Pickx @ the festivals: 'One Night Only' in Proximus Pop-up Arena

Festivals | Naar jaarlijkse traditie ontvangt Proximus terug heel wat artiesten in de Pop-up Arena. Naast reguliere optredens van grote namen als Regi en Raymond van het Groenewoud organiseert productiehuis Deep Bridge er ook een fameuze musical avond. Met 'One Night Only, het grootste & zotste musicalfeest' staken de producers een musicalfeest met tal van grote namen in elkaar. Proximus Pickx vertelt je alles over dit bijzonder evenement, dat je kan herbekijken op de zender Pickx+ op 15 augustus.

Door Proximus

Deel dit nieuws

De ploeg van Deep Bridge is allesbehalve nieuw in het vak. De organisatoren van ‘One Night Only’ maakten dit jaar al bekende shows als ‘MAMMA MIA!’, ‘The Sound of Music’, ‘RENT’ en ‘Charlie and the Chocolate Factory’. Voor hun show in Middelkerke op 30 juli bundelen ze alle ervaring en kennis in een nieuwe productie waarbij ze verschillende musicals uit het verleden en de toekomst zullen combineren.

Live orkest

De toeschouwers in de Proximus Pop-up Arena zullen heel wat bekende gezichten zien tijdens de nieuwe musical. Onder meer Ann Van den Broeck, Nordin De Moor, Koen Crucke, Helle Vanderheyden, Ruben van Keer, Dorian Liveyns, Pieter-Jan de Paepe, Stany Crets, Jasmine Jaspers en Laurenz Hoorelbeke maken hun opwachting in ‘One Night Only’.

Daarnaast krijgt de bende straffe acteurs een ferm orkest op het podium. De acteer- en zangkunsten van de personages op het podium worden zo naar een hoger niveau getild. Bovendien zal de ploeg uitpakken met heel wat gekende musicalhits. Het is moeilijk om te omschrijven welk verhaal in de musical zal schuilen, want de producenten willen natuurlijk op de verrassing spelen. Wat ze wel al willen lossen, is dat het publiek uit de bol zal kunnen gaan op hits als ‘The Time Warp’ en ‘Dancing Queen’. Hopelijk is Middelkerke voorbereid op het gigantisch spektakel in de Pop-up Arena.

Benieuwd waaraan je je kan verwachten als je de show wil bijwonen? Hieronder kan je de trailer van ‘One Night Only’ bekijken.Tickets voor deze bijzondere show zijn te koop via deze website. Hier kan je het hele zomerprogramma van Proximus Pop-up Arena, alsook info over tickets en mobiliteit terugvinden. Voor het volledige aanbod tijdens de Proximus Pop-up Arena wijzen we je door naar dit artikel.

Kan je er niet bij zijn? Volg hier alle updates over de uitzendingen op de Pickx kanalen en de Proximus VOD-catalogus

Concerten die je kan meevolgen dankzij Pickx:
  • 25 juli - Zomereditie Schlagerfestival: op Pickx Live en op pickx.be
  • 15 augustus: One Night Only, het grootste & zotste musicalfeest: op Pickx+ (zender 13) en op pickx.be
  • Als afsluiter op 17 augustus: Raymond van het Groenewoud: op Pickx Live en op via Pickx.be

Ontdek het volledig aanbod van Pickx+ via de tv-opties ‘Pickx Mix’ of  Pickx All Stars’ van Proximus Pickx.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top