Instellingen om te surfen via 5G, 4G of 3G

Wil je met je gsm of tablet surfen via mobiele data (5G, 4G of 3G)?

Toestellen die verkrijgbaar zijn in onze verkooppunten of op onze website zijn op voorhand ingesteld voor het Proximus-netwerk. Indien je een ander toestel gebruikt, moet je eerst ons toegangspunt (APN) instellen: internet.proximus.be

We tonen je stap voor stap hoe te verbinden met mobiel internet en je dataverbruik aan of uit te zetten op je gsm of tablet.

Stel je gsm of tablet in

Staat je Android toestel er niet tussen? Kies dan het toestel dat het meest op je toestel lijkt of volg de standaardinstructies:

• Tik op Instellingen > Mobiele netwerken > Namen toegangspunten > Kies de Meer,°°° of optie knop en tik op Standaardinstellingen herstellen. Tik op het toegangspunt en controleer of je bij APN internet.proximus.be ziet staan. Als dit niet zo is, vul het in en bewaar je wijzigingen.
  • Tik op Instellingen > Meer of Meer Netwerken > Mobiele netwerken > Namen toegangspunten > Kies de Meer,°°° of optie knop en tik op Standaardinstellingen herstellen. Tik op het toegangspunt en controleer of je bij het Toeganspunt (APN) internet.proximus.be ziet staan. Als dit niet zo is, vul het in en bewaar je wijzigingen.

Contacteer ons

Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!