Deze films en series serveert Netflix in november

Met deze nieuwe films en series zijn koude avonden geen probleem!

De zon is nu en dan nog van de partij, maar de avonden zijn best koud. Ideale momenten om in je zetel te duiken en je te nestelen voor een nieuwe serie, een toffe film of een boeiende documentaire.

Op zoek naar inspiratie? Deze nieuwe series en films staan deze maand op het menu!

Atypical, seizoen 3

De weg naar succes is atypisch. Sam en de familie Gardner zijn met Atypical terug voor een derde seizoen, alleen op Netflix.

Atypical volgt de achttienjarige Sam, die autistisch is en zijn eerste stappen in de datingwereld waagt. Terwijl Sam op een emotionele ontdekkingsreis naar zichzelf gaat, worstelt de rest van zijn familie met de nodige veranderingen in hun eigen leven. In het derde seizoen staat Sam voor een grote stap, want hij doet zijn intrede in het hoger onderwijs. Het studentenleven lonkt!In de cast zie je Keir Gilchrist als Sam, en verder Jennifer Jason Leigh, Michael Rapaport, Brigette Lundy-Paine en Amy Okuda.

Momenteel kun je van Atypical drie seizoenen bekijken.

The King

Een historisch drama, met Timothée Chalamet in de hoofdrol.

The King speelt zich af in het 15e eeuwse Engeland. Hal (Timothée Chalamet), een eigenzinnige prins en de onwillige erfgenaam van de Engelse troon, heeft het leven aan het hof de rug toegekeerd en leeft onder het gewone volk. Wanneer zijn tirannieke vader overlijdt, wordt Hal gekroond tot koning Henry V. De jonge koning moet nu omgaan met de paleisintriges, chaos en een op til staande oorlog met Frankrijk. Ook de relatie met zijn beste vriend en mentor, de oudere en drankzuchtige ridder John Falstaff (Joel Edgerton), komt onder druk te staan.Een film van David Michôd, naar een scenario van Michôd en Joel Edgerton. Naast Chalamet en Edgerton zie je onder meer ook Sean Harris, Ben Mendelsohn, Robert Pattinson en Lily-Rose Depp.

Nu te zien op Netflix.

Holiday in the Wild

Een streepje romantiek? In Holiday in the Wild springt er een vonk over tussen Kristin Davis en Rob Lowe.

Kate Conrad (Kristin Davis) uit Manhattan heeft voor zichzelf en haar man een tweede huwelijksreis geboekt, zodat ze niet depressief wordt wanneer haar zoon het nest verlaat om te gaan studeren. In plaats van dankbaarheid te tonen maakt haar man een abrupt einde aan hun relatie. De verstoten Kate besluit om alsnog in haar eentje op safari te gaan in Afrika. Tijdens een omweg door Zambia helpt ze haar piloot Derek Holliston (Rob Lowe) om een babyolifant zonder moeder te redden. Ze verzorgen het dier in een plaatselijk olifantenreservaat en Kate verlengt haar vakantie tot na de kerst. Zou ze met een nieuwe liefde in het vooruitzicht toch terugkeren naar huis of maakt ze er een permanent avontuur van?Nu te zien op Netflix.

The End of the F***ing World, seizoen 2

Heb jij ook zo genoten van het eerste seizoen van The End of the Fu***ing World? In dat geval, goed nieuws. Het tweede seizoen is beschikbaar sinds 5 november!

In het eerste seizoen volgden we James (Alex Lawther) en Alyssa (Jessica Barden), twee tieners met elk hun eigen issues die op roadtrip gingen om te zoeken naar Alyssa’s vader. Een niet onbelangrijk detail: James is van plan het meisje te vermoorden.

Een geweldige serie, vol gitzwarte humor en met een prachtige soundtrack. Bekijk hier de trailer van het tweede seizoen:Klaus

Eentje om tijdens de komende feestdagen met de kinderen te bekijken: Klaus is een mooie animatiefilm over een verrassende vriendschap die leidde tot een legende.

