Zomervibes op Netflix: deze films en series komen eraan in juli!

Zomerstop voor je favoriete serie? Vrees niet, Netflix schotelt je ook in juli een pak nieuwe series, seizoenen en films voor!

Daar is hij dan, de zomervakantie! Goed nieuws voor al wie verlof gepland heeft of gewoon uitkijkt naar zonnige terrasjes, een barbecue op zijn tijd, en lange zwoele zomeravonden.

Wie een lange hete zomerdag graag afsluit met een leuke film of serie, wordt op zijn wenken bediend. Netflix schotelt je ook in juli immers weer een pak nieuwe series, seizoenen en films voor!

Een van de toppers voor de komende maand is ongetwijfeld het derde seizoen van Stranger Things, maar er zit er nog heel wat anders leuks in de pijplijn. Zo komt het zevende en laatste seizoen van Orange is the New Black eraan, is er nieuwe onderbroekenlol met Captain Underpants en neemt de documentaire The Great Hack je mee naar de donkere wereld van de data-exploitatie.

Een overzicht, hieronder!

Stranger Things, seizoen 3

We starten meteen met een klepper, want vanaf 4 juli kun je kijken naar het derde seizoen van Stranger Things.

Het is 1985 in Hawkins, Indiana en het belooft een warme zomer te worden. De school sluit zijn deuren voor de vakantie, er is een nieuw winkelcentrum en de kids worden stilaan pubers en voelen de hormonen door hun lijf gieren. Romantiek hangt in de lucht, en dat verandert de dynamiek in de vriendengroep.

Ondertussen loert er – uiteraard – gevaar: oude en nieuwe vijanden duiken op in Hawkins. Eleven en haar vrienden worden er bruut aan herinnerd dat het kwaad niet gewoon weggaat. Het evolueert…Het derde seizoen van Stranger Things is vanaf 4 juli te bekijken op Netflix.

Family Reunion

Een Netflix Original-serie met een streepje comedy, en eentje die je met het hele gezin kunt bekijken.

Family Reunion volgt de McKellans die van Seattle naar Georgia verhuizen om dichter bij de rest van de familie te zijn. De nieuwe situatie zorgt voor heel wat aanpassingsproblemen én grappige momenten. Ellenlange kerkdiensten, uitgebreide familie-etentjes en kinderen die moeten wennen aan nieuwe regels en gewoonten… de ups en downs van het alledaagse leven met een grote familie.Met Loretta Devine (Grey’s Anatomy, The Carmichael Show) en Tia Mowry (Sister, Sister, Instant Mom). Verder zie je onder meer Talia Jackson, Isaiah Russell-Bailey, Cameron J. Wright en Jordyn Raya James.

Family Reunion is bedacht door Meg DeLoatch, die eerder werkte aan de serie Fuller House. Alle scenario’s van Family Reunion zijn geschreven door zwarte schrijvers.

Vanaf 10 juli op Netflix.

Point Blank

Wie zin heeft in een actiefilm, kan vanaf 12 juli kijken naar Point Blank.

Anthony Mackie (Avengers: Endgame, Black Mirror, Altered Carbon) speelt Paul, een verpleeger op de spoeddienst die een zwaargewonde moordverdachte (Frank Grillo) onder zijn hoede heeft.

Wanneer Pauls zwangere vrouw wordt ontvoerd en gebruikt als pressiemiddel moet hij samenwerken met de crimineel om het leven van zijn vrouw en kind te redden. Geen sinecure, met rivaliserende bendes en corrupte agenten op hun pad…Een film van Joe Lynch met Anthony Mackie, Frank Grillo, Marcia Gay Harden en Christian Cooke. Vanaf 12 juli op Netflix.

Pinky Malinky, deel 3

Eentje voor de jonge kijkers: vanaf 17 juli verschijnt deel 3 van Pinky Malinky op Netflix.

Pinky Malinky is een leuke animatieserie die de avonturen volgt van Pinky Malinky, een aanstekelijk positief ingestelde hotdog die leeft tussen de mensen.

Pinky heeft altijd torenhoge ambities en mikt hoog met zijn dromen. Zijn positivisme en vastberadenheid zorgen ervoor hij verder komt dan iemand ooit had durven dromen. Samen met zijn twee beste vrienden, Babs en JJ, gaat hij naar school in hun dorpje Sackenhack, waar ze de leukste avonturen beleven.
Comedians in Cars Getting Coffee

Jerry Seinfeld, vintage auto’s, koffie en comedy. Een mooie combinatie, en vanaf 19 juli kun je terecht voor een nieuwe portie Comedians in Cars Getting Coffee.

Cafeïnerijke autoritten met talkshow host Jerry Seinfeld, die dit seizoen rondrijdt met de volgende gasten: Eddie Murphy, Seth Rogen, Ricky Gervais, Matthew Broderick, Jamie Foxx, Sebastian Maniscalco, Martin Short, Mario Joyner, Melissa Villaseñor, Bridget Everett en Barry Marder.

De nieuwe afleveringen van Comedians in Cars Getting Coffee zijn beschikbaar vanaf 19 juli. Al eerder toe aan een dosis koffie en comedy? Eerdere seizoenen van de serie streamen ook op Netflix.

