Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (31 oktober)

Films | Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Een flinke portie drama, actie, avontuur, komedie, romantiek, animatie en uiteraard een extra stevige dosis horror in de aanloop naar Halloween. Voor elk wat wils dus weer deze week in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. De herfst is nu definitief in het land, de avonden zijn fris, dus installeer je onder een knus dekentje voor je tv en geniet van de film.

Naar de Op aanvraag catalogus van Proximus Pickx? Druk op het 'On Demand'-knop van je afstandsbediening en hop... instant keuze uit een brede catalogus van films, programma's en concerten.

Der Goldene Handschuh (Golden Glove)

Heinz Strunks boek 'Der Goldene Handschuh' over het leven van seriemoordenaar Fritz Honka werd een breakout-hit in 2016 en sleepte enkele literatuurprijzen in de wacht. Regisseur Fatih Akin nam de filmadaptatie voor zijn rekening.

Zum Goldenen Handschuh is een oord van vertier in het red light district van jaren 70 Hamburg. Het vertier in kwestie bestaat echter hoofdzakelijk uit drinken tot je van je barkruk kletst. Of, in het geval van Fritz Honka, vodka-fruitsapjes achteroverslaan om daarna op afgepeigerde prostituees te jagen. Fatih Akins weerzinwekkend portret van een seriemoordenaar is fascinerend, morbide en zeker niet voor gevoelige kijkers.

Politiedrama van Fatih Akin, met Adam Bousdoukos, Jonas Dassler, Margarete Tiesel en Marc Hosemann

Der goldene Handschuh
is vanaf 26 oktober beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Qui m'aime me suive!

Simone begint twijfels te krijgen over haar huwelijk. Haar pensioen in Zuid-Frankrijk met haar echtgenoot is verre van idyllisch: Gilbert is grof, constant cynisch en vindt haar aanwezigheid en steun vanzelfsprekend. Een eeuwig geldtekort draagt enkel bij tot de frustraties. Wanneer bovendien ook haar buurman en geheime liefde Étienne plots verhuist, beslist Simone om te vertrekken. Door het plotse gemis van zijn grote liefde beseft Gilbert dat hij tot alles bereid is om Simone terug te winnen. Romantiek hangt in de lucht, zeker wanneer Daniel Auteuil, Catherine Frot en Bernard Le Coq het scherm delen.

Dramatische komedie van José Alcala, met Daniel Auteuil, Catherine Frot en Bernard Le Coq

Qui m'aime me suive!
is vanaf 29 oktober beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Men In Black: International

'Men in Black International' volgt de agenten M en H, twee leden van een geheime internationale organisatie. Ze hebben al jaren de wereld moeten behoeden voor bedreigingen van het uitschot van het heelal. Maar nu stuiten ze mogelijk op hun grootste, globale bedreiging ooit: er bevindt zich een mol binnen hun organisatie.

Actiekomedie van F. Gary Gray, met Rebecca Ferguson, Tessa Thompson, Emma Thompson en Chris Hemsworth

Men In Black: International
is vanaf 30 oktober beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Lees ook:
Deze rollen maakten van Chris Hemsworth een sekssymbool
Bekijk 'Men In Black: International' nu in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx


Toy Story 4

Na lang wachten, is hij er eindelijk: de nieuwe 'Toy Story'. Eind juni in de bioscoop, en nu ook in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Jong en oud beleven al bijna 15 jaar lang avonturen met Woody, Buzz en de rest van de gang. In 'Toy Story 4' keert na 10 jaar afwezigheid trouwens ook Bo Peep terug!

Vele fans van Toy Story gingen ervan uit dat het verhaal na drie films zou stoppen, maar door Woody in een nieuwe kamer te steken, met nieuw speelgoed en een ander kind in de hoofdrol, ontstond er een gloednieuw verhaal dat ongetwijfeld weer zal aanslaan bij jong en oud.

Bonnie voegt een nieuw speeltje toe aan collectie vol oude bekenden: Forky. Alleen ziet Forky er een beetje anders uit, Bonnie maakte hem immers zelf van een plastic vork en ander knutselgerei. Maar Forky wil helemaal geen speelgoed zijn en ontsnapt. Woody en de bende gaan hem achterna de wijde wereld in.

Animatiefilm van Josh Cooley, met de stemmen van Keanu Reeves, Christina Hendricks, Tom Hanks, Tim Allen en Joan Cusack (O.V.) / Gilles Van Bouwel, Tatyana Beloy, Ben Segers, Pieter Embrechts, Hubert Damen, Andrea Croonenberghs, Warre Borgmans, Jeroen Van Dyck, Vic De Wachter en Alejandra Theus (Vlaamse versie)

In totaal werkten maar liefst 45 (stem)acteurs mee aan 'Toy Story 4' en daarmee is het één van de grootste Vlaamse stemmencasts in de geschiedenis van Pixar/Disney.

Toy Story 4 is vanaf 30 oktober beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Lees ook:
De pareltjes van Pixar

A Dog's Journey

Sommige vriendschappen blijven eeuwig duren. In het hartverwarmende 'A Dog's Journey' leidt de geliefde hond Bailey een gelukkig leven op de boerderij van zijn baasje Ethan en diens vrouw Hannah. Hij heeft zelfs een nieuwe speelkameraad: hun kleindochter CJ. De moeder van CJ besluit echter om te verhuizen met CJ. Wanneer Bailey terechtkomt in een ander hondenleven, gaat hij op zoek naar CJ om haar voor altijd te kunnen beschermen, een belofte die hij maakte aan Ethan. Er start een mooi avontuur gevuld met vriendschap en liefde doorheen meerdere hondenlevens.

