Deze week in ‘Saartje’: Alex Agnew en Margriet Hermans

De tweede aflevering van ‘Saartje’ heeft twee tegenpolen in petto, of hebben ze toch meer raakvlakken dan je op het eerste gezicht zou denken? Alex Agnew en Margriet Hermans nemen deze week plaats in de zetel naast Saartje Vandendriessche, op 27 mei te zien op Pickx+.

Zoals elke week komen er ook in de tweede aflevering van ‘Saartje’ twee gasten langs in de studio bij Saartje Vandendriessche. Waar de gesprekken over zullen gaan, dat weet de gastvrouw op voorhand niet. Ze krijgt om de drie minuten een nieuw trefwoord dat aangeeft in welke richting ze het gesprek kan sturen en zo komt ze gaandeweg meer te weten over de twee gasten. Deze week zijn dat de stand-up comedian, zanger en podcaster Alex Agnew en de zangeres, tv-presentatrice, politica en lerares Margriet Hermans.

Alex Agnew

Als een van de bekendste stand-up comedians van ons land, frontman van de heavymetalband Diablo Blvd en gastheer van de populaire comedypodcast ‘Welcome to the AA’ is Alex Agnew zeker een man met vele talenten te noemen. Zijn afscheid uit de comedywereld in 2013 werd op protest van fans onthaald, dus duurde het ook niet bijzonder lang voor hij zich weer op de podia begaf. In coronatijden kon Agnew zich bezighouden met het opnemen van zijn podcasts en het verslinden van boeken. Eind maart 2021 stond de Antwerpenaar voor het eerst op de planken sinds begin 2020. Hij kon toen opdraven op een testevenement in Nederland voor ongeveer 200 toeschouwers. In de Vlaamse media liet Agnew weten dat het deugd deed om opnieuw op een podium te kunnen staan en dat hij hoopt dat dit soort evenementen ook spoedig in Vlaanderen zullen georganiseerd worden.

Margriet Hermans

Ook de tweede gast is van vele markten thuis. Haar bulderende lach en bruisende persoonlijkheid maakten van Margriet Hermans een bekend gezicht in de Vlaamse huiskamers, dankzij haar vaste plekje in verschillende panelshows als ‘Zeg Eens Euh’ en haar rol als presentatrice van programma’s als ‘Margriet’. Daarnaast heeft ze er ook een carrière als politica op zitten. Maar haar carrière begon als zangeres, met hits als ‘Alle mooie mannen zijn zo lelijk als ik jou zie’ en ‘Laissez Rouler Le Bon Temps, Jacqueline’. Intussen is ze de kaap van 65 en dus de pensioenleeftijd gepasseerd, maar van stoppen spreekt ze nog geenszins. Met haar al even getalenteerde dochter Celien deelt ze tegenwoordig de planken. Tenminste, wanneer dat toegelaten is.


Wat hebben deze twee gasten met elkaar gemeen? Je ontdekt het in de tweede aflevering van 'Saartje' op 27 mei om 22u25 via Pickx+ (zender 13) op je TV. Woon je in Brussel en heb je een Nederlandstalig tv-pakket van Proximus? Dan vind je Pickx+ terug op zender 263! 

Meer weten over de gloednieuwe zender Pickx+ en hoe je ‘Saartje’ en andere exclusieve programma’s als Proximus TV-klant kan bekijken? Lees hier meer.


Kom hier meer te weten over 'Saartje' en haar wekelijkse gasten!
Deze gasten worden verwelkomd in de studio van ‘Saartje’
Week van LGBTQ in de eerste aflevering van 'Saartje'
Saartje Vandendriessche voelt zich goed als gastvrouw van ‘Saartje’: “Leuk, maar spannend”
Moora Vander Veken en Nic Balthazar op de sofa van ‘Saartje’

Films

Bekijk alles
Top