Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (8 augustus)

Films | Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Een flinke portie drama, actie, avontuur, komedie, een leuke biopic over 'den dikke en den dunne' en een documentaire over de Nederlandse cabaretier Freek de Jonge ... voor elk wat wils dus. De avonden zijn weer wat frisser, dus installeer je met een koel drankje voor je tv en geniet van de film.

Naar de Op aanvraag catalogus van Proximus Pickx? Druk op het 'On Demand'-knop van je afstandsbediening en hop... instant keuze uit een brede catalogus van films, programma's en concerten.

The Best of Enemies

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal, richt de film zich op de onwaarschijnlijke relatie tussen Ann Atwater, een uitgesproken burgerrechtenactivist en C.P. Ellis, een lokale Ku Klux Klan-leider. Ellis woonde met tegenzin een gemeenschapsvergadering bij tijdens de racistisch geladen zomer van 1971 waarbij het ging over de desegregatie van scholen in Durham in North Carolina. De ongelooflijke gebeurtenissen die zich ontvouwden, zouden Durham en de levens van Atwater en Ellis voor altijd veranderen.

Biografisch drama van Robin Bissell, met Taraji P. Henson, Sam Rockwell en Wes Bentley

The Best of Enemies
is vanaf 5 augustus beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Alita: Battle Angel

Het verhaal van Alita: Battle Angel speelt zich een aantal eeuwen in de toekomst af. De achtergelaten cyborg Alita wordt gevonden op de vuilnisbelt van Iron City door de barmhartige cyber-arts Ido. Hij neemt de bewusteloze Alita mee naar zijn kliniek. Wanneer Alita ontwaakt, heeft ze geen herinnering aan wie ze is en herkent ze de wereld waar ze zich in bevindt niet. Alles is nieuw voor Alita, elke ervaring beleeft ze voor het eerst. Terwijl ze haar nieuwe leven op de rit probeert te krijgen in de verraderlijke straten van Iron City doet Ido zijn best om Alita af te schermen voor haar mysterieuze verleden.

Science fictionfilm van Robert Rodriguez, met Rosa Salazar, Christoph Waltz, Jennifer Connelly en Mahershala Ali

Alita: Battle Angel
is vanaf 5 augustus beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Win een exclusieve tekening van jezelf in de stijl van de film 'Alita: Battle Angel' en bekijk de film nu op Proximus Pickx!

Lees ook:
Dit moet je weten over 'Alita: Battle Angel'
Schitterende films met cyborgs in de hoofdrollen


Serenity

Baker Dill is de kapitein van een vissersboot waarmee hij toeristen rondvaart door de rustige tropische enclave Plymouth Island. Wanneer zijn ex-vrouw Karen plotseling opduikt, smeekt ze Dill wanhopig om haar te beschermen tegen haar gewelddadige man. Samen bedenken ze een plan om Karens echtgenoot om zeep te helpen. Al snel wordt Dill terug gezogen in een leven dat hij probeerde te vergeten. Terwijl hij worstelt tussen goed en kwaad, raakt hij verstrikt in een nieuwe realiteit en is niets meer wat het lijkt.

Thriller van Steven Knight, met Matthew McConaughey, Anne Hathaway en Jason Clarke

Serenity
is vanaf 7 augustus beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

If Beale Street Could Talk

Na zijn succes met het baanbrekende 'Moonlight' (2016) heeft de Amerikaanse regisseur Barry Jenkins besloten om 'If Beale Street Could Talk', de novelle van auteur James Baldwin, te verfilmen. Het verhaal focust op Tish en Fonny, twee jeugdvrienden die lovers worden. Hun band wordt echter op de proef gesteld als Fonny – ten onrechte – beschuldigd wordt van verkrachting. Hij wordt achter tralies geplaatst. Intussen komt Fonny erachter dat ze zwanger is. Ze werkt de klok rond om haar geliefde vrij te krijgen voordat hun eerste baby ter wereld komt.

Drama van Barry Jenkins, met Stephan James, Regina King en KiKi Layne

If Beale Street Could Talk
is vanaf 7 augustus beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Stan & Ollie

Stan & Ollie vertelt het waargebeurde verhaal van 's werelds en Hollywoods bekendste duo: Stan Laurel & Oliver Hardy, oftewel 'De Dikke en de Dunne. Decennialang maakte het befaamde tweetal een miljoenenpubliek aan het lachen met hun honderden korte films, sketches en speelfilms. De gezette Hardy was de chagrijnige betweter en de slungelige Laurel de oen.  

