Magisk, dupreeh en zonic verlaten officieel Astralis

Esports | De Deense spelers Peter “dupreeh” Rasmussen, Emil “Magisk” Reif en Danny “zonic” Sørensen hebben op 29 december Astralis officieel verlaten. Volgens geruchten zouden ze naar Team Vitality trekken.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Het nieuws werd bijna een maand geleden verwacht, sinds de PGL Major in Stockholm, en de organisatie heeft het nu eindelijk bevestigd. Het trio Peter “dupreeh” Rasmussen, Emil “Magisk” Reif en Danny “zonic” Sørensen staan niet meer onder contract bij Astralis, na een maand op de bank.

Hoewel coach zonic onlangs had verklaard dat hij een goed aanbod had gekregen om zijn verblijf bij de Deense club te verlengen, was de verleiding van een nieuwe uitdaging met zijn twee spelers te groot. Ondanks belangstelling van andere organisaties, bleef het trio hard in de onderhandelingen.

Hun wens om bij elkaar te blijven zou hebben geleid tot het vertrek van Remy “XQTZZZ” Quoniam bij het Vitality-roster. Ja, zoals we na de PGL Major aankondigden, zou het legendarische trio benaderd zijn om zich bij Team Vitality aan te sluiten.

Naast XQTZZZ, zouden de Denen Richard “shox” Papillon vervangen, die zich bij Team Liquid zou aansluiten, maar ook Jayson “Kyojin” Nguyen Van, aan het roster toegevoegd om het gat te vullen dat RpK eerder in het seizoen achterliet.

Astralis na de overwinning tijdens de Starladder Major in Berlijn – © HLTV

Het vertrek van het Astralis-trio betekent ook het einde van een legendarisch tijdperk, voor een team dat zijn stempel op het ecosysteem heeft gedrukt. Laten we niet vergeten dat de organisatie met deze spelers drie opeenvolgende Majors titels veiligstelde, en daarbij een record vestigde dat nooit werd geëvenaard.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top