Wanneer Jesper zichzelf onderscheidt als de slechtste leerling-postbode aan de academie, wordt hij gestationeerd op een besneeuwd eiland ten noorden van de poolcirkel, waar de ruziënde plaatselijke bewoners nauwelijks een woord met elkaar wisselen, laat staan brieven. Jesper staat op het punt om het op te geven wanneer hij een bondgenoot vindt in de plaatselijke lerares Alva. Ook ontdekt hij Klaus, een mysterieuze timmerman die alleen woont in een hut vol met zelfgemaakt speelgoed. Deze verrassende vriendschappen zorgen ervoor dat de mensen in Smeerensburg weer kunnen lachen en creëren een nieuwe traditie van gulle buren, magische overlevering en kerstkousen die zorgvuldig bij de haard worden gehangen.Een animatiefilm en kerstavontuur geregisseerd door een van de makers van 'Verschrikkelijke ikke': Sergio Pablos. Met J.K. Simmons, Jason Schwartzman, Rashida Jones, Joan Cusack, Will Sasso en Norm Macdonald.

Vanaf 15 november op Netflix.

The Crown, seizoen 3

Op 17 november is het eindelijk tijd voor het derde seizoen van hitserie The Crown. Niet Claire Foy speelt deze keer de queen, maar wel Olivia Colman.

Ook bij de rest van de cast zijn er wat wijzigingen. Prince Philip wordt dit seizoen gespeeld door Tobias Menzies, die de rol overneemt van Matt Smith. Hetzelfde geldt voor Prinses Margaret, de zus van de koningin: wij wordt nu gespeeld door Helena Bonham Carter, en niet zoals eerder door Vanessa Kirby. Verder zie je onder meer ook Gillian Anderson als Margaret Thatcher. Een indrukwekkende cast!
Het derde seizoen start in 1964. Tijden veranderen, maar verplichtingen niet. Terwijl koningin Elizabeth II zich met een snel veranderend Groot-Britannië bezighoudt, blijft haar familie worstelen met de behoeften van de monarchie en de wensen voor hun uiteenvallende persoonlijke leven.Het derde seizoen van The Crown is vanaf 17 november beschikbaar.

Mortel

Vanaf 21 november kun je kijken naar het eerste seizoen van de Franse Netflix Original-serie Mortel. Voor liefhebbers van drama met een bovennatuurlijke twist.

De serie volgt scholieren Sofiane, Victor en Luisa, die schijnbaar elkaars tegenpolen zijn. Samen proberen ze de moordenaar van Sofianes broer te vinden, met de hulp van een voodoogeest.Vanaf 21 november op Netflix.

The Knight Before Christmas

In de mood voor romantiek en kerstkriebels? The Knight Before Christmas is misschien precies wat je zoekt! Een Netflix Original-film met Vanessa Hudgens en Josh Whitehouse.

Als een tovenares de middeleeuwse ridder Sir Cole tijdens de feestdagen naar het hedendaagse Ohio stuurt, raakt hij bevriend met Brooke, een slimme, aardige wetenschapslerares die geen geluk heeft in de liefde.

Brooke helpt Sir Cole zijn weg te vinden in de moderne wereld, terwijl hij probeert om erachter te komen hoe hij zijn mysterieuze opdracht kan uitvoeren — de enige manier waarop hij weer terug naar huis kan. Maar als Sir Cole en Brooke beter bevriend raken, krijgen ze ook gevoelens voor elkaar. Kan hun liefde alles overwinnen?The Knight Before Christmas gaat op 21 november 2019 in première op Netflix.

Dolly Parton’s Heartstrings

Fans van Dolly Parton kunnen vanaf 22 november hun hart ophalen met Dolly Parton’s Heartstrings, een anthologieserie over de verhalen, herinneringen en inspiratie achter haar populairste liedjes.
 
Acht liedjes van Dolly. Acht verhalen over Dolly. Elk verhaal met zijn eigen invalshoek, gaande van liefdesverhalen en inspirerende vertellingen, tot familiedrama’s, westerns en wraakcomedy’s.Dolly Parton’s Heartstrings gaat op 22 november in première, alleen op Netflix.

The Irishman

Langverwacht! Martin Scorsese’s The Irishman is vanaf 27 november te zien op Netflix.

