Ga direct naar de hoofdinhoud
×
×

Happy House: tv en internet in alle uithoeken van je huis

Gepubliceerd op 27/05/2019 in Service

Happy House: tv en internet in alle uithoeken van je huis

Gratis en voor niks analyseren onze technische experts samen met jou je internet, tv en telefoon. Zo kan je thuis overal surfen, binge-watchen en bellen zonder zorgen.

Communicatie naar aanleiding van Covid-19

Onze topprioriteit is de gezondheid en het welzijn van onze klanten, medewerkers en alle burgers.

Bijgevolg zullen al onze verkooppunten gesloten worden, tot nader order, en de interventies bij onze klanten zullen beperkt worden tot de essentiële activiteiten voor het herstellen van je telecommunicatiediensten, voor verhuizingen of dringende "aansluitingen", tot 20 april (datum kan worden uitgesteld afhankelijk van de overheidsmaatregelen).
Niet-dringende installaties kunnen nog steeds online aangevraagd worden, met een installatiedatum vanaf 20 april (datum kan worden uitgesteld afhankelijk van de overheidsmaatregelen). De regels met betrekking tot het behouden van fysieke afstand blijven van toepassing.

Tenslotte hebben we ons commercieel aanbod tijdelijk aangepast om je te helpen in contact te blijven met je dierbaren, om je zonder enige beperking te vermaken, om correct geïnformeerd te worden over de laatste ontwikkelingen via My e-Press of om van thuis te werken in deze moeilijke tijden (gratis bellen naar vaste lijnen, 10GB extra mobiele data, onbeperkt internet thuis en gratis toegang tot het Movies & Series kanaal).

Met wat hulp haal je het allerbeste uit internet en tv

Of je nu belt, surft of streamt: alles moet perfect werken, toch? Een van onze experts belt je op en doet samen een analyse. Zo zorgen we er voor dat je internet en digitale televisie perfect in orde zijn. Hou die computer, smartphone en tablet maar al klaar!

Quanta costa? Geen cent, het is helemaal gratis!

Wat doen we voor jou?

Onze expert kijkt alles tot in de kleinste puntjes na:

  • Check van alle internet- en wifiverbindingen. Zo zijn ze stabiel en veilig. Configuratie van je computers, tablets en smartphones inbegrepen.
  • Test van het mobiele netwerk, voor een zo sterk mogelijk bereik.
  • Check van je modem en decoder, vervanging indien nodig.

Nog andere vragen? Onze expert beantwoordt ze graag!

img

Algemene voorwaarden

Als een bezoek nodig blijkt, wordt het ingepland op basis van de beschikbaarheid en capaciteitsplanning van Proximus.

Dit bezoek op zich (verplaatsing en werkuren) is gratis.

Indien er extra of aangepaste apparatuur nodig is, dan wordt er in samenspraak vrijblijvend overgegaan tot installatie en wordt er desgevallend apparatuur aangerekend.

Enkel defecte decoders zullen vervangen worden.

Katleen

Efficiënt zijn, da’s mijn dada. Verwacht je aan concrete tips, apps en diensten die het je gemakkelijk maken!

Blog topics

Heb je een vraag?

Stel ze aan een van onze medewerkers. Maak een keuze: