‘K2 zoekt K3’ (VTM): wie van deze heren wordt de nieuwe K3?

Toen Gert Verhulst bekendmaakte dat Studio 100 op zoek ging naar een vervangster of vervanger voor Klaasje Meijer zei hij dat het nieuwe K3'tje ook een jongen mocht zijn. “Iedereen is welkom! Je moet kunnen dansen en zingen, maar vooral in het plaatje passen.” Van de eerste 15.000 inschrijvingen kwam veertig procent van een jongen. Na vijf auditieshows blijven daar nog drie knapen van over. Wordt één van hen de nieuwe K3?

Remi (19)

Ingeborg was weg van hem, Gordon vond Remi lekker ’brutaal’ en zowel Natalia als Samantha waren het erover eens: deze jongen kan heel goed zingen. De negentienjarige Remi kreeg na het zingen van ‘Eyo’ een plekje op de Golden Seats en scoorde daarmee boven zijn eigen verwachtingen. “Ik vond het leuk om te doen”, klonk het. “Maar toch ging ik dood vanbinnen. Achter de schermen zag ik immers zoveel perfecte K3-kandidaatjes en daar stond ik dan met mijn gewone outfit.” 

Nochtans heeft Remi al heel wat podiumervaring. De negentienjarige knaap speelde op zijn achtste mee in een VTM-miniserie en was nadien te zien in diverse Studio 100-musicals waaronder ‘Robin Hood, ‘14-’18,  ‘De Grote Sinterklaasshow 2014’ en ‘Wickie De Viking’. Of hij de nieuwe K3 wordt, weet hij niet. Remi vermoedt immers dat niet elke ouder een jongen in K3 zal kunnen smaken. “Gelukkig liggen de kindjes daar minder wakker van”, besluit hij.

Dirk (23)

Al dansend en met veel lef begon de 23-jarige Dirk uit Nederland aan zijn auditie. Hij bracht 'De Drie Biggetjes' van K3 en kreeg spontaan de hele zaal mee. Gordon knikte meteen van ja, ondanks dat dit nummer niet zijn favoriet is. Ook Natalia en Samantha vonden het leuk en drukte zonder twijfel af. “Ik vind jou de leukste mannenstem die ik bij K3 zie passen”, klonk het bij Samantha en Natalia trad haar bij.

Het publiek beloonde Dirk met 405 sterren en daarmee belandde hij verdiend op een Golden Seat. Ook op sociale media werd de prestatie van de jongeman opgemerkt. Heel veel fans zien in Dirk de geknipte mannelijke kandidaat om de plek van Klaasje in K3 op te vullen. Hanne en Marthe konden de auditie van Dirk ook wel smaken: “Ik zie hem zo naast ons staan”, klonk het.

Luca (23)

“Jij, of ik?”, gebaarde Ingeborg na tien seconden naar Luca te zitten kijken. Ook Samantha twijfelde niet: “Drukken!”. Natalia benadrukte dat Luca heel natuurlijk overkwam op het podium en iedereen was het erover eens dat de looks van Luca een extra troef kunnen zijn. Het publiek ging daarin mee en beloonde Luca met 399 sterren waardoor hij comfortabel op de Golden Seats belandde.

Toch was dat niet genoeg om, op basis van de sterren, door te stoten naar de liveshows. Luca viel op het nippertje naast de top tien nadat Babette haar plekje op de Golden Seats had veiliggesteld. Gelukig hadden Hanne en Marthe alles kunnen gadeslaan vanuit de Golden Box. Zij daalde aan het eind van de show neer om Luca een Golden Ticket te geven voor de liveshows. Hierop wist Luca met zijn blijdschap geen blijf. Remi, Dirk en Luca gaan door naar de liveshows. Zij moeten het opnemen tegen Diede, Kato, Celester, Giana, Babette, Chanel, Manou, Justine, Julia, Luca, Jemaima, Elise en Aimy. De zoektocht naar de nieuwe K3 gaat komende zaterdag verder met nieuwe liveshows.

Bekijk ‘K2 zoekt K3’ elke zaterdag om 20u30 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

 Heb je zelf zin om mee te zingen met K3? Check dan Studio 100 Hits op zender 40 in de tv-optie ‘Family’. Zin in meer video’s, liedjes, spelletjes en oneindig veel plezier? Check dan de Studio 100 GO Pass, beschikbaar als tv-optie of binnen het aanbod van de tv-optie ‘Family’.

Muziek

Bekijk alles
Top