Hoe laat je je gsm langer bellen?

Gepubliceerd op 11/05/2022 in Gouden tips van…

Hoe laat je je gsm langer bellen?

Ben je het beu om oproepen te missen omdat de beltoon op je smartphone te kort is? Geen paniek, er is een oplossing! Je kan de beltoon van je smartphone verlengen, ongeacht het merk en model. Lees hieronder hoe.

In principe hangt de duur van het overgaan van je gsm of smartphone af van je operator. Over het algemeen duurt een belsignaal tussen de 15 en 20 seconden, wat vaak niet genoeg tijd is om de telefoon op te nemen. Gelukkig is het mogelijk om dat te verhogen tot 30 seconden, zodat je meer tijd hebt om op te nemen. Hoe je dat doet, hangt af van je operator.

Hoe kan je je gsm langer laten bellen bij Proximus?

Allereerst moet je weten dat een belsignaal ongeveer 5 seconden duurt en maximaal 4 keer wordt herhaald. Je kan het belsignaal dus 6 keer laten afgaan om je gsm 30 seconden te laten bellen, waardoor je meer tijd hebt om op te nemen.

Bij Proximus moet je, net zoals bij alle operatoren, de tijd verlengen voor een oproep wordt doorgeschakeld naar voicemail. Dat gebeurt allemaal op het toetsenbord van je mobiele telefoon, alsof je een nummer gaat draaien.
Maar in plaats van een nummer te bellen, voer je een reeks cijfers en speciale tekens in. Zodra het toetsenbord van je gsm open is, typ je de volgende tekens: **61*+32475151516**Aantal seconden#..

Met andere woorden, om de duur van je beltoon te wijzigen in 30 seconden, voer je de volgende reeks cijfers en speciale tekens in: **61*+32475151516**30#. Druk vervolgens op de gesprekstoets alsof je dat nummer belt. Nu krijg je een bericht dat de combinatie gewerkt heeft.

Nog één ding: als je de "+"-toets op je toetsenbord niet kan vinden, kun je die vervangen door twee "0's". Je moet dan **61*0032475151516**Aantal seconden# op het toetsenbord intoetsen. Onthoud dat de volgorde van de cijfers die via je toetsenbord moeten worden ingevoerd, afhankelijk is van je operator.


Voor meer informatie over alle operaties kunt u terecht op onze speciale ondersteuningspagina.


Je kan je dierbaren bellen zoveel je maar wil met Mobilus ! Kies het abonnement dat het best bij jou past en profiteer van 120 belminuten of onbeperkt bellen en een grote hoeveelheid surfverkeer. Het is aan jou om het aanbod te kiezen dat het beste bij jouw gewoonten past.

Ontdek Mobilus nu meteen!

Sophie

Het web en apps, dat zijn m’n grootste passies. Yep, ik hoor ook bij de FOMO-club. Je zal me dus nooit zonder m’n smartphone zien! #friends #family #travels #web #popculture #graphicdesign #art #fun

Andere artikels van Sophie

Categorieën