Ben je een Maagd? Dan deel je je sterrenbeeld met deze beroemdheden

Ben je jarig tussen 23 augustus en 22 september? Dan ben je vastberaden, perfectionistisch en een doorzetter. En wat nog meer is: je hebt je sterrenbeeld gemeenschappelijk met deze stoet aan beroemdheden.

Beyonce

De zangeres Beyonce is geboren op 4 september: een Maagd dus. Queen B is wellicht de vaandeldrager van dit astrologisch teken, want zij belichaamt de hoofdkenmerken van de Maagd als geen ander. Beyonce is perfectionistisch, staat sterk in haar schoenen en is een organisatorische krak: kortom, een zakenvrouw die weet wat ze wil.

Cameron Diaz

Op 30 augustus blaast actrice Cameron Diaz 49 kaarsjes uit. Zij is dus een Maagd! De ster van ‘The Mask’, ‘Charlie’s Angels’ en ‘Bad Teacher’ is met haar gekend perfectionisme één van dé uithangborden van haar sterrenbeeld.

Colin Firth

Deze Britse gentleman zag het levenslicht op 10 september. Zijn filmrollen, of het nu in ‘Bridget Jones’s Diary’, de ‘Kingsman’-saga of de serie ‘Pride and Prejudice’ is, laten geen twijfel bestaan over zijn sterrenbeeld. Hij is zowel op het scherm als in het echte leven streng, zorgvuldig, beleefd en zachtaardig in zijn doen en laten.

Zendaya

De opkomende ster Zendaya werd geboren op 1 september en is een fiere vertegenwoordiger van het sterrenbeeld Maagd. Ze is vastberaden, een harde werker en behoudt altijd het overzicht: eigenschappen die typerend zijn voor een Maagd. Haar carrière, die onbeteugeld de hoogte ingaat, vertoont gelijkenissen met haar sterrenbeeld, dat ook nooit rust tot ze haar doel bereikt heeft.

Keanu Reeves

De ster uit de ‘Matrix’-saga is een archetypische Maagd. Geboren op 2 september, en voorzien van alle eigenschappen waaruit een Maagd opgebouwd is: een koele façade die een onwrikbare vastberadenheid verraadt. Zijn enig gebrek? Te streng zijn voor zichzelf, een karaktertrek die zeer aanwezig is bij de Maagd.

Muziek

Bekijk alles
Top