VITO ICT Infrastructuur Raamcontract

Eenvoudige aankoop van ICT-netwerk- en beveiligingsoplossingen

Versterk uw ICT-infrastructuur met Proximus NXT

Digitalisering verhoogt de wendbaarheid, maar verhoogt ook de blootstelling aan risico's en regelgeving. Bij Proximus NXT staat ons team van meer dan 350 ICT-experts klaar om uw organisatie te beschermen tegen cyberbedreigingen, de bedrijfscontinuïteit te verzekeren, uw kritieke gegevens veilig te stellen en u gemoedsrust te bieden.

De Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek (VITO) heeft Proximus NXT gekozen als een van zijn voorkeurspartners van het kadercontract "VITO ICT Infra 2023" waarmee ons leiderschap op het gebied van netwerken en cyberbeveiliging In de verf wordt gezet.

Verbeter de cyberweerbaarheid van uw organisatie. Contacteer vandaag nog Proximus NXT voor een vrijblijvend gesprek over hoe wij uw ICT-infrastructuur kunnen beveiligen.

Wie heeft er baat bij het VITO ICT Infrastructuur Raamcontract?

  • Vlaamse Overheidsinstellingen
  • Vlaamse administratiediensten
  • Lokale besturen
  • Gezondheids -en zorginstellingen
  • Onderzoekcentra
  • Scholen en universiteiten

Uw voordelen bij bestellingen via het VITO kadercontract

Kostenefficiëntie

Geniet van exclusieve kortingen en voorkeurtarieven, zodat u bij elke aankoop waar voor uw geld krijgt.

Rationalisatie van leveranciers

Vereenvoudigde aanbesteding: minder papierwerk en administratieve rompslomp om de efficiëntie tijdens de hele inkoopcyclus te verbeteren.

Kwaliteit & consistentie

Geniet ten allen tijde van een kwaliteitsservice voor al uw bestellingen. Gemoedsrust gegarandeerd want VITO heeft alle producten en diensten al gecontroleerd.

Oplossingen op maat

Profiteer van oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en die flexibel kunnen aangepast worden aan het VITO-kader.