Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke

Festivals | Het aftellen kan beginnen voor de melomanen en liefhebbers van evenementen, want binnenkort zijn de evenementenbedrijven eindelijk verlost van de beperkingen door de coronacrisis. Ook in de gloednieuwe Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke, een initiatief van Sportpaleis Group, kunnen dus opnieuw activiteiten worden georganiseerd. Pickx zet ze even op een rij.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Euro 2020

Voetbalfans kijken al een tijdje uit naar het EK Voetbal 2020 dat start op vrijdag 11 juni. België hoort natuurlijk tot de favorieten van het kampioenschap en hopelijk schoppen de Rode Duivels het tot de kwartfinale, en liefst nog veel verder in het toernooi, want de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke zendt zeven wedstrijden op groot scherm uit. Zowel de kwartfinales op 2 en 3 juli, de halve finales op 6 en 7 juli en de finale op 11 juli zullen dus uitgezonden worden. Geef toe: samen met familie en vrienden zo een wedstrijd beleven en volgen op een fantastisch groot scherm, is toch fijner dan dat thuis te doen gekluisterd voor het kleine tv-scherm. 
 
Meer info en een link naar de Ticket Service vind je hier.

Natalia

Dat Natalia in Vlaanderen razend populair is, hoeft geen betoog. De Vlaamse zangeres is ook een van de topartiesten die tijdens de zomermaanden juli en augustus zal deelnemen aan ‘A Symphonic Evening with’, een concertreeks in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke waarbij de artiest telkens begeleid zal worden door het twintigkoppige Antwerp Philharmonic Orchestra
 
De concertreeks start op donderdag 8 juli met Natalia en de zangeres van meezingnummers als ‘I’ve only begun to fight’ en ‘Higher than the sun’ heeft al laten weten dat ze er enorm naar uitkijkt. “De knaldrang is groot”, zegt ze op Showbizz. “Het is intussen ook al zolang gelden. Veel te lang, als je erover nadenkt. Op 8 juli zorgen we voor een topavond in Middelkerke.".

Andere artiesten die in Middelkerke zullen optreden in het kader van Symphonic Evening zijn Jelle Cleymans & Jonas Van Geel (op donderdag 15 juli), en Axelle Red (op donderdag 22 juli). In augustus volgen Mama’s Jasje, Gers Pardoel en Soulsister.
 
Meer info en een link naar de Ticket Service vind je hier

Het Schlagerfestival

Op zaterdag 17 juli pakt de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerk uit met het Schlagerfestival. Dat festival rond het Vlaamse levenslied wordt jaarlijks in de Ethias Arena in Hasselt georganiseerd, maar dit jaar kiest de organisatie van dat evenement samen met partner Dag Allemaal voor het eerst ook voor een heuse zomereditie. Nog niet alle namen zijn bekend maar onder andere Willy Sommers, Bart Kaëll, De Romeo’s en Gene Thomas hebben alvast toegezegd. Vaste presentator van dienst is opnieuw Kürt Rogiers. Hup met die polonaise!
 
Meer info en een link naar de Ticket Service vind je hier.

Alex Agnew

Black Lives Matter, het klimaat, #MeToo of dat virus waarvan de naam tot voor kort alleen maar bekend was als een Mexicaans biertje, ook benieuwd wat Alex Agnew er over te vertellen heeft? 
Flashback naar mei 2019. In het Antwerpse Sportpaleis ging toen Be Careful What You Wish For in première, de gloednieuwe show van De Vlaamse cabaretier en stand-upcomedian. Minstens 150 voorstellingen had Alex Agnew gepland, maar door de uitbraak van het coronavirus in maart 2020 moesten de theaterzalen in Vlaanderen en Nederland dicht. Onder de noemer BCWYWF komt er nu een nieuwe show, een mix van bestaand en nieuw materiaal waarmee hij op vrijdag 30 juli ook Middelkerke aandoet.
 
Meer info en een link naar de Ticket Service vind je hier.

