Zin in een dosis scifi-actie tegen een buitenaards roofwezen? ‘The Predator’ is nu te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx. Bekijk hier een making-of!

Actie, avontuur en een moordzuchtig buitenaards roofwezen. In de allereerste Predator uit 1987 trok Arnold Schwarzenegger geweldig van leer tegen een gepantserd buitenaards roofwezen. Shane Black was erbij, en wel als Hawkins, een van de paracommando’s die levend werden gevild in de jungle van Guatemala.

In ‘The Predator’ staat Black niet voor, maar áchter de camera. In zijn heruitvinding van het verhaal verplaatst de jacht zich van de ruimte naar de straten van de buitenwijken.

De gevaarlijkste jagers van het universum zijn nu nog sterker, slimmer en dodelijker dan ooit tevoren, doordat ze zichzelf genetisch hebben verbeterd met het DNA van andere soorten. Wanneer een klein jongetje per ongeluk hun terugkeer naar de aarde triggert, kunnen alleen een groep ex-soldaten en een ontevreden docent wetenschappen het einde van de mensheid voorkomen.

Bekijk hier een making-of met regisseur Shane Black en acteurs Jacob Tremblay, Keegan-Michael Key, Boyd Holbrook, Sterling K. Brown en Olivia Munn.
 
 ‘The Predator’ is tot 31 juli 2019 te huur in de Op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.