In drukke sportmaanden helpt Proximus Pickx de vrede bewaren

Voor sportliefhebbers breken er met het EK, het tennis- en wielerseizoen, de Olympische Spelen… spannende tijden aan vol kijk- en supporterplezier, maar wat met hun gezinsleden die liever ontspannen met een film of feuilleton? Je raadt het al: met Proximus Pickx kijk je live tv op al je schermen tegelijk!

Sportliefhebbers hebben op z’n zachtst gezegd heel wat om naar uit te kijken. Op 11 juni wordt Euro 2020 geopend door Turkije en Italië, op 12 juni vliegen de Rode Duivels erin tegen Rusland. Op 12 en 13 juni worden ook de finales van het Parijse tennistoernooi Roland Garros beslecht. Met de Ronde van Zwitserland en de Baloise Tour Belgium volop aan de gang, het BK tijdrijden en het BK op de weg in aantocht én de start van de Ronde van Frankrijk op 26 juni is ook het wielerseizoen in volle vaart. En net wanneer sportfanaten weer even adem kunnen happen, worden de Olympische Zomerspelen van 2021 afgetrapt.
 
Wie een sportfan in huis heeft, voelt de bui hangen: de afstandsbediening en de televisie zijn de komende maanden al gereserveerd. Maar wat als je zelf niet zo gek bent op al die sporten?

Niet langer gekaapt

De televisiezenders doen hun best om voor elk wat wils te voorzien. Terwijl de Belgen de maat nemen van de Russen bijvoorbeeld, staan ook topfilms geprogrammeerd, zoals de avonturenfilm ‘Pete’s Dragon’ (VTM), actiemeesterwerk ‘Mad Max: Fury Road’ (Play4) en het romantische ‘Blue Valentine’ (Canvas). Gelukkig kan je met Proximus Pickx live tv kijken op al je schermen, dus kan je van een familiefilm of romcom genieten terwijl de supporter in huis geen seconde hoeft te missen van de match.
 
Gedaan is het met de dagen dat iedereen in huis noodgedwongen kijkt naar het wielrennen omdat één iemand in huis absoluut elke kilometer van de laatste rit in de Baloise Belgium Tour wil volgen. Zet die wielerliefhebber aan de afwas met een tablet terwijl jij met of zonder kroost geniet van een gezellige zondagmiddag in de sofa met dramaserie ‘Take Two’ (VTM), kostuumfilm ‘Pride and Prejudice’ (VTM3) of de Duitse familiefilm ‘Invisible Sue’ (Ketnet). Niet langer wordt de tv gekaapt door het drukke sportseizoen!
 
Als je meerdere televisietoestellen hebt en als je aansluiting het toelaat, kan je met Proximus overigens tot 3 tv’s aansluiten. Of je kan de app van Proximus Pickx op maximaal vijf mobiele toestellen installeren zodat iedereen in het gezin optimaal kan genieten van hun favoriete programma’s.
 
Meer informatie over ons aanbod vind je hier terug.

Films

Bekijk alles
Top