Vex komt naar Summoner's Rift

Door Proximus

Deel dit nieuws

Terwijl de League of Legends Worlds 2021 beginnen, maakt een nieuwe champion haar opwachting in Summoner's Rift. Maak kennis met Vex, the Gloomist!

Precies twee maanden na de aankondiging van Akshan, de recentste toevoeging aan League of Legends, maakt een nieuwe champion zijn intrede op Summoner's Rift.

Vex the Gloomist zal vanaf 23 september beschikbaar zijn, met de patch 11.9.

De vaardigheden van Vex:

Passive: Doom ‘n Gloom

Doom - Af en toe krijgt Vex de kracht van Doom, waardoor haar volgende basic ability dashes onderbreekt en vijanden Fear toebrengt.

Gloom - Telkens als een vijand in de buurt teleporteert of beweegt, wordt hij gemarkeerd met Gloom. De volgende basisaanval op een gemarkeerde vijand laat de markering ontploffen, deelt bonusschade uit en herstelt een deel van de cooldown van Doom.

A – Mistral Bolt

Vex lanceert een golf die magic damage toebrengt aan vijanden die hij passeert. Na een korte vertraging versnelt en vernauwt de golf. Mistral Bolt laat Gloom ontploffen op alle gemarkeerde vijanden die het raakt.

Z – Personal Space

Vex krijgt een schild en zendt een schokgolf uit, die magic damage toebrengt aan vijanden om zich heen. Personal Space laat Gloom ontploffen op alle gemarkeerde vijanden die het raakt.

E – Looming Darkness

Shadow vliegt naar een locatie en wordt groter naarmate de afgelegde afstand. Bij aankomt richt Shadow magic damage aan, en vertraagt én markeert het vijanden die geraakt zijn door Gloom.

R – Shadow Surge

Shadow vliegt naar voren, markeert en deelt magic damage uit aan de eerste vijand die geraakt wordt. Vex kan deze vaardigheid dan rerollen om Shadow terug te laten vliegen naar het gemarkeerde doelwit en extra magic damage aan te richten.

Als het gemarkeerde doelwit sterft kort nadat het door Shadow Rush schade heeft opgelopen, kan Vex de vaardigheid na enkele seconden opnieuw starten.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top