Disney+

Verhalen die je verwacht +
Zoveel meer

Disney+

€ 10,99 /maand

Wat is Disney+?

Nog geen Pickx TV-klant?

Wil je genieten van de Disney+ tv-optie, stel dan je pack met TV samen.


€ 10,99 /maand

Disney+ bestellen via deze pagina is momenteel niet mogelijk. Je kan deze tv-optie nog steeds bestellen via jouw TV Box op zender 58, door ons te bellen op 0800 22 800, of door naar de dichtstbijzijnde Proximus-winkel te gaan. Excuses voor het ongemak.

Entertainment voor iedereen

Inclusief de nieuwste films en series

Geniet met Disney+ van de nieuwste films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Stream Disney+ Originals, blockbuster films, fantastische series, shorts en inspirerende documentaires.

Exclusieve Disney+ Originals

Bekijk de nieuwste films, series, shorts en meer van de allerbeste verhalenvertellers die je nergens anders vindt.

Stream dit en meer met Disney+

 • Star Wars
  Ahsoka

 • Marvel
  Echo

 • Pixar
  Elemental

 • National Geographic
  Photographer

 • FX
  Shogun

 • Disney
  Wish

Download elke film en serie & bekijk ze onderweg

Disney+ is beschikbaar op verschillende mobiele toestellen, web browsers, game consoles, smart TVs en natuurlijk op de Proximus Android TV Box.

Op welke toestellen kan ik Disney+ kijken?

Fan van documentaires, films en series?

Ga voor Pickx All Stars

Wat is inbegrepen?

Logo-brand

Ga naar Pickx All Stars

Veelgestelde vragen

Disney+ is dé plaats om Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star te streamen. Kijk naar de nieuwste releases, Disney+ Originals, de beste klassiekers en nog veel meer. Nieuwe films en series worden elke week toegevoegd, er is altijd iets nieuws te ontdekken.

Disney+ voordelen:

 • Exclusieve Originals die je nergens anders kunt zien, blockbuster films, fantastische series, shorts en inspirerende documentaires
 • Onbeperkt downloaden en opslaan op maximaal 10 apparaten tegelijk en maak tot 7 profielen aan
 • 4K UHD streamen met Dolby Vision en Dolby Atmos op compatible apparaten zonder extra kosten
 • Uitgebreid en veilig ouderlijk toezicht
 • Stream op maximaal 4 apparaten tegelijk

Als je al Proximus Pickx TV klant bent, betaal je Disney+ via jouw Proximus factuur en kan je Disney+ bekijken op jouw Proximus Android TV Box!

Als je al een Disney+ abonnement hebt, kan je jouw huidige profiel en kijkgeschiedenis gekoppeld houden aan jouw Disney+ account. Gebruik jouw gebruikelijke gegevens om je Disney+ account via Proximus te activeren en vervolgens in te loggen om te beginnen kijken. 

Je huidig abonnement wordt door Disney+ gepauzeerd, zodat je, wanneer je nieuw abonnement via Proximus ingaat, begint te betalen via jouw Proximus-factuur.

Indien je een Disney+ abonnement hebt via een andere provider, gelieve deze te contacteren om dubbele facturatie te vermijden. 

Je kan Disney+ bekijken waar je maar wilt met de Disney+ app en op de volgende toestellen:

 • op een smart TV (Samsung, LG of Android TV), via Chromecast of Apple TV, op een computer of laptop (Windows PC, MacOS, Chrome OS), op een smartphone of tablet (Android & iOS) of game consoles (PS4/PS5/Xbox One/Xbox Series X/Xbox Series S) Klik hier voor de volledige lijstNew window
 • via de Proximus Android TV Box, in de sectie "aanbevolen apps". Indien je jouw huidige TV Box wil omruilen voor de Android TV Box*, volg dan de instructies op kanaal 58 van je televisie of contacteer ons.
 • via de Disney+ website.

*Zolang de voorraad strekt 

Na de bevestiging van de activering van je Disney+ tv-optie, ontvang je een e-mail met de activeringsprocedure om je Disney+ account in te stellen.

Eénmaal gedaan, moet je je inloggen op Disney+ en dan kun je beginnen kijken naar de beste verhalen van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star.

Heb je al een Disney+ account? 
Volg dan de hierboven vermelde activatieprocedure en gebruik jouw gebruikelijke gegevens om jouw huidige Disney+ account te koppelen aan je Proximus account. 
 

Je ontvangt enkele keren een bericht van Proximus, voor het vervallen van je huidige actieve periode van 12 maanden, waarin je wordt uitgenodigd om de volgende stappen te ondernemen om je permanente toegang tot Disney+ te krijgen. 

Je kan jouw abonnement op elk moment gratis opzeggen in je Mijn Proximus-account.

Nog meer vragen?

Vind al jouw tv-opties

De prijs van het Disney+ abonnement wordt op jouw Proximus-factuur vermeld. Pickx TV van Proximus biedt technisch vereenvoudigde toegang tot Disney+ via de Android TV Box. De Disney+ tv-optie en vereenvoudigde toegang worden aangeboden voor de duur van de geldigheid van het contract met Disney+ en zijn onderhevig aan de door Disney opgelegde wijzigingen.

Algemene voorwaarden en Proximus prijslijst en tarieven zijn van toepassing.

Om Disney+ te gebruiken, is een Disney+-account vereist. De gebruiker moet akkoord gaan met de algemene voorwaarden van Disney+. Disney+ is een onafhankelijke gegevensbeheerder van de persoonsgegevens van Disney+-abonnees.

Toegang tot Disney+ is afhankelijk van de activering van een account bij Disney+ door de klant. De klant moet een nieuwe toegang tot Disney+ activeren met de Proximus-procedure die per e-mail wordt gecommuniceerd. Meer details hier

Om te genieten van Disney+ content via je Proximus Android TV Box (in het gedeelte met aanbevolen apps van het tv-navigatiemenu), moet je over de Proximus Android TV-decoder beschikken. Meer details over hoe je naar Disney+ kijkt via je Proximus Android TV Box.

Geniet met Disney+ van de nieuwste films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Stream Disney+ Originals, blockbuster films, fantastische series, shorts en inspirerende documentaires.


Wat kan je kijken op Disney+?
Bekijk de nieuwste films, series, shorts en meer van de allerbeste verhalenvertellers die je nergens anders vindt.