Beats Mobile Maxi

Geniet van een mobiel abonnement met extra voordelen!

Promo
Jouw abonnement aan in plaats van € 29,99 € 21,99 / maand gedurende 1 jaar

Beats Mobile Maxi 5G

70 GB
+ 5 GB extra
Belfius-voordeel
  • Onbeperkt bellen & sms'en
  • 5G tot 500 Mbps


€ 29,99 €  21,99 / maand gedurende 1 jaar

Beats Mobile Maxi Full Control 5G

70 GB
+ 5 GB extra
Belfius-voordeel
  • Onbeperkt bellen & sms'en
  • 5G tot 500 Mbps


€ 29,99 €  21,99 / maand gedurende 1 jaar

Promotie geldig t.e.m. 31/07/2024 voor elk nieuw mobile abonnement (niet geldig bij een overstap van een bestaand abonnement naar een van deze abonnementen): ontvang gedurende 12 maanden een korting op de maandelijkse prijs van het gekozen abonnement. Bij een verhoging van de basisprijs van het abonnement verhoogt ook de promoprijs met hetzelfde bedrag. Aanbieding niet cumuleerbaar met andere lopende promoties of het gezamenlijk aanbod van een smartphone met abonnement.

De Algemene Voorwaarden en Prijslijst & tarieven zijn van toepassing.

Prijzen incl. btw geldig in België en onderweg (roaming) in de EU (+ IJsland, Liechtenstein, Noorwegen, het Verenigd Koninkrijk en Gibraltar), uitgezonderd speciale nummers (voting, 0900, ...) en diensten van derden. 

De mobile abonnementen geven je toegang tot de volgende Proximus netwerken in de specifieke zones in België en met een een compatibel toestel:

Netwerk toegang 5G inbegrepen Optimale 5G max. snelheid Geschatte 5G max. snelheid
Beats Mobile Maxi 500 Mbps 420 Mbps

5G: het 5G-netwerk is alleen toegankelijk in overdekte gebieden en is afhankelijk van het compatibele toestel en het abonnement. 
De "geschatte maximumsnelheid" is de maximumsnelheid die gebruikers op verschillende plaatsen in het dekkingsgebied onder realistische omstandigheden kunnen verwachten. Deze maximumwaarde is het resultaat van metingen die in het hele land zijn verricht en kan variëren afhankelijk van de prestaties van de terminal en je locatie tijdens het gebruik van de dienst. Aangezien 5G nog steeds wordt uitgerold, is de snelheidsschatting gebaseerd op beperkte gegevens. 
De “optimale maximumsnelheid” is de snelheid die bereikt kan worden onder optimale gebruiksomstandigheden. De snelheid kan variëren, afhankelijk van het tariefplan, de prestaties van het toestel en je locatie tijdens het gebruik van de dienst. Meer info op www-uat.proximus.be/5G en op www-uat.proximus.be/internetpolicy.

Beschermingsmaatregel: om onverwacht hoge facturen te vermijden, wordt het mobielinternetgebruik van de klant geblokkeerd als hij € 60 meer data verbruikt dan het bedrag voorzien in zijn bundel. Als de klant dat wenst, kan hij zijn verbruik heractiveren via de Proximus+ app of door contact op te nemen met de klantendienst.

Normaal en persoonlijk gebruik van de Dienst door de Klant en onbeperkt gebruik
De dienst is geconditioneerd tot een niet-afwijkend gebruik, "als een goede huisvader". Proximus behoudt zich dus het recht voor om de dienst te beperken of op te schorten bij gebruik van meer dan 10.000 sms'en/maand of 500 sms'en/dag of het versturen van sms'en naar meer dan 250 verschillende ontvangers per maand. Wat het onbeperkt gebruik van mobiele gegevens betreft, geldt een redelijk gebruiksbeleid.

*Landen waarvoor de mobiele abonnementen van toepassing zijn: Åland-eilanden (Finland), Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Frans-Guyana, Gibraltar, Griekenland, Guadeloupe (Franse Antillen), Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Martinique (Franse Antillen), Mayotte, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Réunion, Roemenië, Saint-Barthélemy (Franse Antillen), Sint-Maarten (Franse Antillen), Slovakije, Slovenië, Spanje, Tsjechische Republiek, Verenigd Koninkrijk en Zweden + IJsland, Liechtenstein, Noorwegen.