Deze series werden geannuleerd maar verdienden eigenlijk veel beter

Films | Sommige reeksen worden abrupt afgebroken, zonder een echt fatsoenlijk einde waardoor fans niet goed weten wat er eventueel nog komen zal. Door lage kijkcijfers of soms zelfs zonder grondige reden moeten zenders en streamingsdiensten af en toe een serie schrappen, maar wat als die reeks eigenlijk beter verdiende? Proximus Pickx vertelt je alles over series die een vervolg zouden verdienen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

The Wilds

Hoewel de eerste twee seizoenen van deze reeks gelauwerd werden, besloot Amazon deze survivalserie stop te zetten. Het eerste seizoen ging over een groep tienermeisjes wiens vliegtuig neerstortte op een onbewoond eiland. Terwijl ze proberen te overleven, ontdekt de groep dat het incident niet zomaar een ongeluk was. In het tweede seizoen gaan de meiden op zoek naar de ware oorzaak van de crash. Daarbij komt ook een groep jongens die hetzelfde lot ondergaan, aan bod. De serie kreeg veel kritiek vanwege de keuze om ook een mannelijke groep te introduceren, maar sommige fans zijn er nog steeds van overtuigd dat dit verhaal een beter einde verdiende. Wie weet kunnen de kijkers Amazon overtuigen…

De twee seizoenen van ‘The Wilds’ zijn beschikbaar via Prime Video. Het volledige aanbod van Prime Video kan je nu streamen vanaf je Android TV Box. Meer informatie over deze optie vind je hier terug.

First Kill

Minder dan twee maanden na de release op 10 juni, heeft Netflix deze supernaturalfilm al geannuleerd. ‘First Kill’ gaat over het liefdesverhaal van Juliet (een tienervampier) en Calliope (een tiener-monsterjager). De serie bouwt als het ware verder op het verhaal van Romeo en Julia, maar dan met nog wat meer fantasie. Dat de serie werd geannuleerd op 8 augustus, veroorzaakte een golf van verontwaardiging bij de fans. Netflix nam de beslissing naar verluidt omdat de serie “niet de staying power van andere Netflix-hits zou hebben.”  

‘First Kill’ is nu te bekijken op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

 

Night Sky

Ook deze reeks werd al na één seizoen terug afgevoerd door streamingsdienst Netflix. De slechte kijkcijfers zouden aan de oorzaak van deze beslissing liggen. Nochtans werd heel erg uitgekeken naar het veelbelovende verhaal van ‘Night Sky’, dat in première zou gaan op Prime Video. De sciencefictionserie vertelt het verhaal van Irene (Sissy Spacek) en Franklin York (J.K.Simmons), een ouder echtpaar dat jaren geleden een bijzondere ontdekking deed in hun tuin. Ze vonden er een bijzondere kamer die hen op mysterieuze wijze meenam naar een andere planeet, een woestijnplaneet. Ze hielden de ontdekking voor iedereen geheim, tot een raadselachtige jongen (Chai Hansen) in hun leven komt en het vredige bestaan van het koppel helemaal op stelten zet.

Het eerste en enige seizoen van ‘Night Sky’ is beschikbaar via Prime Video. Het volledige aanbod van Prime Video kan je nu streamen vanaf je Android TV Box. Meer informatie over deze optie vind je hier terug.

Another Life

Fans van 'Another Life' kregen slecht nieuws toen actrice Katee Sackhoff op Twitter aankondigde dat de serie is werd afgevoerd voor er sprake was van een derde seizoen. "Ik wil iedereen bedanken die 'Another Life' op Netflix heeft bekeken en gesteund. Aan onze cast en crew, bedankt om altijd zo hard te werken en klaar te staan. Ik wou dat we meer seizoenen konden maaken, maar dat is helaas niet haalbaar. Tot ziens voor het volgende avontuur. Liefs, Niko", vertelde ze op sociale media. De reeks vertelt het verhaal van astronaut Niko Breckenridge (Katee Sackhoff, onder meer bekend uit 'Battlestar Galactica') en haar team. De crew van de astronaut moet onwaarschijnlijke gevaren trotseren om meer te weten te komen over een mysterieus buitenaards object

De twee seizoenen van ‘Another Life’ zijn te bekijken op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top