epickot

Jouw internet aan studententarief!

Ben je student?

Geniet van een korting op je internet op kot!

Internet Start

100 GB/maand (thuis en op de Wi-Fi Hotspots)

Max. downloadsnelheid: 50 Mbps 

Max. uploadsnelheid: 4 Mbps 

Promo

in plaats van € 27,50 € 20 /maand gedurende 1 jaar
+
Installatiekosten: € 59

Op vertoon van je studentenkaart

Bestseller

Internet Maxi

Onbeperkt (3TB voor thuis en op de Wi-Fi Hotspots)

Max. downloadsnelheid: 100 Mbps 

Max. uploadsnelheid: 20 Mbps 

Promo

in plaats van € 50,99 € 35 /maand gedurende 1 jaar
+
Gratis installatie (ter waarde van € 59)

Op vertoon van je studentenkaart

Meer nodig?

Ken jij de Epic mobiele abonnementen ?

Tot 40 GB voor muziek, video en sociale media apps

Vanaf in plaats van € 19,99 € 9,99 /maand

Wil je ook tv op je kot?

En nog wat extra mobiele data?

Vanaf in plaats van € 64,99 49/maand

Promo: van 31/01/2021 tot en met 31/01/2022 op vertoon/verzending van een geldige studentenkaart voor het academiejaar 2021-2022. Aanbod geldig zolang de voorwaarden vervuld zijn en de internetaansluiting op naam van de student staat. De totale waarde van de promotie bedraagt € 90 (€ 7,50/maand gedurende 1 jaar) voor Internet Start en € 191,88 (€ 15,99/maand gedurende 1 jaar) voor Internet Maxi. Aanbod van 12 maanden, jaarlijks hernieuwbaar, gedurende 3 jaar, aan dezelfde voorwaarden (student wordt jaarlijks gecontacteerd). Gratis installatie (€ 59) enkel voor Internet Maxi. Niet verenigbaar met andere promoties. Proximus behoudt zich het recht voor deze actie te verlengen of vervroegd te beëindigen.

Volume vast internet: alleen voor persoonlijk gebruik in overeenstemming met de algemene voorwaarden van Proximus. Als de klant zijn 150 GB internetvolume uit het aanbod opgebruikt heeft, wordt zijn internetsnelheid beperkt tot de eerste dag van de volgende maand, tenzij de klant tegen betaling Extra Volume activeert via MyProximus. Meer info op www.proximus.be/internetpolicy.

Onbeperkt volume vast internet: vanaf 3 TB wordt de snelheid beperkt tot de eerste dag van de volgende maand, tenzij de klant gratis Extra Volume (300 GB) activeert via MyProximus. Meer info op www.proximus.be/internetpolicy.

Snelheid van vast internet: de aangekondigde maximumsnelheid is een theoretische waarde. Ze wordt in de praktijk niet door alle klanten gehaald. De downloadsnelheid bij u thuis hangt vooral af van de afstand tussen het aansluitpunt en de centrale, de beschikbaarheid van VDSL, uw computerinstallatie en de binnenbekabeling. Deze factoren moeten optimaal zijn om met de maximale snelheid te kunnen surfen. Als u wifi gebruikt, kan uw surfsnelheid ook lager zijn. De surfsnelheid bij u thuis kunt u controleren op www.proximus.be/internetspeed.

Meer info?

Hulp nodig?

Vragen over ons aanbod?

Een expert staat voor u klaar