De terugkeer van de gekste comedy op Amazon Prime!

Series | 'The Marvelous Mrs. Maisel' is misschien niet de meest bekende serie in ons land, maar het is wel een van de beste series van de afgelopen jaren. Na ongeveer twee jaar wachten (met dank aan Covid en uitgestelde opnames) komt dit komische juweeltje eindelijk terug voor een vierde seizoen. Hier zijn enkele redenen waarom wij niet kunnen wachten om dit nieuwe seizoen te bekijken. En die jou hopelijk zullen overtuigen om de eerste drie seizoenen zo snel mogelijk te verslinden!

Door MF

Deel dit nieuws

Een moderne serie over de jaren vijftig

Het verhaal van 'The Marvelous Mrs. Maisel' is voor alles een verhaal over de rol van de vrouw in de jaren vijftig. Denk: vrouw aan de haard die voor het eten zorgt. Toch droomt Mrs. Maisel van iets anders, en van veel meer dan de rol die van haar wordt verwacht. Zo gooit ze zich op een job die enkel voor mannen is weggelegd: stand-up.

Ongemeen grappig, maar ook meer dan dat

Wanneer Miriam Maisel op het podium staat, is ze heel grappig. En ze is nog grappiger als ze niet in de spotlights staat. Dit is een komische serie over comedy die echt heel erg grappig is. De grappen van het hoofdpersonage brengen ons aan het lachen en de situaties waarin ze terechtkomt, nog meer. En toch slaagt de serie erin om met een comedy op een heel correcte manier over feminisme, homoseksualiteit en racisme te praten. Doen lachen en doen nadenken? Missie geslaagd met deze serie.

Een revelatie

The Marvelous Mrs. Maisel wordt gespeeld door Rachel Brosnahan, een naam die hier vrijwel onbekend is. En dat is logisch, want het is net deze serie die haar naam maakte. De toon, de humor, de regen aan prijzen die ze in de wacht sleepte: Rachel Brosnahan doet ons denken aan Phoebe Waller Bridge die in de geniale serie Fleabag speelde, ook te zien op Amazon Prime.

Seizoen vier. Opgepast: spoiler alert!

De eerste drie seizoenen zien we hoe Miriam Maisel uit de schaduw treedt. Maar onder het licht van de spotlights brengt haar scherpe tong haar ook ten val aan het einde van het derde seizoen. Haar doorzettingsvermogen en de wil om de slechte voorspellingen het nakijken te geven, laten ons vermoeden dat het personage er toch zal in slagen om nationaal door te breken. Haar liefdesleven zou ook wel eens woelige wateren kunnen doorzwemmen met de komst van hartenbreker Milo Ventimiglia ('This Is Us', 'Heroes', 'The Art of Racing in the Rain', enz.).

'The Marvelous Mrs. Maisel' is beschikbaar via Amazon Prime Video. Het volledige aanbod van Amazon Prime Video kan je nu streamen vanaf je Android TV Box. Meer informatie over deze optie vind je hier terug.

 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top