Is shox op weg naar Team Liquid?

Door Proximus

Deel dit nieuws

De Fransman Richard “shox” Papillon is momenteel in vergevorderde onderhandelingen met Team Liquid over een mogelijke aanwerving voor het seizoen 2022. Een mooie uitweg voor de speler wiens vertrek bij Vitality binnenkort officieel zou moeten zijn.

Het duurde niet lang vooraleer de legende die Richard “shox” Papillon is in Counter-Strike terugkeerde en een passend schoentje vond. Een paar dagen na de aankondiging door sommige media van de scheiding tussen Vitality en een groot deel van zijn CS:GO-team, heeft de gespecialiseerde informatiesite 1pv zojuist aangegeven dat de Fransman momenteel in vergevorderde besprekingen zit om zich bij Team Liquid aan te sluiten.

Een aanwerving bij Liquid zou voor de Franse speler een terugkeer naar een internationaal roster betekenen. Hij had dat ook al eens uitgeprobeerd vóór zijn toetreding tot het roster van VeryGames, in het TCM-team.

De scheiding tussen de bijenkorf en Shox is wel nog niet officieel, dus we zullen nog even geduld moeten hebben om de Fransman bij Liquid te zien.

© HLTV – Stewie2K en FalleN zouden vertrekken bij Liquid

De coach van Liquid heeft al gewaarschuwd dat er voor eind 2021 geen wijzigingen in het team zullen volgen. “We zullen het jaar met 100% zekerheid afsluiten met deze samenstelling en op dit moment ligt niemand uit het team. Maar we bekijken wel de opties om te bepalen hoe de toekomst van ons team eruit zal zien en dat zullen we blijven doen ter voorbereiding van volgend jaar”, vertelde Steve “jokasteve” Perino aan medium Rush B.

Nochtans doen er al verschillende geruchten de ronde over de toekomstige samenstelling van Team Liquid. Volgens Rush B zouden de sterspelers van de organisatie, Jake “Stewie2K” Yip en Gabriel “FalleN” Toledo, op weg zijn naar de uitgang. Wat de nieuwkomers betreft, meent Upcomer dat Nick “nitr0” Cannella, niet lang geleden een VALORANT-speler, voor het komende seizoen naar zijn roots terugkeert.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top