Natalia bijt de muzikale spits af in de Proximus Pop-Up Arena

Festivals | Op donderdag 8 juli om 20u20 kon je in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke topzangeres Natalia aan het werk zien. Zij gaf het startschot van de concertreeks 'A Symphonic Evening with'. Heb je dit knallend optreden helaas moeten missen? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Door Pickx

Deel dit nieuws

De zomer van 2021 wordt een muzikaal hoogtepunt aan onze Belgische kust. De concertreeks 'A Symphonic Evening with' brengt tijdens de zomermaanden juli en augustus een aantal topartiesten – begeleid door het 20-koppige Antwerp Philharmonic Orchestra – naar de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke.

Natalia mocht alvast het startschot geven. Zij slaagt er telkens in om haar passie voor muziek helemaal overbrengen naar het publiek. De zangeres van ondertussen iconische hits als 'I've only begun to fight', 'Risin' en 'Higher than the sun' telde de afgelopen maanden af naar dit moment. Alle nummers krijgen gedurende deze show een extra shot energie dankzij de symfonische begeleiding.

Gers Pardoel, Axelle Red & co komen ook naar Middelkerke

De zomer van 2021 moest een nieuwe start worden voor de artiesten, nadat de coronapandemie voor een lege agenda zorgde. Fans én artiesten hunkerden maandenlang naar een feestje. Natalia had er enorm veel zin in. "De knaldrang is groot", zegt ze op Showbizz. "Het is intussen ook al zolang geleden. Veel te lang, als je erover nadenkt. Op 8 juli zorgen we voor een topavond in Middelkerke." En of ze daarin slaagde!

De rest van de zomer zullen nog heel wat grote namen de revue passeren. Andere artiesten die in Middelkerke een feestje bouwen met 'Symphonic Evening' zijn Jelle Cleymans & Jonas Van Geel, Will Tura, Clouseau, Axelle Red, Mama’s Jasje, Gers Pardoel en Soulsister. 

Fun fact: als je de Proximus Pop-Up Arena bezoekt, kan je kans maken op een Galaxy S21-smartphone of Fairphone3+. Klik hier om deel te nemen aan de wedstrijd! 
 
Heb je 'A Symphonic Evening with Natalia' gemist of wil je het graag herbeleven? Ontdek het concert via deze link dankzij de VOD-catalogus via je tv, web of de Pickx app.

 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top