Robert De Niro, Al Pacino en Joe Pesci spelen de hoofdrollen in The Irishman, een episch verhaal over georganiseerde misdaad in het naoorlogse Amerika.

Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van Frank Sheeran, een veteraan uit de Tweede Wereldoorlog die als oplichter en huurmoordenaar samenwerkte met enkele van de beruchtste figuren uit de 20e eeuw. De film beslaat verschillende decennia en gaat over een van de grootste onopgeloste mysteries uit de Amerikaanse geschiedenis: de verdwijning van de legendarische vakbondsman Jimmy Hoffa. The Irishman neemt je mee op een monumentale reis door de duistere gangen van de georganiseerde misdaad: van interne mechanismen en rivaliteiten tot connecties met de politiek.Vanaf 27 november op Netflix.

Merry Happy Whatever

Merry Happy Whatever is een hilarische en hartverwarmende comedy, perfect in de aanloop naar de kerstdagen.

De film volgt Don Quinn (Dennis Quaid), een eigengereide vader uit Philadelphia die zijn best doet om balans te vinden tussen de stress van de feestdagen en de wensen van zijn hechte, maar aparte familie. En zijn familieleden doen hun best om hem onder controle te houden. Don vindt dat alles op de Quinn-manier moet worden gedaan, maar als hun jongste dochter Emmy (Bridgit Mendler) uit L.A. thuiskomt met een nieuwe vriend, de berooide muzikant Matt (Brent Morin), wordt zijn zienswijze danig op de proef gesteld.Merry Happy Whatever werd gemaakt door Emmy-winnaar Tucker Cawley (Everybody Loves Raymond). De film toont aan dat familie misschien niet altijd in een mooie verpakking komt, maar soms toch het mooiste cadeau kan zijn.

Merry Happy Whatever is vanaf 28 november beschikbaar, alleen op Netflix.

Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx! Heb je al een Tuttimus, Familus of Minimus pack? Kies voor Netflix als tv-bonus!

Music Maestro

Het opmerkelijke verhaal achter de zomerhit ‘Dragostea Din Tei’

Proximus Pickx duikt elke week in de muziekgeschiedenis, op zoek naar de strafste verhalen achter zomerhits die wereldfaam hebben genoten. Deze keer doen we uit de doeken hoe de gruwelijk catchy zomer

Schoonheid in coronatijden: de Antwerpse provincie in vijf prachtnummers

In deze moeilijke tijden voor de provincie Antwerpen, blikken we terug op enkele liedjes die ons herinneren aan de schoonheid van ’t stad en het omringende platteland. In deze vijf nummers bezingen An

Vijf dingen die je niet wist over David Duchovny

De Amerikaanse acteur David Duchovny wordt vandaag 60. Denk je echt alles te weten over de ster van ‘X-Files’ en ‘Californication’? Hier zijn vijf wist-je-datjes die je misschien niet kende over de ac

Het succes van 'Like Me': waarom jong en oud genieten van dit succesrecept

De muzikale fictiereeks ‘#LikeMe’ is een waanzinnig succes geworden. Een enorm populaire serie, twee gouden albums, uitverkochte concerten… Ketnet en productiehuis Fabric Magic hebben letterlijk goud

Billie Eilish leert zichzelf beter kennen in My Future

Tieneridool Billie Eilish heeft een nieuw nummer gelanceerd, en wat voor eentje. My Future staat nog maar enkele dagen online maar sloeg op de streamingdiensten meteen in als een bom. Redenen genoeg o

Wat je nog niet wist over Amy Winehouse

Negen jaar geleden verloor de muziekindustrie één van haar meest unieke stemmen, die van Amy Winehouse. Na het overlijden van de Britse singer-songwriter ging documentairemaker Asif Kapadia aan de sla

Internationale zussendag: deze bekende zussenbands veroverden de wereld

Op de eerste zondag van augustus vieren zij die gezegend zijn met een zus de internationale zussendag. Ook Proximus Pickx doet mee: wij serveren de meest gevierde zussenbands uit de muziekgeschiedenis