La Casa de Papel, deel 3

Fans van La Casa de Papel en El Profesor maken hun agenda best vrij op 19 juli, want vanaf dan verschijnt het derde deel van de serie op Netflix. Goed nieuws: alle bekende gezichten zijn weer terug!

Deze keer gaat het niet om geld, maar om familie.

Het nieuwe seizoen pikt de draad op na de gebeurtenissen van deel twee. De overvallers zijn kunnen ontsnappen, maar de ‘vakantie’ is niet van lange duur… Rio wordt opgepakt, en El Profesor beraamt een plan om hem te redden. Door heel veel herrie te schoppen, zo blijkt uit de trailer:La Casa de Papel, deel 3, is vanaf 19 juli te bekijken op Netflix.

The Epic Tales of Captain Underpants, seizoen 3

Kapitein Onderbroek is terug voor een derde seizoen, en dat staat garant voor tonnen plezier bij veel jeugdige kijkers!

De animatiestudio die ook ‘Shrek’, ‘Kung Fu Panda’ en ‘Madagascar’ op zijn curriculum heeft, komt met een portie nieuwe verhalen voor boezemvrienden Sjors en Harold en hun sullige, overwerkte schooldirecteur.

Wat mag je verwachten? Een geweldige en hyperkinetische animatieserie met onnozele scenario’s en grappen. Lol voor jonge en oudere kinderen!De Heldenverhalen van Kapitein Onderbroek is gebaseerd op de gekke kinderboeken van Dav Pilkey. Het derde seizoen van is vanaf 19 juli te bekijken op Netflix.

The Great Hack

Geïntereseerd in alles wat met privacy, data en databeveiliging te maken heeft? Dan zul je ‘The Great Hack’ niet willen missen: een boeiende Netflix Original-documentaire over het Cambridge Analytica-schandaal.

De bekroonde filmmakers Karim Amer and Jehane Noujaim duiken met The Great Hack in de donkere wereld van de data-exploitatie, met een verbazingwekkende toegang tot belangrijke spelers aan de verschillende zijden van het explosieve Cambridge Analytica/Facebook-dataschandaal. De documentaire stemt tot nadenken over de origines van de informatie die we dagelijks opnemen. Wat geven we op als we gebruikmaken van onze pc’s en smartphones?

“We waren zo verliefd op het geschenk van deze technologie dat niemand zelfs maar de moeite nam om de algemene voorwaarden te lezen.”

The Great Hack kreeg zijn première op het Sundance Film Festival van 2019 en wordt lovend onthaald. Volgens Indiewire zul je na het bekijken van deze documentaire nooit nog Facebook willen gebruiken!

Vanaf 24 juli te bekijken op Netflix.

Another Life

Vanaf 25 juli kun je kijken naar een nieuwe scifi-dramaserie van Aaron Martin, bekend van horrorserie Slasher.

Another Life volgt astronaut Niko Breckenridge die met haar jonge team op een riskante missie in de ruimte is, op zoek naar de oorsprong van een buitenaards object. Tijdens hun missie worden ze geconfronteerd met een groot gevaar, en het is nog maar de vraag of ze ooit zullen kunnen terugkeren…

In de hoofdrol zie je Katee Sackhoff, die je eerder kon zien in Battlestar Galactica, en verder Selma Blair, Justin Chatwin en Jessica Camacho.

Another Life streamt vanaf 25 juli op Netflix.

Orange is the New Black

Vergeet hun gezichten en hun stemmen niet. Het zevende en laatste seizoen van Orange is the New Black is vanaf 26 juli te zien op Netflix.Zes seizoenen lang volgden we het leven van Piper en de andere dames in Litchfield Penitentiary in uiteenlopende situaties: moeilijke verhoudingen met bewakers, romantische relaties, zwangerschappen, verslavingen en politiegeweld. Het vijfde seizoen focuste op rellen in de gevangenis na de moord op Poussey, en in het zesde seizoen werden de dames overgebracht naar een nieuwe locatie met zwaardere bewaking…

En nu? Wat mogen we verwachten na dat explosieve zesde seizoen van de serie? Zien we Piper eigenlijk nog wel terug? Vanaf 26 juli kom je het te weten op Netflix!

The Red Sea Diving Resort

Om af te sluiten, een drama/thriller van Gideon Raff, geïnspireerd door waargebeurde reddingsmissies.

The Red Sea Diving Resort vertelt het ongelooflijke verhaal van een groep internationale agenten en moedige Ethiopiërs die in de vroege jaren 80 duizenden Ethiopische vluchtelingen naar Israël smokkelden. Ze gebruikten daarbij een verlaten vakantieresort in Soedan als dekmantel.

Aan het hoofd van dit undercoverteam: de charismatische Ari Kidron (Chris Evans) en de moedige Kabede Bimro (Michael Kenneth Williams). Verder zie je in de cast onder meer Haley Bennett, Alessandro Nivola, Michiel Huisman, Chris Chalk, Greg Kinnear en Ben Kingsley.

Vanaf 31 juli op Netflix.

Kies nu voor Netflix als tv-bonus in je Tuttimus of Familus pack van Proximus TV!

Music Maestro

Bekijk alles

Sport in de kijker

Bekijk alles

Focus op films, series & tv

Bekijk alles

Nieuws van het esport-front

Bekijk alles
Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?