Gers Pardoel

Net als Natalia zal Gers Pardoel deelnemen aan ‘A Symphonic Evening with’, de concertreeks waarbij de artiest begeleid wordt door het twintigkoppige Antwerp Philharmonic Orchestra. De Nederlandse rapper gaat al een tijdje mee, we leerden hem namelijk tien jaar geleden kennen dankzij de nummer één single ‘Ik neem je mee’. Sindsdien scoorde de Nederhopartiest de ene hit na de andere met onder andere ‘Bagagedrager’ en ‘Louise’. Zijn carrière kreeg in Vlaanderen nog een extra boost toen hij deelnam aan ‘Liefde voor Muziek’. Hij nam er het nummer ‘Million Voices’ van Otto Knows onder handen en bombardeerde het tot de hit die we nu kennen als ‘Zo bijzonder’.
 
Op 12 augustus neemt Gers Pardoel al dat moois, en meer, mee naar de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Dat het een spetterend feest zal worden, staat nu al vast.
 
Meer info en een link naar de Ticket Service vind je hier.

Bart Peeters & De Ideale Mannen

Na een geslaagde start van zijn Deluxe-concerten in de Lotto Arena, zakt Bart Peeters af naar de zee. En hij brengt zijn Ideale Mannen mee. Zij zijn alles wat nodig is om er een spetterende avond van te maken. Bart Peeters voorstellen, is al lang niet meer nodig. Zijn mix van folk, jazz, wereldmuziek en een beetje hip-hop krijgt iedereen aan het zingen en dansen. Voor het optreden in de Proximus Pop-Up Arena op 9 juli heeft hij een aantal nieuwe nummers klaarstaan, maar ook de bekende hits komen mee. Meezingen maar!

Meer info en een link naar de Ticket Service vind je hier.

Axelle Red

Een van de topartiesten die deze zomer met begeleiding van het 20-koppige Antwerp Philharmonic Orchestra de kust mag kleuren, is de altijd geweldige Axelle Red. Sinds de Hasseltse zangeres in 1993 haar eerste album ‘Sans plus attendre’ uitbracht, is ze niet meer weg te denken uit de vaderlandse muziekgeschiedenis. Met haar Franstalige songs verenigde ze ons land en daardoor werd ze een van de bestverkopende Belgische muzikanten ooit. Talloze van haar hits, zoals ‘Sensualité’, ‘Parce que c’est toi’ en ‘Rouge Ardent’, behoren tot ons erfgoed en zijn klaar voor een nieuw symfonisch jasje. A Symphonic Evening with Axelle Red is met andere woorden niet te missen voor Belpopfanaten.
 
Meer info en een link naar de Ticket Service vind je hier.

Het Zesde Metaal

Aangezien de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke gevestigd is, kon Het Zesde Metaal niet ontbreken. Deze West-Vlaamse band van frontman Wannes Cappelle betreedt het podium op 26 augustus. Je hoeft het West-Vlaamse dialect niet te kunnen verstaan om te genieten van de wonderlijke songs. Met nummers als ‘Naar de Wuppe’, ‘Ploegsteert’ en ‘Dag Zonder Schoenen’ brengt Het Zesde Metaal iedereen in vervoering. In 2017 kregen de mannen zelfs nog een gouden plaat voor hun album ‘Calais’ uit 2016. Niet te missen op het einde van de zomervakantie.

Meer info en een link naar de Ticket Service vind je hier.

Een voucher in ruil voor je oude gsm

Bij de pop-up Arena vind je de stand van de actie Don't Miss the Call. Wie daar een oude gsm inlevert en dus bijdraagt aan het doel van Proximus om dit jaar 150.000 oude gsm’s te recycleren, krijgt in ruil een drankenvoucher of een bon van €10 om te gebruiken in een Proximus-shop of te schenken aan het goede doel. Bovendien kan je aan diezelfde stand deelnemen aan een wedstrijd om een kans te maken op een nieuwe smartphone van Fairphone of Samsung.

Meer weten over de actie 'Don't Miss the Call' van Proximus? Volg dan deze link en leer over ons doel om in 2021 maar liefst 150.000 gsm's in te zamelen.

Lees hier meer over onze andere duurzame initiatieven.



Stem voor de concerten van Natalia, het Schlagerfestival, Axelle Red en Gers Pardoel diezelfde dag af op Pickx Live (zender 11 van je tv of in de Proximus Pickx-app) of vind de livestreams online op Pickx.be voor iedereen! Ontdek de concerten via deze link. Nadien kan je de concerten ook herbekijken dankzij de VOD-catalogus via je tv, web of de Pickx app.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top