Maak elke reis plezant met deze podcasts en roadmovies!

Voordat je arriveert op je droombestemming, heb je vaak nog heel wat saaie kilometers af te leggen. Daarom selecteerde Proximus Pickx enkele podcasts en roadmovies die jouw (auto)reis naar de zon aangenamer moeten maken.

Little Miss Sunshine (2006)

'Little Miss Sunshine' gaat over, jawel, een disfunctionele familie waarvan het dochtertje (Abigail Breslin) – niet bepaald een sprankelende schoonheid – absoluut wil meedoen aan een junior missverkiezing. Ze wordt daarin gesteund door het hele gezin, en niet in het minst door de excentrieke opa, een zalige rol van de 75-jarige Alan Arkin, goed voor een Oscar.

'Little Miss Sunshine' is beschikbaar via Amazon Prime Video. Het volledige aanbod van Amazon Prime Video kan je nu streamen vanaf je Android TV Box. Meer informatie over dat toestel vind je hier terug.

 
 

Elke Dag Vakantie

Stijn en Eva (Daeleman) besloten twee jaar geleden dat hun leven meer moest zijn dan enkel werken, leningen aflossen en rekeningen betalen. Zij wilden niet enkel het weekend vieren, maar ook alle andere dagen van de week en genieten daarom elke dag van ‘vakantie’. Wat natuurlijk niet wil zeggen dat ze elke dag op een tropisch eiland in de zon liggen. Vakantie is voor hen rust in het hoofd en daarom kaarten ze in de podcast thema’s aan als burn-out, succes, veerkracht, geld en work-lifebalance. 

Midnight Run (1988)

Voormalig politieagent Jack Walsh (Robert De Niro) verdient de kost als premiejager. Op een dag vraagt maffiabaas Jimmy Serrano aan Jack om een boekhouder op te sporen die hem miljoenen dollars afhandig heeft gemaakt. Walsh vindt de boekhouder in New York City en moet vervolgens een plannetje bedenken om hem tot bij de maffiabaas in Los Angeles te krijgen en dat terwijl ook de politiediensten achter de boekhouder aan zitten.

'Midnight Run' is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online!
 

Welcome To The AA

Op het podium staat comedian Alex Agnew alleen, maar in zijn podcast wordt hij vergezeld door zijn partner in crime Andries Beckers. Samen interviewen de mannen gasten met wie ze over de meest uiteenlopende dingen praten. Verwacht je aan Mathieu Terryn en zijn croque monsieurs, Henk Rijckaert over zijn voorstelling ‘Maker’ of Prof. Elke Van Hoof over mentale gezondheid. Ook metalbands, boeken en series zijn graag geziene onderwerpen voor de mannen. Dat alles aangekleed met de gevatte humor van Alex Agnew zelf.

Beluister de podcast online via deze link of via Spotify.

Call Me By Your Name (2017)

Elio Perlman (Timothée Chalamet) is de 17-jarige zoon van een archeoloog en kunsthistoricus die elke zomer in Italië zijn vakanties doorbrengt. Tijdens de zomermaanden van 1983 krijgt de familie Oliver (Armie Hammer) over vloer, een jonge Amerikaanse doctoraatsstudent. Het duurt even voordat Elio het aan zichzelf wil toegeven maar langzaam maar zeker krijgt hij gevoelens voor Oliver en wil hij een relatie met hem beginnen.

Ontdek ‘Call Me By Your Name’ op Netflix. Meer info over het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

 

Films

Bekijk alles
Top