Uniek op Pickx: ontdek de nieuwe interactieve beleving!

Proximus Pickx biedt aan All Sports-klanten de mogelijkheid om alle wedstrijden van de Jupiler Pro League, UEFA Champions League én 1B Pro League te volgen met een nagelnieuwe 'interactieve video player' beschikbaar via de app en de website van Proximus Pickx. Hieronder lichten we uitgebreid toe wat deze ervaring, die tevens uniek is in België, zoal te bieden heeft.

Kruim van Belgisch en internationaal voetbal op alle platformen

Dankzij deze gloednieuwe functie kan je elk belangrijk moment live herbeleven of tot zeven dagen uitgesteld in replay.

Tijdens het liveverslag van de wedstrijd kan je elk beslissend moment herbeleven, de opstellingen van beide elftallen oproepen en de wedstrijdgegevens in detail bekijken. Dit alles met behulp van één simpele klik en zonder ook maar een seconde van de live-actie te missen!

Dat is wat Proximus Pickx jou met de gloednieuwe 'interactieve video player' aanbiedt!

Met de Proximus Pickx-app

Met behulp van het  oog met meer-pictogram in de Pickx-applicatie kan je zien voor welk programma de interactieve modus beschikbaar is. Eénmaal aangeklikt kan je kiezen tussen de standaardmodus of de interactieve ervaring.

Door de interactieve modus op te roepen, krijg je toegang tot een verrijkt scherm waar je in een handomdraai een schat aan informatie kunt oproepen.

Met één klik kan je per 10 seconden terugspoelen, je programma pauzeren of weer live kijken.
 
In het rolmenu zie je in een oogopslag alle hoogtepunten uit de wedstrijd die je kunt herbekijken; gevaarlijke acties, hoekschoppen, doelpunten én elke VAR-interventie! 

Maar er is nog veel méér! Wij bieden je ook toegang tot de ploegopstellingen, wedstrijdstatistieken (het balbezit, doelpogingen, overtredingen, enz.), het klassement en head-to-heads. 

Je kan alle beschikbare informatie tevens filteren aan de hand van de periode of het type actie.

iOS-gebruikers kunnen de app downloaden via deze link, Androidgebruikers kunnen hier terecht.

Op de website Proximus Pickx

Naast de Android- en iOS-gebruikers kunnen All Sports-klanten ook terecht op de Proximus Pickx website.
Verschijnt dit logo oog met meer bij het programma, dan is de interactieve player beschikbaar. Je vindt het interactieve menu tijdens de wedstrijd rechts bovenaan het scherm.

Ook hier volstaat een eenvoudige klik op het icoon om de interactieve belevenis te laten verschijnen. Alle hoogtepunten vind je in een “verticale tijdsas”. Selecteer het sleutelmoment van jouw keuze om te herbekijken. Of het nu gaat om een doelpunt, kaart, vrije trap, corner of zelf een VAR-moment, jij beslist! Herbekijk ze zo vaak je maar wilt!

Kortom, dankzij deze nieuwe functie kan je de wedstrijden van je favoriete team nog intenser beleven! Dat is wat Proximus Pickx jou met de gloednieuwe 'Interactieve video player' aanbiedt!

Wie alle informatie over hoe je de interactieve video player kunt gebruiken nog eens uitgebreid wil nalezen, kan terecht op deze pagina.

Jupiler Pro League

Bekijk alles
Top