De leukste films om te casten naar je scherm via de Pickx-app

Films | Twee maanden zomervakantie kunnen soms wat lang gaan duren. Als je even niet meer weet hoe je al die vrije tijd moet opvullen, is Proximus Pickx je reddende engel. Je Pickx-app werkt namelijk moeiteloos samen met je Chromecast of Apple TV, waardoor je altijd en overal op het grote scherm kan kijken.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De ideale remedie tegen een avond vol verveling, is een filmavond. De Proximus VOD-catalogus staat dan ook vol van films in alle genres die jij met vrienden of familie kan bekijken. Dankzij de Pickx-app kan je niet enkel op je eigen televisie eender welke film casten, maar ook op dat van je buren of je broer of zus. Elk scherm is een match!

Romantische avond

Zelfs een wit doek in de tuin, voor een romantische date met je geliefde, is een optie. Je verbindt gewoon de Pickx-app met een beamer, zet wat kaarsjes aan en laat de film spelen. De geknipte film kan je vinden in de Proximus VOD-catalogus. ‘The Age of Adaline’, met Blake Lively en Michiel Huisman is perfect. Adaline Bowman is op wonderbaarlijke wijze bijna acht decennia lang een jeugdige 29-jarige gebleven. Ze heeft zichzelf nooit toegestaan om dicht bij iemand in de buurt te komen, omdat ze anders haar geheim zouden ontdekken. Maar een toevallige ontmoeting met de charismatische filantroop Ellis Jones doet Adalines lang onderdrukte passie voor het leven en romantiek herleven. Wanneer een weekend met Ellis' ouders de waarheid dreigt bloot te leggen, neemt Adaline een beslissing die haar leven voorgoed verandert.
 
‘The Age of Adaline’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Pure nostalgie

‘Tien Om Te Zien’ is zo’n programma waarbij het spijtig is om het niet met vrienden te delen. Ga dus gezellig bij hen langs en gebruik je Pickx-app om het programma live op hun televisiescherm te casten. ‘Tien Om Te Zien: De Zomer van 199X’ brengt je elke zondag even terug naar één van die spetterende zomers waarin de muziekshow werd opgenomen op het strand van Blankenberge. Vanavond is het de beurt aan het jaar 1998, waarin Kim Kay de pannen van het dak zingt, Marco Borsato een hobbit mee op podium neemt en de meiden van Opium dansen in badmode. Nostalgie, zang en gelach verzekerd.
 
Bekijk ‘Tien Om Te Zien: De Zomer van 199X’ op zondag 8 augustus om 19u55 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil!

Me-time

Je hoeft niet altijd in goed gezelschap te zijn om het naar je zin te hebben. Soms ben jij zelf het beste gezelschap dat er is. Als je zin hebt in een avondje me-time, kan je ook daar de Pickx-app voor inschakelen.
 
Kijk bijvoorbeeld naar het kostuumdrama ‘A Royal Night Out’ in de Proximus VOD-catalogus. Op VE Day in 1945, als in heel Europa de vrede wordt verklaard en Londen feest viert, mogen de prinsessen Elizabeth en Margaret, tegen de wens van de koningin in, deelnemen aan de festiviteiten. Elk meisje wordt incognito begeleid door een legerofficier met een reisplan om voor 1 uur 's nachts terug te zijn in Buckingham Palace. Margaret beseft al snel dat het door de koningin geplande reisplan niet voldoet aan hun verwachtingen van plezier en ontmoetingen met het gewone volk en ontglipt als eerste haar escorte, gevolgd door Elizabeth.
 
‘A Royal Night Out’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!
 

Je kan ook altijd gaan voor iets meer actie en genieten ‘Tenet’, eveneens in de Proximus VOD-catalogus. Wanneer een paar voorwerpen die in de toekomst als wapens kunnen worden gebruikt in verkeerde handen vallen, moet een CIA-agent, bekend als ‘de Protagonist’, de wereld redden. Deze science fiction actiethriller van regisseur Christopher Nolan zal je zeker een hele avond, en misschien nog langer, bezighouden.

‘Tenet’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!
 
Lees hier hoe je een Chromecast of Apple AirPlay kan gebruiken met Proximus TV.
Meer informatie over ons aanbod vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top