Bart Kaëll wordt 60: een portret van ‘Bart Gijselinck’

Vandaag is naast Will Tura ook een andere Vlaamse zanger jarig. Bart Gijselinck, u welbekend onder de artiestennaam Bart Kaëll, viert vandaag zijn zestigste verjaardag. Proximus Pickx vat voor u zijn

Will Tura wordt tachtig: een portret van de 'keizer van het Vlaamse lied'

Met een arsenaal van meer dan 700 hits heeft Will Tura volledig het recht om als ‘keizer van het Vlaamse lied’ beschreven te worden. Hij krijgt voor zijn tachtigste verjaardag een standbeeld in ‘zijn’

Muziekfestivals die cultuurgeschiedenis schreven, deel 2: de seventies

Nu we verstoken zijn van onze teergeliefde zomerfestivals, richt Proximus Pickx elke week zijn spots op een legendarisch festival dat zijn stempel gedrukt heeft op een welbepaald decennium. In dit twe

Het opmerkelijke verhaal achter de wereldhit ‘Mmmbop’

Proximus Pickx duikt elke week in de muziekgeschiedenis, op zoek naar de strafste verhalen achter zomerhits die wereldfaam hebben genoten. Deze keer doen we uit de doeken hoe de gruwelijk catchy zomer

Deze muzieksterren overleden afgelopen maand

Sport in de kijker

One day, one goal: verschroeiende halve volley van Dani Alves jaagt Getafe-doelman schrik aan

Maart 2011. Hun tachtigste seizoen op rij in de hoogste Spaanse voetbalcompetitie is een waar boerenjaar voor FC Barcelona. Met een sterrenelftal bestaande uit o.a. Messi, Iniesta, Xavi, Piqué en Puyo

Dit zijn de duurste voetbaltransfers in elk van de drie linies

Vandaag is het dag op dag twee jaar geleden dat Kepa Arrizabalaga zijn krabbel onder een contract bij Chelsea zette. Daarmee was een transfersom gemoeid van 72 miljoen euro, wat van hem de duurste doe

One day, one goal: Jack Wilshere scoort een van de mooiste teamgoals ooit

Met drie spelers een hele defensie wegtikken in één tijd, het overkwam het Arsenal-trio Santi Cazorla, Olivier Giroud en Jack Wilshere in 2013. Die laatste legde in het Premier League-duel met Norwich

De dag waarop Van Avermaet voor altijd Gouden Greg zou worden

Dag op dag vier jaar geleden beleefde de Belgische wielerwereld een moment om blijvend te savoureren. In Rio de Janeiro, op het wereldvermaarde strand van Copacabana, kroonde Greg Van Avermaet zich op

One day, one goal: Kaká toont zijn klasse tegen Manchester United

Enkel en alleen een beroep doen op je voeten volstaat niet altijd in het voetbal. Soms is er een vleugje genie nodig om de weg naar het vijandelijke doel te overbruggen. Op 24 april 2007 demonstreert

One day, one goal: Tim Cahill volleyt de netten aan flarden tegen Nederland

We schrijven woensdag 18 juni 2014. In het bloedhete Porto Alegre neemt Australië het in de poulefase van het WK in Brazilië op tegen Nederland. In de 21ste minuut zou Tim Cahill er zijn moment de glo

François Fornieri zorgt voor extra lokale verankering bij Standard

François Fornieri, eigenaar van het farmabedrijf Mithra, wordt aandeelhouder bij Standard en co-gedelegeerd bestuurder samen met Bruno Venanzi, die voorzitter blijft. Maar wie is die Luikse zakenman e

One day, one goal: de weergaloze treffer van James Rodriguez tegen Uruguay

Op 28 juni 2014, tijdens de match tussen Colombia en Uruguay, wist een zekere James Rodriguez de wereld te verbazen met zijn talent door zijn team voor het eerst in de geschiedenis naar de kwartfinale

Waarom iedereen van Ronaldo houdt

Of je nu Braziliaan of Argentijn bent of supportert voor Real Madrid of Barcelona, iedereen houdt enkel en alleen maar positieve gevoelens over aan de Braziliaanse voetballegende Ronaldo. Waaraan heef