Familiefilm van Gail Mancuso, met Josh Gad, Dennis Quaid en Kathryn Prescott

A Dog's Journey
is vanaf 30 oktober beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Five Feet Apart

De tieners Will en Stella verblijven allebei in het ziekenhuis vanwege taaislijmziekte. Ze ontmoeten en vallen voor elkaar, maar moeten steeds een zekere afstand bewaren. Will maakt deel uit van een experimentele drugsbehandeling, terwijl Stella op de wachtlijst staat voor orgaandonatie. Terwijl de band tussen hen sterker wordt, zoeken ze naar een manier om de afstand tussen hen te overbruggen en ontdekken ze vele mogelijkheden.

Romantisch drama van Justin Baldoni, met Haley Lu Richardson, Cole Sprouse en Moises Arias

Five Feet Apart
is vanaf 30 oktober beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Halloween at Aunt Ethel's

Iedere inwoner van Yost Town in Florida kent Tante Ethel. Ze kennen ook allemaal de vreemde verhalen die over haar rondgaan. Er wordt gezegd dat voorbijgangers die bij haar aan de deur komen spoorloos verdwijnen. Er wordt ook gezegd dat zij met Halloween snoep en pompoentaart met als belangrijkste ingrediënt 'verdwenen mens' uitdeelt aan kinderen. Maar is Ethel écht een gek die het gemunt heeft op kinderen? Een groepje tieners gaat op onderzoek uit.

Horrorkomedie van Joseph Mazzaferro, met Gail Yost, Madeleine Murphy en Stephanie Town

Halloween at Aunt Ethel's
is vanaf 30 oktober beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Brightburn

Met Brightburn presenteert de innovatieve filmmaker achter Guardians of the Galaxy en Slither zijn schokkende uitvoering van een totaal nieuw genre: superhelden-horror. Wat als een buitenaards kind, dat met een noodlanding op aarde beland is, niet een held voor de mensheid wordt, maar juist een duistere bedreiging vormt?

Horrorfilm van David Yarovesky, met Elizabeth Banks, David Denman en Jackson A. Dunn

Brightburn
is vanaf 30 oktober beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Ma

Een eenzame vrouw ontmoet een groep tieners. Als ze hoort dat de jongeren graag de bloemetjes willen buitenzetten, nodigt ze hen in haar huis uit. Tijdens het feesten gebeuren er echter eigenaardige zaken waardoor de vrienden de bedoelingen van de vrouw in vraag stellen.

Horrorfilm van Taylor Tate, met Luke Evans, Missi Pyle en Allison Janney

Ma
is vanaf 30 oktober beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

A Score to Settle

Na de diagnose met een dodelijke ziekte wordt Frankie Carver uit de gevangenis vrijgelaten. Hij zat er negentien jaar opgesloten voor een misdaad die hij niet begaan heeft. Met nog maar een korte tijd te gaan in zijn leven is hij vastbesloten om op bloedige wijze wraak te nemen op de mensen die hem onrecht hebben aangedaan. Ondertussen moet hij het ook goed maken met zijn zoon die hij achterliet.

Actiedrama van Shawn Ku, met Nicolas Cage, Benjamin Bratt en Noah Le Gros

A Score to Settle
is vanaf 31 oktober beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Diego Maradona

'Diego Maradona' id de nieuwste docufilm van Oscarwinnaar Asif Kapadia. Kapadia is ook de maker van die andere gesmaakte docufilms 'Amy' over Amy Winehouse en 'Senna' over Ayrton Senna. 'Diego Maradona' speelde dit jaar in Officiële Selectie op het Filmfestival van Cannes.

Asif Kapadia maakte gebruikte van meer dan 500 uur aan archiefmateriaal en schetst een uniek portret van Diego Maradona. Rebel, held, en voor velen: God.

Op 5 juli 1984 arriveerde de 23-jarige Diego Maradona voor een recordbedrag bij SSC Napoli. De club had voorheen nooit een groot toernooi gewonnen, en verlangde naar meer succes. De charismatische Argentijn trok Napels naar hun eerste winst ooit, en werd door velen aanbeden. In een stad waar zelfs de duivel nog bodyguards nodig had, werd Maradona groter dan God.

Documentaire van Asif Kapadia, met Diego Armando Maradona, Diego Maradona Jr., Claudia Villafañe e.a.

Diego Maradona
is vanaf 31 oktober beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Lees ook:
Diego Maradona: God in Napels, rebel daarbuiten

Rabid

Rose is een stille en bescheiden vrouw die ervan droomt om het te maken als ontwerpster. Tot een vreselijk ongeluk roet in het eten gooit en ze onherkenbaar en vol littekens door het leven moet. Ze zoekt hulp via een radicale en experimentele stamceltherapie die aanslaat en van haar weer een mooie vrouw maakt. Wat Rose echter zal ondervinden, is dat alle goede dingen in het leven met een prijs komen. Dat geldt ook voor deze therapie.

Sci-fi horrorfilm van Jen Soska en Sylvia Soska, met Laura Vandervoort, C.M. Punk en Benjamin Hollingsworth

Rabid
is vanaf 31 oktober beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Bekijk ook:
Tv-tips van de week (28/10 t.e.m. 3/11)
Sidder en beef! Dit zijn de beste Halloweenfilms uit de Op aanvraag-catalogus


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top