Pickx+ Sports schotelde RSCA Futsal enkele uitdagingen voor in aanloop naar hun halve finale in de CL Futsal

Sport |

Dit weekend vindt in Mallorca de Final Four van de Champions League Futsal plaats. Met daarin ook één Belgische vertegenwoordiger: RSCA Futsal. Ter gelegenheid van dat evenement daagde influencer Simon Herck de spelers van paars-wit uit voor enkele proeven. Die hilarische momenten krijg je exclusief te zien op Pickx+ Sports.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Van 5 tot en met 7 mei verzamelt het kruim van de zaalvoetbalwereld in het Spaanse Palma de Mallorca. Daar vindt de Final Four van de Champions League in het futsal plaats. Sowieso al een festijn voor de fans van vlotte dribbels, snelle passing en technische hoogstandjes, maar deze editie nog net dat tikkeltje meer gekruid dankzij de aanwezigheid van RSCA Futsal, de zaalvoetbaldivisie van Anderlecht. Samen met Sporting Lissabon, Benfica en Palma de Mallorca strijden ze om die hoogste Europese eer.

Dit futsalweekend start vanaf vrijdag om 17u30 met een copieus menu, waarbij Simon Herck als verrassingsact opduikt. De Waalse influencer, met 189.000 volgers op Instagram en 65.000 volgers op TikTok een grote naam in de wereld van sociale media, zocht de ploeg van RSCA Futsal op om hen te prikkelen met enkele uitdagingen. Een ideale opwarmer naar hun belangrijke halve finale tegen Sporting Lissabon. Het wordt afwisselend lachen en vol bewondering kijken naar de voetbalkunde van de spelers van paars-wit, exclusief te zien op Pickx+ Sports.

Op zondag 7 mei, de dag van de finales, start Pickx+ Sports om 16u40 met een rechtstreekse uitzending van de strijd om de derde plaats. De grote finale volgt dan om 19u40. Dan weten we wie FC Barcelona opvolgt als beste futsalploeg van Europa. Als Belgische voetbalfans duimen we uiteraard voor RSCA.

Maar eerst dus afspraak op vrijdag vanaf 17u30 voor de Futsal Challenges met Simon Herck, gevolgd door de halve finale van de UEFA Champions League Futsal!


Het programma van de UEFA Futsal Champions League Final Four op Pick+ Sports:

Vrijdag 5 mei

Zondag 7 mei

Volg de Final Four van de UEFA Fustal Champions League integraal op de zenders van Pickx+ Sports, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus.

Lees ook:

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top