Ingenieuze vrije trap Ronaldinho bezegelt WK-lot van Engeland

Het WK 2002 zal voor ons Belgen altijd in het geheugen gegrift blijven als het wereldkampioen waar de Jamaicaanse scheidsrechter Peter Prendergast België richting de exit duwde in het achtste finaledu

One day, one goal: het weergaloze kunststukje van Giroud tegen Crystal Palace

De liefde tussen Arsenal en Franse balvirtuozen kent een lange geschiedenis. In 2012 streek Oliver Giroud neer op de Londense bodem. Ondanks zijn neus voor doelpunten, stoorden sommigen zich aan zijn

De zwaarste crashes in de Formule 1-geschiedenis

Vandaag is het dag op dag 44 jaar geleden dat Niki Lauda met zijn Formule 1-bolide zwaar crashte op de Nürburgring in Duitsland. Helaas voor de fans van de koninginnenklasse van de autosport was de cr

Focus op films, series & tv

Deze striphelden schopten het tot op het witte doek

Striphelden uit onze jeugdjaren beleven alsmaar vaker een tweede leven in de cinemazalen. Vanavond om 20u50 zendt Eén "Asterix en de Olympische Spelen" opnieuw uit, maar de olijke Galliërs zijn lang n

'Hasta la Vista!', en andere klassiekers waar personages met een beperking schitteren

Regisseur Geoffrey Enthoven kwam in 2011 met de taboedoorbrekende film ‘Hasta la Vista!’ op de proppen. Het concept: drie jonge gasten, elk met een beperking, gaan samen op reis naar Spanje. Een ‘wijn

Dit kijkvoer wordt momenteel het meest verslonden op Netflix

Netflix was de voorbije weken voor vele gebruikers het toevluchtsoord bij uitstek om de verveling tegen te gaan, bij gebrek aan andere afleiding in deze coronazomer. Hieronder een overzicht van de tie

Vijf dingen die je niet wist over David Duchovny

De Amerikaanse acteur David Duchovny wordt vandaag 60. Denk je echt alles te weten over de ster van ‘X-Files’ en ‘Californication’? Hier zijn vijf wist-je-datjes die je misschien niet kende over de ac

Duik al schaterlachend het weekend in met de grappigste internetfilmpjes

Hoera! Het einde van de werkweek is in zicht. Dat vieren we door uit te blazen met het meest hilarische beeldmateriaal dat het wereldwijde web rijk is. Dit is onze oogst van de voorbije week.

Vlucht dit weekend van de hittegolf dankzij deze kijktips

Het was deze week al erg warm, maar tijdens het weekend klimt het kwik nog enkele graden hoger. Geen nood als er geen zwembad in de tuin staat, voor afkoeling kan je ook perfect binnenblijven. Proximu

International Cat Day: vijf films die je laten 'spinnen' van plezier

Op 8 augustus is het International Cat Day. In deze coronatijden koesteren we onze huisdieren nog meer dan anders en Proximus Pickx viert deze dag van de viervoeter met vijf opvallende films waarin ka

Charlize Theron wordt 45: van traumatische jeugd naar topper in Hollywood

Charlize Theron is een zeer grote naam in Hollywood. De in Zuid-Afrika geboren actrice wordt vandaag 45 jaar en het is dan ook hoog tijd om haar in de picture te zetten. Proximus Pickx grasduint doorh

Shame! Deze klasbakken van het witte doek blijven onder de radar

Robert Pattinson is vanavond om 20u30 op Q2 te zien in ‘Water for Elephants’, als verliefde olifantentemmer. In de film over een rondtrekkend tweederangscircus is een glansrol weggelegd voor Christoph

Veel meer dan Mr. Bean: vijf vergeten filmrollen van Rowan Atkinson

Vanavond is het schuddebuiken met Rowan Atkinson in de spionagekomedie ‘Johnny English’, om 21u05 op VTM. Proximus Pickx nam de filmografie van Mr. Bean onder de loep, en stelde vast dat de Engelse ko

