Deze gasten worden verwelkomd in de studio van ‘Saartje’

Nu vorige week de eerste aflevering van het gloednieuwe praatprogramma ‘Saartje’ van start is gegaan op Pickx+, lichten we alvast een tipje van de sluier op voor de komende weken. Deze gasten zullen op de bank bij Saartje Vandendriessche plaatsnemen.

Saartje Vandendriessche, een paar zetels, een gezellig decor en twee interessante gasten: dat is de setting voor ‘Saartje’. De talkshow speelt in op actuele onderwerpen en thema’s, maar is niet zoals andere van zijn soort. Hier weet namelijk niemand welke vragen er gesteld zullen worden, zelfs de presentatrice niet. Het format is simpel: er worden sleutelwoorden op het trio afgevuurd, aan de hand waarvan zij een gesprek voeren dat in goede banen wordt geleid door Saartje.

De eerste aflevering stond in het teken van LGBTQ+, en Saartje ging in gesprek met VRT-journalist Riadh Bahri en actrice en schrijfster Leen Dendievel. Deze week is het aan Margriet Hermans en Alex Agnew. Op het eerste gezicht hebben die twee maar weinig met elkaar te maken, maar zoals Saartje snel zal ontdekken, hebben de twee schijnbare tegenpolen iets belangrijks gemeen.
 
In de derde aflevering op 4 juni komen actrice Moora Vander Veken (‘Amika’, ‘Thuis’) en televisie- en filmmaker Nic Balthazar (‘Ben X’, ‘Everybody Happy’) langs. Werken zij samen aan een nieuw project? Aan Saartje om het uit te vissen. Op 12 juni krijgen de fans van de soapserie ‘Dertigers’ dan weer een traktatie, want de gasten zijn Yemi Oduwale en Evelien Van Hamme, ook bekend als Elias en Tinne uit de serie. En dat terwijl er volop gewerkt wordt aan een nieuw seizoen.
 
Kijk elke week naar 'Saartje' dankzij Pickx+ (zender 13) op je TV. Woon je in Brussel en heb je een Nederlandstalig tv-pakket van Proximus? Dan vind je Pickx+ terug op zender 263! 

Meer weten over de gloednieuwe zender Pickx+ en hoe je ‘Saartje’ en andere exclusieve programma’s als Proximus TV-klant kan bekijken? Lees hier meer.


Ontdek hier alles over 'Saartje' en haar wekelijkse gasten:
Week van LGBTQ in de eerste aflevering van 'Saartje'
Saartje Vandendriessche voelt zich goed als gastvrouw van ‘Saartje’: “Leuk, maar spannend”
Deze week in ‘Saartje’: Alex Agnew en Margriet Hermans
Moora Vander Veken en Nic Balthazar op de sofa van ‘Saartje’


Films

Bekijk alles
Top