Beats Flex S

Geniet van een pack met de beste themazenders om te delen met de hele familie!

Kom je in aanmerking voor fiber en/of voor Flex-promoties? Identificeer je

We bereiden je gepersonaliseerde ervaring voor

Het is bijna klaar...

Promo: t.e.m. 02/02/2025, voor elke nieuwe Proximus internetabonnee die voor Beats Flex S kiest. Maandelijkse korting van € 15/maand gedurende de eerste 12 maanden. Nadien betaal je de gewone prijs. Niet compatibel met andere promoties, met uitzondering van het gezamenlijke aanbod van een smartphone met een gsm-abonnement en de DataPhone-optie.

Netflix: dienst aangeboden door Netflix International B.V. Proximus biedt via de TV Box een technisch vereenvoudigde toegang tot Netflix. Volg de instructies op www.proximus.be/iwantnetflix om je Netflix-streamingabonnement te activeren of om je bestaande account te linken. Algemene voorwaarden Netflix van toepassing: www.netflix.com/termsofuse.

Promo Be tv: offer valid from 01/02/2024 to 31/01/2025 included, by purchasing the TV option Be Tv at €24.99 per month. Only for TV customers of Proximus. Action combinable with other promotions. Discount applicable only once per client and applied as €10/month during 3 months on the Proximus payment statement.

Pickx All Stars/Pickx All Stars & Sports: aanbod geldig van 01/02/2024 tot 31/01/2025 inbegrepen, bij aankoop van de tv-optie Pickx All Stars aan € 29,99 per maand of bij aankoop van de tv-optie Pickx All Stars & Sports aan € 39,99 per maand. Enkel voor TV-klanten van Proximus. Actie niet combineerbaar met andere promoties, behalve het Flex-voordeel van € 0,99 voor tv-opties. Korting slechts één keer van toepassing per klant en toegekend per schijf van € 5/maand gedurende 3 maand op de Proximus aanrekening.

TV & entertainment:

TV: Voor meer info over de beschikbaarheid van TV, het hd-bereik, de mogelijkheid om meerdere televisietoestellen aan te sluiten en het aanbod aan zenders volgens de regio’s: www.proximus.be/tvNouvelle fenêtre.

Pickx app: voor TV-klanten met een Proximus+-account, voor gebruik in België via Proximus internet (vast en mobiel). Tv-gids toegankelijk voor alle internetgebruikers.
De TV klanten hebben ook toegang tot de tv-content met uitzondering van de Partner aanbiedingen via de Proximus Pickx app en proximuspickx.beNouvelle fenêtre met een Proximus+ account. De tv-content in de video is enkel voor illustratieve en educatieve doeleinden.

My e-Press: My e-Press is enkel beschikbaar voor particuliere klanten. Professionele, BTW-plichtige klanten die een Beats Flex S nemen, zullen geen toegang hebben tot My e-Press.

TV-optie: keuze uit een door Proximus geselecteerde lijst. Wijzigingen aanbod worden 2 maand op voorhand ter kennis gebracht. Netflix: dienst aangeboden door Netflix International B.V. Proximus biedt via de decoder een technisch vereenvoudigde toegang tot Netflix. Volg de instructies op www.proximus.be/iwantnetflixNouvelle fenêtre om je Netflix-streamingabonnement te activeren of om je bestaande account te linken. Algemene voorwaarden Netflix van toepassing: www.netflix.com/termsofuseNouvelle fenêtre. De prijs van het Netflix-abonnement wordt vermeld op de Proximus-factuur. Tv-bundel omvat standaard een abonnement voor 2 schermen. Op aanvraag: 4 schermen (€ 4,5 meer/maand).

TV Replay: TV Replay is gratis voor alle bestaande TV-klanten die kiezen voor een Beats Flex S pack. De beschikbaarheid van programma’s en TV Replay hangt af van de televisiezenders en de toelatingen die deze al dan niet hebben om het genoemde programma te exploiteren. Ook beschikbaar op computer, tablet en smartphone via de Pickx app. De lijst van de beschikbare zenders in TV Replay op TV en de Pickx app, alsook de bijzondere algemene voorwaarden, staan te lezen op www.proximus.be/tvreplayNouvelle fenêtre.

Pickx Sports / Pickx All Stars & Sports: Naast dit abonnement, is een extra abonnement bij Eleven Sports verplicht om de Eleven Pro League-zenders in horecazaken te vertonen. Lees meer

Vast internet:

Onbeperkt internetvolume: persoonlijk en normaal gebruik, cf. de algemene voorwaarden. Na gebruik van 3 TB, wordt je snelheid beperkt tot het einde van de maand, tenzij activering van je gratis 300 GB extra volume activeert via Proximus+. Meer info: www.proximus.be/internetpolicy (PDF, 162 KB)Nouvelle fenêtre.

Snelheid van het vaste internet: de maximale vermelde snelheid is een theoretische waarde. Deze wordt in de praktijk niet voor alle klanten behaald. De downloadsnelheid thuis hangt vooral af van de afstand tussen het aansluitpunt en de centrale, de beschikbaarheid van de technologie, de computerinstallatie en de interne bekabeling en in uitzonderlijke gevallen, van het algemene gebruik. Deze factoren moeten optimaal zijn om op de maximale snelheid te kunnen surfen. Als je wifi gebruikt, kan je surfsnelheid ook lager zijn. Om de surfsnelheid bij jou thuis te kennen: www.proximus.be/internetspeedNouvelle fenêtre.

Wi-Fi Booster: de klant heeft recht op maximaal 1 Wi-Fi booster in zijn Flex pack met superieur internet​. Gebruik in België en altijd op aanvraag of op initiatief van de technieker.

Installatie inbegrepen: installatie door een technieker inbegrepen (ter waarde van € 59) voor alle Beats Flex S-klanten..