Steve Coogan en John C. Reilly hebben de eer de rollen van deze legendarische iconen te mogen vertolken. Met hun hoogtijdagen ver achter zich, plannen Stan & Ollie een laatste theatertour door het naoorlogse Engeland en Ierland. Ondanks de hoge druk en de hectische planning, maar met de steun van hun lieftallige vrouwen Lucille (Shirley Henderson) en Ida (Nina Arianda) – een duo act en sich – herontdekken ze de liefde voor het optreden en voor elkaar wanneer ze de harten van hun publiek opnieuw proberen te stelen met hun komische acts. Stan & Olllie is het hartverwarmende verhaal over wat het spectaculaire afscheidstournee van het duo had moeten worden.

Biopic van Jon S. Baird, met John C. Reilly, Steve Coogan, Shirley Henderson en Nina Arianda

Stan & Ollie
is vanaf 7 augustus beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Lees ook:
Stan & Ollie: een eerbetoon aan den dikke en den dunne

Thunder Road

Politieagent Jim Arnaud hield van zijn moeder. Hij hield ook van zijn ex. Toch gaat hij nu als gescheiden vader door het leven, die zijn overleden moeder vreselijk mist. Hij doet zijn uiterste best het hoofd boven water te houden, maar het zit hem allemaal niet mee. Als hij ook nog de voogdij over zijn dochter dreigt kwijt te raken, is de maat is echt vol. Een tragikomisch portret over een welwillende politieagent en een naderende zenuwinzinking.

Komisch drama van Jim Cummings, met Jim Cummings, Kendal Farr en Nican Robinson

Thunder Road
is vanaf 7 augustus beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Grâce à Dieu

Alexandre leidt een rustig leven met zijn gezin. Op een dag ontdekt hij per toeval dat de priester die hem in zijn jeugd heeft misbruikt, nog steeds met kinderen werkt. Hij besluit actie te ondernemen en begint samen met twee andere slachtoffers een actiegroep om het misbruik binnen de Katholieke kerk bekend te maken. Ze zijn met stomheid geslagen als de hoeveelheid slachtoffers duidelijk wordt en als blijkt dat het misbruik tot in de hoogste kringen binnen de kerk is verzwegen. De gevolgen van het onthulde schandaal zijn niet te overzien en zal hun leven voorgoed veranderen.

Deze film won de Grand Jury Prize op het Filmfestival van Berlijn 2019

Drama van François Ozon, met Melvil Poupaud, Denis Ménochet en Swann Arlaud

Grâce à Dieu
is vanaf 7 augustus beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Robbery

Richie is een kruimeldief die een gokverslaving heeft en in de problemen zit. Hij woont samen met zijn vader Frank, die vroeger ook een crimineel was, maar pasgeleden gediagnosticeerd is met dementie. Richie gaat op zoek naar een manier om met het nieuws om te gaan en begint met het plegen van overvallen. Het blijkt tevens een goede manier te zijn om zijn schulden af te betalen.

Misdaaddrama van Corey Stanton, met Art Hindle, Jeremy Ferdman en Sera-Lys McArthur

Robbery
is vanaf 8 augustus beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Freek

"Hoe lang kan ik nog mee?" zingt Freek de Jonge in de documentaire 'Freek'. De film onderzoekt in hoeverre Freek, die dit jaar 75 wordt, het podium heeft gebruikt om de realiteit te ontlopen. In de film wordt Freek geconfronteerd met collega's en vrienden als André van Duin, Herman Finkers, Jaques Klöters en zijn vrouw Hella.

Documentaire van Dennis Alink, met Freek de Jonge, Herman Finkers en André van Duin

Freek
is vanaf 8 augustus beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Hellboy

'Hellboy' brengt de demonische superheld naar het Engelse platteland, waar hij het moet opnemen tegen een drietal verwoestende giganten. Zo ontmoet hij Nimue, de 'Blood Queen', een eeuwenoude tovenares die uit de dood is opgestaan om een lang vervlogen verraad te wreken. Hellboy komt terecht in een strijd tussen het bovennatuurlijke en het menselijke, en moet al zijn 'helse' krachten aanwenden zonder daarbij het einde van de wereld te veroorzaken ...

'Hellboy' is gebaseerd op de Dark Horse comics en voegt twee graphic novels van Mike Mignola samen: 'The Wild Hunt' en 'The Storm and the Fury'.
 
Actiefilm van Neil Marshall, met David Harbour, Milla Jovovich, Ian McShane, Daniel Dae Kim, Thomas Haden Church en Sophie Okonedo

Hellboy
is vanaf 8 augustus beschikbaar in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top