Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

België blijft zich sterk houden. En Proximus blijft helpen.

Gepubliceerd op 27/03/2020 in Uit eerste hand

België blijft zich sterk houden. En Proximus blijft helpen.

Om de strijd tegen het coronavirus verder aan te gaan, verlengde de Belgische regering haar maatregelen. En wordt aan iedereen gevraagd om thuis te blijven tot 19 april. Proximus blijft graag solidair met jullie en we hebben daarom beslist om onze initiatieven te verlengen tot en met 19 april.

 • Als internet-klant krijg je ongelimiteerd internet bij je thuis.1
 • Heb je een vaste telefoonlijn? Dan bel je onbeperkt naar alle vaste nummers.3
 • Als mobiele klant (met uitzondering van de prepaidklanten) bel je onbeperkt naar alle vaste lijnen4 en krijg je ook in april 10 GB extra mobiele data5.
 • Nieuw in april is dat elke tv-klant toegang krijgt tot een gratis selectie van verschillende films op aanvraag voor jong & oud in de ‘video on demand’ -catalogus in de sectie "Speciaal voor de hele familie!". De selectie van films is de volgende:
  • Maya 2, de honingspelen (jeugd)
  • Pippi Langkous (jeugd)
  • Turist (Golden Globes nominatie)
  • A Bigger Splash (Venise Film Festival nominatie)
  • Fc De kampioenen 1 (komedie)
  • Against the wild (Avontuur)
  • Drive (Actie)

Maar ook gratis concerten die je via het kanaal Pickx Live kan bekijken. Tot 19 april kan je ook gratis blijven kijken naar Studio 100 HITS, op kanaal 40. Daarnaast blijven de zenders van Movies & Series (op een van deze kanalen)² nog gratis toegankelijk tot en met dinsdag 31 maart.

Al deze voordelen gelden tot en met 19 april 2020, behalve de Movies & Series-kanalen2 die toegankelijk blijven tot en met dinsdag 31 maart.

Lees alles over de verschillende acties die Proximus onderneemt op onze corona hubpagina.


Om deze pandemie samen met de rest van het land te bestrijden, nemen we alle nodige maatregelen. Bijgevolg hebben we besloten om al onze verkooppunten te sluiten, tot nader order, en om de interventies bij onze klanten te beperken tot de essentiële activiteiten voor het herstellen van hun telecommunicatiediensten, voor verhuizingen of “dringende” aansluitingen, tot 20 april (datum kan worden uitgesteld afhankelijk van de overheidsmaatregelen). Niet-dringende installaties kunnen nog steeds online aangevraagd worden, met een installatiedatum vanaf 20 april (datum kan worden uitgesteld afhankelijk van de overheidsmaatregelen).

Onze diensten blijven telefonisch beschikbaar voor alle dringende situaties (dokters, apotheken, ziekenhuizen…) gedurende deze gezondheidscrisis.

Voor elk bezoek bij de klant aan huis tijdens deze crisisperiode herinneren we onze technici en klanten aan de preventieve maatregelen en vragen we hen om elk nauw contact te vermijden (< 1,5 meter).

We hopen oprecht dat deze initiatieven je zullen helpen om zo goed mogelijk in contact te blijven met vrienden en familie en dat je daarnaast ook in alle rust de nodige ontspanning en entertainment kan vinden.

Voetnoten

1Onbeperkt internetgebruik. Alleen voor persoonlijk gebruik en conform de algemene voorwaarden van Proximus. Indien een gebruik van 3 TB voor 16/3 middernacht bereikt zou worden, zal de internetsnelheid beperkt worden.

2Je kan de zender Movies & Series en de zender Studio 100 HITS opnemen (enkel op je decoder), maar jouw opnames blijven enkel tot 31/03 beschikbaar op je decoder. De programmering van het Movies & Series-kanaal kan worden aangepast aan de gebruiksrechten die specifiek zijn voor elke film. Films die niet op het Movies & Series-kanaal worden uitgezonden, blijven beschikbaar in de catalogus.

3Onbeperkt bellen naar vaste nummers in België. Alleen gebruik voor persoonlijke doeleinden conform de algemene voorwaarden van Proximus. Niet geldig voor oproepen naar speciale nummers (07x, 09xx, behalve oproepen van en naar de PhoneMail-service).

4Onbeperkt bellen van mobiele nummers (in België of binnen de EU6 naar vaste nummers in België. Alleen gebruik voor persoonlijke doeleinden conform de algemene voorwaarden van Proximus. Niet geldig voor oproepen naar speciale nummers (07x, 09xx, behalve oproepen van en naar de PhoneMail-service). Niet beschikbaar voor prepaid mobiele klanten.

510 GB bovenop het surfvolume inbegrepen in je mobiel abonnement. Geldig in België en EU6. Buiten de EU6 betaal je per MB. Tarieven verschillen per land. Zie hier de tarieven. Niet beschikbaar voor prepaid mobiele klanten.

6Landen waarvoor de gratis oproepen van Mobiele nummers naar vaste lijnen en de 10 GB mobiele data van toepassing zijn: Åland-eilanden (Finland), Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Frans-Guyana, Gibraltar, Griekenland, Guadeloupe (Franse Antillen), Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Martinique (Franse Antillen), Mayotte, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Réunion, Roemenië, Saint-Barthélemy (Franse Antillen), Sint-Maarten (Franse Antillen), Slovakije, Slovenië, Spanje, Tsjechische Republiek, Verenigd Koninkrijk en Zweden + IJsland, Liechtenstein, Noorwegen.

Katleen

Efficiënt zijn, da’s mijn dada. Verwacht je aan concrete tips, apps en diensten die het je gemakkelijk maken!

Blog topics

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: