aethra elkaar tegen in de halve finale van de Belgian League-zomersplit. Een ultieme BO3 besliste over de tegenstander van Sector One in de finale. Ondanks een

Onze landgenoot Davidp tekent bij G2 Esports en wint meteen vierde Ignition Series op Valorant

David Prins, alias “Davidp”, is een naam die CSGO-fans meer dan waarschijnlijk bekend in de oren klinkt. Hij was inderdaad een van onze beste vertegenwoordigers als professionele speler op het Valve-s

Nisqy en Cloud9 heersen over de LCS

Terwijl het LEC in volle gang is en ons een topseizoen biedt, staan twee Europese teams in de top 10 van ESPN’s global power rankings van de maand juli. Maar wat is het niveau van de LCS-teams aan de

Worlds 2020 op LoL gaan door ondanks coronacrisis

League of Legends-fans kregen dit weekend goed nieuws van Riot Games. De computerspelontwikkelaar kondigde aan dat de tiende editie van de League of Legends Worlds zal starten op 25 september. We're

Esportskalender: augustus

Elke maand vindt u dankzij Proximus Pickx de kalender met Belgische en internationale esportsevenementen die u niet mag missen! BELGIËLeague of LegendsBelgian League: play-offs | 3 augustus: wedstrijd

LG R6S: WanteD en Team86 bevestigen, Activit-E haalt uit

De tweede week van de nieuwe LouvardGame Rainbow Six Siege-competitie ging afgelopen maandag van start. Na de eerste twee felbevochten speeldagen hebben deze plaatsgemaakt voor enkele overtuigende suc

Belgian League: Aethra plaatst zich voor halve finales en Country Finals

Aethra Esports heeft donderdag een sterke prestatie neergezet met een dubbel geslaagd doel tegen Team 7AM. Alles is in gereedheid voor een ware clash tegen KVM om de finale van deze zomersplit te bere

De ultieme e-sport-headset – De Razer BlackShark V2

Razer, het toonaangevende lifestylemerk voor gamers, introduceert de ultieme e-sport-headset: de Razer BlackShark V2. De headset heeft nieuwe Razer TriForce Titanium 50mm-drivers, een Razer HyperClear

Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?