Pickx+ stuurt Ianthe Tavernier naar Cannes

Ianthe Tavernier reist tijdens het filmfestival af naar Cannes om er grote sterren te ontmoeten en een special te maken voor Pickx+. De presenatrice van ‘Fresh Viral’ wordt vergezeld door haar Franstalige collega Dena Vahdani.

Gezicht van Pickx+ Ianthe Tavernier wordt nu ook uw filmfestivalreporter, want zij trekt naar het filmfestival van Cannes. Daar zal ze samen met haar Franstalige collega Dena een special maken die op 17 juli, de laatste dag van het festival, te zien zal zijn op de exclusieve zender. Ze trekt eropuit om de grote filmsterren op de rode loper te interviewen en een blik te geven op de bijzondere editie van het festival.
 
Ianthe reageerde in elk geval enthousiast op het nieuws. “Ik kijk er ongelooflijk hard naar uit. Hopelijk kunnen we een paar wereldsterren ontmoeten, interviews afnemen en gewoon de sfeer opsnuiven. Het wordt voor mij ook de eerste keer dat ik terug naar het buitenland kan. Het geeft een heerlijk gevoel.”
 
Meer nieuws over de special volgt binnenkort.
 
Meer van Ianthe? ‘Fresh Viral’, ‘Fresh Music’ en ‘Fresh Screens’ zijn nu beschikbaar op de exclusieve zender Pickx+ (zender 13 in Vlaanderen). Woon je in Brussel en heb je een Nederlandstalig tv-pakket van Proximus? Dan vind je Pickx+ terug op zender 263! Ontdek het volledige aanbod van Pickx+ via de tv-optie ‘All Stars’ van Proximus Pickx!  Meer info over de tv-optie vind je terug op onze site.

Films

Bekijk alles
Top