Extra veel paasplezier met Studio 100 Hits en de Studio 100 GO Pass

Kids | Om de strijd aan te gaan met het coronavirus moeten we deze paasvakantie met z'n allen nog een week langer thuisblijven. Daarom heeft Proximus besloten om de klanten te verrassen, want de zender Studio 100 Hits en de Studio 100 GO Pass zullen vier weken lang gratis beschikbaar zijn!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Zo krijg je als tv-klant van Proximus van maandag 29 maart tot en met donderdag 29 april gratis toegang tot de Studio 100 GO Pass en de betaalzender Studio 100 Hits op tv, in de Proximus Pickx-app en op Pickx.be. Je hoeft zelf niets te doen, de zender is de komende vier weken beschikbaar in je tv-gids op zender 40 en de Studio 100 GO Pass via het item 'Abonnementen' in het hoofdmenu van je tv! 

Studio 100 Hits

Zoals de naam het zelf zegt, kijk je op Studio 100 Hits non stop naar de beste liedjes en shows van Studio 100. K3, Mega Mindy, Piet Piraat, Kabouter Plop … ze zetten allemaal hun beste zang- en dansbeentjes voor.

Meedansen is een must bij het kijken naar Studio 100 Hits en om uit volle borst te kunnen meebrullen met de beste muziek van Studio 100, zijn ook karaokeversies voorzien in de programmatie. 

Maar er is nog meer fun voorzien! Met de Studio 100 GO Pass kan je drie weken lang genieten van meer dan 6200 afleveringen van je favoriete helden, van leuke video's, films, shows, specials en muziekclips. Ontdek het via je tv-menu onder 'abonnementen' of via zender 49.
25 jaar Studio 100

Daarnaast mag Studio 100 maar liefst 25 kaarsjes uitblazenOm dit jubileumjaar te vieren, verenigden enkele iconische figuren hun krachten in het gelegenheidsnummer 'Festival' met bijhorende sprankelende clipOntdek hier alvast het verjaardagslied via Youtube of op Studio 100 Hits en haal je beste feestmoves boven!

Ga naar zender 40 van je tv-gids om mee te zingen en dansen met Studio 100 Hits. Non-stop plezier gegarandeerd voor je kids! Voor de gratis Studio 100 GO Pass ga je via je tv-menu naar het item 'Abonnementen' waar je 'Ontdek in jouw Studio 100 GO' zal zien staan.

Het aanbod geldt niet voor de Studio 100 GO Pass App. Wil je niet alleen video’s, liedjes, films en karaokeclips maar ook boeken, spelletjes en nóg meer plezier in de Studio 100 GO Pass App? Check dan de Studio 100 GO Pass van Proximus Pickx, beschikbaar als tv-optie of binnen het aanbod van de tv-optie 'Family'!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top