Sidder en beef! Dit zijn de beste Halloweenfilms uit de Op-aanvraag-catalogus

Zin om eens stevig te griezelen ter gelegenheid van Halloween? Dan zit je gebeiteld bij Proximus Pickx. Met de Op aanvraag-catalogus bekijk je van 28 oktober tot 4 november een selectie van de beste horrorfilms vanuit je luie zetel in onze sectie 'Sidder en beef!'. Je kan deze films op 2 manieren vinden op je tv decoder: via je startscherm ga je naar 'films & series' en dan naar ‘Sidder en beef!’ Of druk op de On demand-knop van je afstandsbediening, ga naar ‘films’ en dan naar ‘Sidder en beef!’ . Op deze pagina ontdek je welke films in de special zitten.


Us

De Wilsons gaan op vakantie naar een plek waar de moeder van het gezin ooit een traumatische ervaring had. Op een dag staat er een ander gezin voor hun deur, compleet gehuld in rode overalls, dat als twee druppels water op hen gelijkt.

Geregisseerd door Jordan Peele
Met Lupita Nyong’o, Winston Duke, Elisabeth Moss, Tim Heidecker en Yahya Abdul-Mateen II


Get Out

Chris, een Afro-Amerikaanse jongen, reist met zijn blanke vriendin Rose naar het landgoed van haar familie om kennis te maken met haar ouders Missy en Dean. Die lijken overdreven vriendelijk, en Chris denkt al gauw dat hun gedrag de manier is waarop zij omgaan met het feit dat hun dochter een donkere vriend heeft. Hij doet een serie vreemde ontdekkingen en komt er achter dat er een duistere reden is waarom hij uitgenodigd werd.
 
Geregisseerd door Jordan Peele
Met Daniel Kaluuya, Allison Williams en Catherine Keener

 

 
 

Escape Room

Om de verjaardag van Tyler te vieren gaat een groep vrienden naar een net geopende escape room. Als ze opgesloten zitten merkt het gezelschap al snel dat er iets mis is. Het uitstapje draait uit op een bloederige nachtmerrie.
 
Geregisseerd door Will Wernick
Met Annabelle Stephenson, Evan Williams, Elisabeth Howe ren Daniel J. Johnson

 

 

Insiduous: Chapter 2

De familie Lambert moet in het verleden duiken, om te vermijden dat het kwaad dat hen teistert, zijn dodelijke tocht kan verderzetten.
 
Geregisseerd door James Wan
Met Patrick Wilson, Rose Byrne en Barbara HersheyInsiduous: Chapter 3

Wanneer een meisje ten prooi valt aan bovennatuurlijke krachten, doet ze beroep op Elise Rainer, die met de doden wil communiceren om haar te helpen.
 
Geregisseerd door Leigh Whannell
Met Dermot Mulroney, Lin Shaye en Stefanie Scott

 

Mayday

Na een stroomstoring tijdens een vlucht van L.A. naar Londen verdwijnen passagiers. Een veiligheidsagent gaat op onderzoek uit.
 
Geregisseerd door Massimiliano Cherchi
Met Michael Paré, Crystal Santos, Chanel Ryan en Vincent Rivera
Pet Sematary

Een gezin verhuist naar een mooie villa. Helaas staat het bouwsel naast een drukke weg, waar vrachtwagens aan duizelingwekkende snelheden voorbijrazen. Op een dag komt hun kat onder de wielen van een voertuig terecht. De legende wil dat dieren die op het nabijgelegen dierenkerkhof begraven worden, weer tot leven komen. Ze begraven er hun kat, en het dier keert inderdaad weer terug. Er is wel iets mis met het beest, maar het gezin kan er de vinger niet op leggen wat er precies scheelt. Dan valt ook hun jongste dochter ten prooi aan het moordende verkeer en krijgt de vader een gruwelijk idee.
 
Geregisseerd door Kevin Kolsch en Dennis Widmyer
Met Jason Clarke, Amy Seimetz, John Lithgow, Jeté Laurence en Alyssa Brooke Levine

 

 


Suspiria

De jonge Amerikaanse ballerina Susie Bannion reist in het jaar 1977 naar de prestigieuze dansacademie Markos Tanz Company in Berlijn. Daar hoort ze over de verdwijning van een studente genaamd Patricia. Susie sluit vriendschap met medestudente Sara, en beiden delen het gevoel dat de academie een duister geheim verbergt.

Geregisseerd door Luca Guadagnino
Met Dakota Johnson, Tilda Swinton en Mia Goth
The Autopsy Of Jane Doe

Tommy en Austin Tilden zijn vader en zoon en beiden lijkschouwer. Ze worden belast met de autopsie van een jonge, onbekende vrouw. Sheriff Burke heeft gevraagd om de doodsoorzaak voor de volgende ochtend vast te stellen, zodat hij een persverklaring kan afleggen. Wanneer Tommy en Austin de autopsie verrichten, nemen bovennatuurlijke krachten bezit van het mortuarium.

Geregisseerd door André Øvredal
Met Emile Hirsch, Brian Cox en Ophelia LovibondThe Shining

Jack Torrance is een schrijver die met z’n familie naar een afgelegen hotel trekt om er inspiratie te zoeken. Hij krijgt er te kampen met angstaanjagende nachtmerries en transformeert langzaamaan in een gevaarlijke gek.
 
Geregisseerd door Stanley Kubrick
Met Jack Nicholson, Shelley Duvall, Danny Lloyd en Anne JacksonThe Witch in the Window

Simon, een gescheiden vader, gaat samen met zijn zoon Finn naar Vermont om een oude boerderij te repareren. Daar maken ze kennis met een kwaadwillige geest genaamd Lydia.
 
Geregisseerd door Andy Mitton
Met Arija Bareikis, Greg Naughton en Alex Draper


Violentia

Wetenschapper Adam Anderson is zijn dochter verloren bij een schietpartij op school. Om de herinneringen van de schutter te achterhalen zet hij nanorobots in. Op die manier wil hij erachter zien te komen wat de beweegredenen zijn van de schutter en hoopt hij een manier te vinden om hem te behandelen.
 
Geregisseerd door Ray Raghavan
Met David Lewis, Emily Holmes en Mackenzie Gray

 

We Are Still Here

Paul en Anne verhuizen naar het rustige platteland van New England voor een nieuw begin nadat hun tienerzoon omkwam in een auto-ongeluk. Maar het rouwende koppel valt ten prooi aan een familie wraakzuchtige geesten die in het optrekje verblijven.

Geregisseerd door Ted Geoghegan
Met Barbara Crampton, Andrew Sensenig en Lisa MarieZombieland

In de Verenigde Staten heeft een massale uitbraak van zombies plaatsgevonden door een gemuteerde variant van de gekke koeienziekte, met alle gevolgen vandien.
 
Geregisseerd door Ruben Fleischer
Met Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone en Abigail Breslin
 

Underworld: Blood Wars

Vampierenstrijdster Selen moet aanvallen zien af te weren van zowel de clan van Lycan als de factie die haar verraden heeft. Met haar bondgenoten David en zijn vader Thomas moet ze de eeuwige oorlog tussen Lycan en vampieren zien te stoppen, zelfs als dat betekent dat ze hiervoor het ultieme offer moet brengen.

Geregisseerd door Anna Foerster
Met Kate Beckinsale, Theo James en Charles Dance

Zin om eens lekker te huiveren? Ga via je startscherm naar 'films & series' en dan naar ‘Sidder en beef!’ Of druk op de On demand-knop van je afstandsbediening, ga naar ‘films’ en dan naar ‘Sidder en beef!’ 

Films

Bekijk alles
Top