HLTV maakt ranglijst met beste teams van 2021 bekend

Esports | Zoals elk jaar heeft de gespecialiseerde website HLTV zijn ranglijst van de beste teams in het CS:GO-circuit bekendgemaakt. Het is geen verrassing dat NAVI op nummer één staat, ver voor landgenoten Gambit Esports en Team Vitality.

Door Proximus

Deel dit nieuws

De HLTV-ranking is een van de belangrijkste referenties in de industrie als het gaat om het rangschikken van de verschillende teams in de internationale CS:GO-scene. De Counter-Strike-nieuwssite heeft naar goede gewoonte de ranglijst van de beste teams van het afgelopen jaar gepubliceerd.

Op de eerste plaats vinden we NAVI terug. Het Russisch-Oekraïense team kon zonder veel moeite de plaats van Astralis overnemen, dat gedegradeerd is naar de achtste plaats na een catastrofaal seizoen en het vertrek van een groot deel van het roster. NAVI leverde een indrukwekkende prestatie af door tijdens het seizoen vele grote titels in de wacht te slepen, waaronder IEM Cologne, het 14e seizoen van de ESL Pro League en de PGL Major in Stockholm.

CIS-regio op kop

NAVI wordt op grote afstand gevolgd door een ander CIS-team. Gambit Esports maakte dit jaar een grote sprong voorwaarts door een opmerkelijke intrede te doen in de HLTV top 20. Hobbit & co grepen de overstap naar online om hun talent te tonen en enkele titels te pakken. Het valt nog te bezien hoe de ploeg het in 2022 zal doen, waar we hopen dat LANs weer de norm worden.

© HLTV

Voor de derde plaats trekken we naar Frankrijk! Vitality staat voor het tweede jaar op rij op de laagste trede van het podium. De Fransen hebben een seizoen op halve kracht achter de rug: behalve IEM Winter kon Vitality in 2021 geen enkele titel in de wacht slepen. Het roster struikelde meer dan eens voor de deuren van de grote finale. Laten we hopen dat de komst van zonic, Magisk en dupreeh in het team het gewenste effect zal hebben en de organisatie naar de absolute top zal sturen.

© HLTV

De gemengde resultaten van het Frans-Bosnische roster van G2 Esports zorgen ervoor dat de organisatie van Carlos “Ocelote” Rodriguez de vierde plaats in het klassement eindigt. G2 wordt op de voet gevolgd door de spelers van Heroic, die in 2021 een geweldig jaar kenden.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top