Onze landgenoot Davidp tekent bij G2 Esports en wint meteen vierde Ignition Series op Valorant

Door Proximus

Deel dit nieuws

David Prins, alias “Davidp”, is een naam die CSGO-fans meer dan waarschijnlijk bekend in de oren klinkt. Hij was inderdaad een van onze beste vertegenwoordigers als professionele speler op het Valve-spel. Maar het is op Valorant en bij G2 Esports dat hij nu een contract als profspeler heeft getekend.

Davidp is nu al een emblematisch figuur binnen de Valorant-scene. Hij speelde reeds als plaatsvervangend en tijdelijk lid voor vele teams, waaronder G2 Esports. Gezien zijn zeer goede individuele prestaties bij dat team, is het bijna logisch om hem nu officieel als volwaardig lid van G2 te zien. We hadden het er in dit artikel al over.

G2 Esports heeft reeds indruk gemaakt binnen de Valorant-scene met een aantal titels, waaronder drie eindoverwinningen op grote toernooien: de Vitality European Open, de G2 Invitational en de WePlay! Invitational.

Afgelopen weekend gingen de Ignition Series, het door de Riot Games gesponsorde evenementencircuit, voor de vierde keer door. Het G2-team won voor de vierde maal op rij. De tweede editie van de Mandatory Cup bezorgde hen een deel van de €15.000 tellende prijzenpot na een foutloos toernooiparcours. De BO5-finale won G2 met 3-0 van het Zweedse team Bonk.

Onze kameraad Davidp is de eerste Belgische speler die een professioneel contract afsluit op Valorant. Bij G2 is hij bovendien heel goed omringd met teamgenoten “m1xwell”, “paTiTek”, “pyth” en “aardiis”. We zullen zijn carrière op de voet volgen.

© Faceit

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top