Het succes van 'Like Me': waarom jong en oud genieten van dit succesrecept

De muzikale fictiereeks ‘#LikeMe’ is een waanzinnig succes geworden. Een enorm populaire serie, twee gouden albums, uitverkochte concerten… Ketnet en productiehuis Fabric Magic hebben letterlijk goud

Toerist in eigen land: deze series en films laten je Limburg ontdekken

Vlaanderen boven, aldus ene Raymond van het Groenewoud. Deze coronazomer is het uitgelezen moment om ons Vlaanderenland te herontdekken. Proximus Pickx grasduinde alvast in het audiovisuele archief om

Nieuws van het esport-front

ScreaM gaat aan de slag als Valorant-prof bij Team Liquid

Team Liquid, de Amerikaanse organisatie die beschouwd wordt als een van de belangrijkste binnen de esportswereld, heeft zijn nieuwe team op Valorant aangekondigd en een Belg maakt er deel van uit! We

Europese topteams treffen elkaar op DreamHack Open Summer 2020

De DreamHack Open Summer 2020 vindt plaats van 8 tot 16 augustus in Europa, Amerika, Azië en Oceanië. Belangrijk om te weten: het evenement zal enkele van de beste Europese teams samenbrengen! In Euro

ESL Benelux Championship kondigt zijn winterseizoen aan

De ESL Benelux Summer had dit jaar veel verrassingen en wendingen in petto op zowel CSGO als Clash of Clans, vanaf de eerste kwalificatiewedstrijden in maart tot de finales in mei. ESL Benelux wilde d

LG R6S: Team 86 en Activit-E plaatsen zich voor de play-offs

Het einde van de groepsfase van de Rainbow Six Siege-competitie nadert met rasse schreden en twee teams hebben zich al gekwalificeerd. Vier teams zullen op de laatste dag strijden om de resterende twe

NA- en GOS-teams krijgen met IEM New York laatste kans op kwalificatie voor de Major van Rio

Op 6 oktober begint de IEM New York 2020, met 32 uitgenodigde teams en $250.000 aan prijzengeld. Het toernooi is de laatste kans voor de Noord-Amerikaanse en GOS-teams om zich te kwalificeren voor de

FIFA 21: de eerste indrukken

Ook al ligt de release van FIFA 21 nog enkele weken in de toekomst, de informatie over het voetbalspel begint binnen te sijpelen. Het is dan ook tijd om de eerste beschikbare informatie over de nieuwe

Belgian League: Mechelen overklast Aethra en vervoegt Sector One in finale

Afgelopen maandag kwamen KVM Esports en Aethra elkaar tegen in de halve finale van de Belgian League-zomersplit. Een ultieme BO3 besliste over de tegenstander van Sector One in de finale. Ondanks een

Onze landgenoot Davidp tekent bij G2 Esports en wint meteen vierde Ignition Series op Valorant

David Prins, alias “Davidp”, is een naam die CSGO-fans meer dan waarschijnlijk bekend in de oren klinkt. Hij was inderdaad een van onze beste vertegenwoordigers als professionele speler op het Valve-s

Nisqy en Cloud9 heersen over de LCS

Terwijl het LEC in volle gang is en ons een topseizoen biedt, staan twee Europese teams in de top 10 van ESPN’s global power rankings van de maand juli. Maar wat is het niveau van de LCS-teams aan de

Worlds 2020 op LoL gaan door ondanks coronacrisis

League of Legends-fans kregen dit weekend goed nieuws van Riot Games. De computerspelontwikkelaar kondigde aan dat de tiende editie van de League of Legends Worlds zal starten op 25 september. We're

Esportskalender: augustus

Elke maand vindt u dankzij Proximus Pickx de kalender met Belgische en internationale esportsevenementen die u niet mag missen! BELGIËLeague of LegendsBelgian League: play-offs | 3 augustus: wedstrijd

LG R6S: WanteD en Team86 bevestigen, Activit-E haalt uit

De tweede week van de nieuwe LouvardGame Rainbow Six Siege-competitie ging afgelopen maandag van start. Na de eerste twee felbevochten speeldagen hebben deze plaatsgemaakt voor enkele overtuigende suc

Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?