VALORANT Masters 2023 gaat door in Tokyo

Nieuws | Het nieuwe seizoen van VALORANT begint pas in februari, maar Riot heeft afgelopen weekend al een tipje van de sluier opgelicht. Het enige VALORANT Masters-toernooi van 2023 wordt namelijk georganiseerd in Tokyo, Japan.

Door Proximus

Deel dit nieuws

VALORANT-fans kijken al maanden uit naar de start van het nieuwe seizoen van hun favoriete FPS. Het seizoen van 2022 eindigde namelijk al in september met de overwinning van LOUD tijdens VALORANT Champions. Het volgende grote toernooi wordt pas in februari verwacht.

Riot maakt handig gebruik van deze periode om details over 2023 te onthullen. Afgelopen weekend kwamen we iets meer te weten over de volgende VALORANT Masters, waar de beste teams van de drie franchised leagues zullen strijden om een ticket voor VALORANT Champions, het officiële WK van de FPS.

De vorige edities van dat toernooi werden gehouden in Europese steden, zoals Kopenhagen, Berlijn en Reykjavik, maar zal in 2023 voor het eerst doorgaan buiten Europa. Riot koos voor Tokyo, de hoofdstad van Japan. Waar het toernooi precies zal doorgaan, is nog niet onthuld, ook een datum werd nog niet bekendgemaakt.

De aankondiging is ongetwijfeld een leuke verrassing voor Japanse fans van de FPS. VALORANT is enorm populair op het Aziatische continent en heeft met ZETA DIVISION een Japans team dat meedoet aan de top van de esport.

Riot Games wil in 2023 van VALORANT een compleet globale esport maken. LOCK IN, het eerste evenement van volgend seizoen, gaat door in februari in São Paolo, Brazilië. De matchen van de drie franchised leagues zullen dan weer gespeeld worden in Los Angeles, Berlijn en Seoul.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top