Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

België blijft zich sterk houden. En Proximus blijft helpen.

Gepubliceerd op 14/05/2020 in Uit eerste hand

België blijft zich sterk houden. En Proximus blijft helpen.

Er bestaat geen twijfel over: samen staat België sterker! De coronamaatregelen worden nu stap voor stap afgebouwd. Tot en met 17 mei kunnen jullie nog genieten van onze initiatieven, maar ook daarna hebben we nog leuke extra’s voor jullie in Enjoy!.

Tot 15 mei kunnen jullie nog van de gratis films profiteren.
Tot 17 mei kunnen jullie onbeperkt bellen naar vaste lijnen1,2.

Na 17 mei kunnen jullie blijven genieten van deze voordelen:

 • Als internet-klant krijg je ongelimiteerd internet bij je thuis tot 30 juni.
 • Als mobiele klant (met uitzondering van de prepaidklanten) geniet je nog van 10 GB extra mobiele data3 tot 31 mei.
 • Voor de tv-klanten zijn er gratis concerten op het kanaal Pickx Live, gratis sportsessies met Basic Fit in de sportsectie van Proximus Pickx en de laatste nieuwe cinema releases in de “op aanvraag”- catalogus.
 • Ga ook zeker eens kijken naar de exclusieve voordelen in Enjoy! via MyProximus.

Lees alles over de verschillende acties die Proximus onderneemt op onze corona hubpagina.

We hopen oprecht dat deze initiatieven je zullen helpen om zo goed mogelijk in contact te blijven met vrienden en familie en dat je daarnaast ook in alle rust de nodige ontspanning en entertainment kan vinden.


Om deze pandemie samen met de rest van het land te bestrijden, nemen we alle nodige maatregelen. Daarom zullen onderstaande regels van toepassing zijn in onze verkooppunten :

 • Personen in de winkel moeten minstens 1,5m afstand houden,
 • Er mag maar een beperkt aantal personen tegelijkertijd in de winkel aanwezig zijn,
 • Aan de kassa zorgt een wand van plexiglas voor bescherming tussen verkopers en klanten.

Om wachttijden te vermijden, raden we u aan om een afspraak te maken bij een Proximus shop naar keuze. U vindt de dichtstbijzijnde Proximus Shop op de shop pagina. Onze agenten zijn ook nog steeds op afspraak beschikbaar via video chat.

Onze technici ontvingen de volgende veiligheidsinstructies bij de uitvoering van werken en contact met klanten:

 • Vermijd elk dicht contact (< 1,5 meter) met personen/klanten met symptomen zoals hoesten, koorts, ademhalingsmoeilijkheden.
 • Vraag deze afstand te respecteren als u merkt dat een persoon/klant te dicht komt.
 • Vermijd het schudden van handen of kussen.
 • Was vervolgens uw handen frequent met water en zeep of met ontsmettende gel.
 • Vermijd het aanraken van uw gezicht, ogen, mond en neus.

De preventieve maatregelen rond het coronavirus beletten onze technicus tussen te komen in geval van besmetting of de aanwezigheid van personen in isolatie in de woning. Gelieve in dit geval uw afspraak te wijzigen. U wordt gevraagd om altijd een minimumafstand van 1,5 meter te respecteren. Gelieve indien mogelijk de ruimte te verlaten, uitzonderlijk mag er buiten onze medewerker maximum één persoon extra aanwezig zijn.

Bij niet naleving van deze veiligheidsrichtlijnen zal onze technieker de interventie stopzetten en zal u een nieuwe afspraak moeten maken tot er opnieuw aan de veiligheidsvoorwaarden kan voldaan worden.

Voetnoten

1Onbeperkt bellen naar vaste nummers in België. Alleen gebruik voor persoonlijke doeleinden conform de algemene voorwaarden van Proximus. Niet geldig voor oproepen naar speciale nummers (07x, 09xx, behalve oproepen van en naar de PhoneMail-service).

2Onbeperkt bellen van mobiele nummers (in België of binnen de EU5 naar vaste nummers in België. Alleen gebruik voor persoonlijke doeleinden conform de algemene voorwaarden van Proximus. Niet geldig voor oproepen naar speciale nummers (07x, 09xx, behalve oproepen van en naar de PhoneMail-service). Niet beschikbaar voor prepaid mobiele klanten.

310 GB bovenop het surfvolume inbegrepen in je mobiel abonnement. Geldig in België en EU5. Buiten de EU5 betaal je per MB. Tarieven verschillen per land. Zie hier de tarieven. Niet beschikbaar voor prepaid mobiele klanten.

4Je kan de zender Studio 100 HITS opnemen (enkel op je decoder), maar jouw opnames blijven enkel tot 17 mei beschikbaar op je decoder.

5Landen waarvoor de gratis oproepen van Mobiele nummers naar vaste lijnen en de 10 GB mobiele data van toepassing zijn: Åland-eilanden (Finland), Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Frans-Guyana, Gibraltar, Griekenland, Guadeloupe (Franse Antillen), Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Martinique (Franse Antillen), Mayotte, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Réunion, Roemenië, Saint-Barthélemy (Franse Antillen), Sint-Maarten (Franse Antillen), Slovakije, Slovenië, Spanje, Tsjechische Republiek, Verenigd Koninkrijk en Zweden + IJsland, Liechtenstein, Noorwegen.

Katleen

Efficiënt zijn, da’s mijn dada. Verwacht je aan concrete tips, apps en diensten die het je gemakkelijk maken!

Blog topics

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: