Optimale dekking in uw kantoor

Bellen en sms’en via wifi

Voice over WiFi (VoWiFi)

Met Proximus beschikt u over een uitstekend netwerk, maar toch is op sommige plaatsen de dekking net iets minder goed. Dikke betonnen muren en isolatie blokkeren dan het signaal. Met VoWiFi kan u bellen en gebeld worden, en natuurlijk ook sms'en via het wifinetwerk.

U hebt enkel een compatibele smartphone nodig, zet VoWiFi op actief en u bent verbonden met het wifinetwerk op kantoor of thuis in heel België.

Geen extra kosten

Er zijn geen extra kosten verbonden aan het bellen of het versturen van sms'jes via VoWiFi. Ze worden gefactureerd als een normaal gesprek. Dit geldt ook voor oproepen en sms'en naar het buitenland.

  • Als de mobiele dekking goed is, maakt u gebruik van het normale LTE (VoLTE) netwerk, maar als het te zwak is, schakelt uw toestel naadloos over op VoWiFi en gaat het telefoongesprek gewoon door.
  • VoWiFi van Proximus is geschikt voor noodoproepen
  • Een goede VoWiFi-ervaring vraagt om een wifinetwerk dat de juiste standaarden ondersteunt, lees hierover alles in de FAQ's.

Mobile Indoor Coverage

Zijn uw toestellen nog niet allemaal compatibel met VoWiFi of is het wifinetwerk niet overal en voor iedereen beschikbaar? Kies dan voor één van onze Mobile Indoor Coverage oplossingen om overal voldoende bereik te hebben.

  • Wij ondersteunen o.a. 4G, 5G, Astrid (voor de hulpdiensten), multi-operator Distributed Antenna Systems (DAS)
  • Begeleiding door team van specialisten
  • Eénzelfde partner voor telefonie, internet, vast en mobiel, mobile coverage en wifi

Klantenverhaal

Agristo

Agristo (aardappelverwerker) versterkt het gsm-bereik in hun nieuwe gebouw met een indoor coverage oplossing. Het mobiele signaal komt binnen via fiber en wordt daarna verspreid via kleinere antennes.