Shiraishi stopt 'voor het welzijn van de club' als T1 van Deinze

Challenger Pro League | Niet geheel onverwacht is er een vervroegd einde gekomen aan het T1-schap van Takahisa Shiraishi bij KMSK Deinze. Na een tegenvallende seizoenstart heeft de Japanner zijn functie opnieuw ter beschikking gesteld.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De 46-jarige Shiraishi lichtte zijn beslissing donderdagochtend toe aan het clubbestuur en de spelersgroep waarop de club het nieuws publiek maakte.

"Deze morgen heeft hoofdtrainer Takahisa Shiraishi besloten om, voor het welzijn van het project, zijn functie als hoofdtrainer ter beschikking te stellen van de club. Dit was een gemeenschappelijke beslissing tussen KMSK Deinze en Takahisa Shiraishi", klinkt het. "Hij heeft veel bijgedragen aan de voetbalstructuur in de club. KMSK Deinze wil Taka bedanken voor zijn harde werk en inzet van de voorbije weken en wenst hem veel succes in het verdere verloop van zijn carrière."

Shiraishi volgde afgelopen zomer Wim De Decker op als hoofdcoach van SK Deinze. De Japanner moest de hoge ambities van de nieuwe investeerders waar komen maken, maar na zes speeldagen staat Deinze voorlaatste met vijf op achttien. De coach werd eerder deze maand nog op de korrel genomen door voorzitter Denijs Van de Weghe.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top