Waan je terug kind met deze betoverende sprookjesfilms!

Films |

Soms is de realiteit maar een saaie bedoeling. Het is dan ook om die reden dat Hollywood regelmatig teruggrijpt naar klassieke sprookjesverhalen. Gelukkig maar, want hierdoor kunnen we kijken naar de meest betoverende films die ooit gemaakt zijn.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Edward Scissorhands

Edward (Johnny Depp) is een geconstrueerde menspop die scharen heeft als handen en er een eenzaam bestaan op nahoudt. Op een dag ontmoet hij een jonge dame die hem in huis neemt. Dit is een nieuwe wereld voor Edward en al snel wordt hij verliefd op de dochter des huizes (Winona Ryder). Zij heeft echter een verkering met de pestkop van de straat en daar heeft Edward het moeilijk mee.

Enchanted

De knappe prinses Giselle (Amy Adams) wacht in het koninkrijk van Andalasia op haar droomprins. Wanneer ze die daadwerkelijk ontmoet, besluit het koppel te trouwen. Dit tot grote onvrede van de boze heks Narissa (Susan Sarandon) die met behulp van een toverspreuk Giselle katapulteert naar Manhattan, een stad die in de verste verte nog niet lijkt op een sprookjeswereld.

'Enchanted' is beschikbaar via Amazon Prime Video. Het volledige aanbod van Amazon Prime Video kan je nu streamen vanaf je Android TV Box. Meer informatie over dat toestel vind je hier terug.
 

The Brothers Grimm

De twee broers Jake (Heath Ledger) en Wilhelm Grimm (Matt Damon) reizen van dorp tot dorp om de inwoners in de maling te nemen met hun spookverhalen en tovertrucs. Maar wanneer ze daadwerkelijk geconfronteerd worden met tovenarij moeten de broers alles uit de kast halen om de bewoners van het getroffen dorp te redden.

 

Shrek

Lord Farquaad wil de greep op zijn land Duloc verstevigen en verbant daarom alle sprookjesfiguren uit zijn land. Die vluchten naar het moeras waar oger Shrek (Mike Myers) leeft. Shrek wil echter met rust gelaten worden en vraagt aan Farquaad de sprookjesfiguren opnieuw toe te laten in de stad. Dat gebeurt op één voorwaarde: Shrek moet een zekere prinses Fiona redden uit de gemene klauwen van een vuurspuwende draak.

Alle films van Shrek zijn nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!

Into The Woods

Een jonge bakker (Chris Pine) en zijn vrouw (Anna Kendrick) willen dolgraag kinderen maar stuiten op de vloek van een boze toverheks (Meryl Streep). Om de vloek ongedaan te maken, moeten ze op zoek gaan naar speciale vier voorwerpen. Ze trekken het toverbos in en ontmoetten enkele belangrijke sprookjesfiguren op hun weg.

Ontdek 'Into The Woods' op Disney+ via de tv-optie 'All Stars' en 'All Stars & Sports' van Proximus Pickx. Klanten van de tv-optie krijgen een jaar lang toegang tot de streamingdienst zonder extra kosten. De algemene gebruiksvoorwaarden van Disney+ zijn van toepassing. Meer informatie over 'All Stars' en 'All Stars & Sports' vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top