'Fresh Screens' vertelt je alles over de nieuwigheden in de Proximus VOD-catalogus

Zoals elke week ontleedt ‘Fresh Screens’ op Proximus Pickx het laatste nieuws uit de filmwereld. Bekijk in deze nieuwe aflevering recente releases, zoals ‘Candyman’, ‘Benedetta’ en andere grote hits! Twee andere films zijn ook een must-see: ‘Come Play’ en ‘Dirt Music’. Proximus Pickx vertelt je alles over deze exclusieve nieuwigheden.

Come Play

Deze horrorfilm laat je op het puntje van je zetel zitten. Oliver is een jonge jongen met autisme die zijn toevlucht zoekt in zijn schermen. Op een nacht ontdekt hij de mysterieuze applicatie "Misunderstood Monsters". De app stelt hem voor aan wezens die een vriend nodig hebben. Zo ontmoet hij Larry. Zijn ouders dachten dat ze te maken hadden met een hoogst klassieke denkbeeldige vriend... Tot ze zich realiseerden dat Larry echt was en dat hij de familie zou terroriseren. Luister in ‘Fresh Screens’ naar scenarist Jacob Chase, die een bijzonder angstaanjagend beeld voor je schetst. Het team heeft inderdaad de keuze gemaakt om een echte pop te gebruiken om Larry tot leven te brengen. In de gloednieuwe aflevering van ‘Fresh Screens’ kom je er meer over te weten.

'Come Play' is vanaf nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Dirt Music

Dit romantische drama neemt je rechtstreeks mee naar Australië! Tegen de achtergrond van de natuurlijke en wilde omgeving van Oceanië speelt zich een tumultueus liefdesverhaal af. In een klein vissersdorpje ontmoet Georgie Lu, een mysterieuze man die haar aantrekt. Alleen heeft ze een gecompliceerde relatie met Jim en zal ze verscheurd worden tussen de twee mannen. Deze film, gepresenteerd op het Toronto International Film Festival, is een bewerking van de gelijknamige roman van Tim Winton. De acteurs vertellen je alles over deze bijzondere set in deze nieuwe aflevering van Fresh Screens’.

‘Dirt Music’ is vanaf nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Meer weten over ‘Come Play’ en ‘Dirt Music’? Stem aanstaande donderdag om 19u af op Pickx+ voor de nieuwste aflevering van 'Fresh Screens' op Pickx+ (zender 13). Woon je in Brussel en heb je een Nederlandstalig tv-pakket? Dan kan je Pickx+ terugvinden op zender 263. Ontdek het volledig Pickx+-aanbod via de tv-optie ‘All Stars’.


Je kan de andere artikels over ‘Fresh Screens’ hier terugvinden:

'Fresh Screens' richt de spotlights op
'Old 'Fresh Screens' verkent een duistere escaperoom

Films

Bekijk alles
Top