Nieuw in de Proximus VOD-catalogus

Spanning, vertier, romantiek … Je vindt het allemaal in het nieuwe aanbod van de Proximus VOD-catalogus!

The Father

In het beklijvende drama ‘The Father’ geniet je van de acteerprestaties van maar liefst twee Academy Award winnaars! Anthony (Anthony Hopkins) is een 80-jarige man die nog alleen woont, maar hoe langer hoe meer de grip op zijn leven verliest. We weten allemaal dat we ooit oud zullen worden, maar hoe ga je ermee om als je je vader verliest terwijl hij fysiek nog aanwezig is? Anthony’s dochter Anne (Olivia Colman) probeert zichzelf staande te houden in de veranderende relatie met haar vader. Lees meer over ‘The Father’ en topacteur Anthony Hopkins in dit artikel.

‘The Father’ is vanaf 29 september beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Malignant

In de horrorthriller ‘Malignant’ verliest de hoogzwangere Madison (Annabelle Wallis) in één nacht zowel haar echtgenoot (Jake Abel) als haar ongeboren kind op onverklaarbare wijze. Alsof dat nog niet genoeg is, wordt ze vanaf dan geplaagd door visioenen van gruwelijke moorden. Gebeuren die echt? Wat is er met haar aan de hand?

‘Malignant’ is vanaf 4 oktober beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Reminiscence

In ‘Reminiscence’ heeft Nick Bannister (Hugh Jackman) een wel heel speciale job… Als privédetective van het geheugen helpt hij zijn klanten om verloren herinneringen terug te vinden. Wanneer hij Mae (Rebecca Ferguson) ontmoet, een nieuwe klant, verandert zijn leven drastisch. Ze verdwijnt op mysterieuze wijze, waarop Bannister een obsessie voor haar ontwikkelt. Hij wil haar redden, maar loopt zelf ook gevaar. Waar ligt de grens?

‘Reminiscence’ is vanaf 4 oktober beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

The Mauritanian

Jody Foster schittert in het drama ‘The Mauritanian’, dat gebaseerd is op het waargebeurde verhaal van Mohamedou Ould Slahi (boek ‘Guantánamo Diary’). Zonder reden wordt Mohamedou Ould Slahi (Tahar Rahim) opgepakt door de Verenigde Staten en voor jaren opgesloten in de beruchte gevangenis Guantanamo Bay. Na verschrikkelijke martelingen bekent hij uiteindelijk terreurmisdaden. Gelukkig ontmoet hij er advocaat Nancy Hollander (Jodie Foster), die samen met haar partner (Shailene Woodley) en Colonel Stuart Couch (Benedict Cumberbatch), alles geeft wat ze kan om de schokkende waarheid aan het licht te brengen. Pakkende film over menselijke veerkracht.

‘The Mauritanian’ is vanaf 7 oktober beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Freaky

In ‘Freaky’ probeert de 17-jarige Millie Kessler (Kathryn Newton) zoals elke tiener de obstakels op haar middelbare school te overleven. Wanneer ze het slachtoffer wordt van seriemoordenaar ‘The Butcher’ (Vince Vaughn) en de twee door zijn magische dolk van gedaante verwisselen, staat ze voor hetere vuren. Als ze niet binnen 24 uur weer in haar eigen lichaam zit, blijft ze voor altijd een man van middelbare leeftijd. De vraag is hoe ze haar vrienden kan overtuigen dat ze Millie is en niet een knotsgekke seriemoordenaar.

‘Freaky’ is vanaf 20 oktober beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!


Pieter Konijn 2: Stad op Stelten

Meer wortels, meer schattigheid, meer kattenkwaad: dat is ‘Pieter Konijn 2: Stad op Stelten’! Bea, Thomas en de konijnen leven gezellig samen als gezin, maar al snel wil Pieter Konijn op avontuur buiten de grenzen van hun eigen tuin. Hij komt in de stad terecht en ontmoet er figuren die zijn ondeugende kant wel kunnen smaken. Pieters familie begint intussen doodongerust aan een zoektocht naar hem. Pieter Konijn zal moeten beslissen: wat voor konijn wil hij zijn?

‘Pieter Konijn 2: Stad op Stelten’ is vanaf 27 oktober beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!


The Hitman's Wife's Bodyguard

In de flitsende actiekomedie vol topacteurs ‘The Hitman’s Wife’s Bodyguard’ stopt Michael Bryce (Ryan Reynolds) met zijn job als beste bodyguard ter wereld. Helaas is dat niet naar de zin van de temperamentvolle Sonia (Salma Hayek). Zij wil dat Bryce Darius Kincaid (Samuel L. Jackson), haar man én Bryces gezworen vijand, beschermt tegen een groep criminelen. Het unieke en explosieve trio moet uiteindelijk wel samenwerken om een cyberaanval op Europa door de geschifte Aristotle Papadopolous (Antonio Banderas) tegen te houden. Entertainende film vol plottwists!

‘The Hitman's Wife’s Bodyguard’ is vanaf 28 oktober beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Films

Bekijk alles
Top