Deze films en series staan in februari op het menu bij Netflix

Ook in februari schotelt Netflix ons nieuwe films, series en docu’s voor. Inspiratie voor nieuw kijkvoer.

Deze films en series staan in februari op het menu bij Netflix © Netflix

Buien, wind en (heel) frisse avonden. Ideaal weer om ’s avonds nog even gezellig in de zetel te kruipen. Mét een portie Netflix!

Deze maand mag je je verheugen op nieuwe seizoenen van Altered Carbon en Narcos: Mexico, het laatste seizoen van Las Chicas del Cable, én een paar gloednieuwe series, films en documentaires.

Keuzestress? Wij helpen je graag met dit overzicht van nieuwigheden die onze favoriete streamingdienst in februari op het menu zet. Enjoy!

The Pharmacist

The Pharmacist © Netflix

We beginnen ons overzicht met een nieuwe true-crimedocumentaire van regisseurs Julia Willoughby Nason en Jenner Furst, die sinds 5 februari te bekijken is.

The Pharmacist vertelt het verhaal van Dan Schneider, een apotheker in Louisiana die zijn zoon verloor tijdens een drugsgerelateerde schietpartij in New Orleans.In 1999 verliest Dan Schneider, een apotheker in Louisiana, zijn zoon in een schietpartij die te maken heeft met drugs. Als het politieonderzoek nergens toe leidt, gaat hij zelf achter de moordenaar van zijn zoon aan. Maanden later wordt hij opnieuw geconfronteerd met de verslaving en tragische dood van zijn zoon, als hij in zijn apotheek jonge en schijnbaar gezonde mensen over de vloer krijgt. Allemaal komen ze met een voorschrift voor de sterke pijnstiller en opioïde OxyContin. Dan voelt een crisis aankomen nog voor ze nationale aandacht kreeg, en trekt uiteindelijk ten strijde tegen de farmaceutische industrie. 

The Pharmacist is nu te zien op Netflix.

Locke & Key

Locke & Key © Netflix

Vanaf vrijdag 7 februari kun je kijken naar het eerste seizoen van Locke & Key, een spannende fantasyserie met bovennatuurlijke elementen én een portie horror. Voer voor fans van series als Stranger Things!Nadat hun vader, Rendell Locke, op mysterieuze wijze om het leven is gekomen, verhuizen drie kinderen samen met hun moeder naar Keyhouse, het huis van hun voorouders. Het huis zit vol met magische sleutels die op de een of andere manier te maken lijken te hebben met de dood van hun vader. Terwijl de kinderen de sleutels en de unieke krachten ervan ontdekken, wordt een mysterieuze demon wakker … en die wil koste wat het kost de sleutels in zijn bezit krijgen.

Locke & Key is gebaseerd op de gelijknamige comics van Joe Hill en Gabriel Rodríguez, en werd voor tv aangepast door Carlton Cuse (Lost, Bates Motel) en Meredith Averill (The Haunting of Hill House).

In de cast zie je onder meer Darby Stanchfield (Scandal) als Nina Locke, Jackson Robert Scott (IT) als Bode Locke, Connor Jessup (American Crime) als Tyler Locke, Emilia Jones (Horrible Histories: The Movie) als Kinsey Locke en Bill Heck (The Ballad of Buster Scruggs) als Rendell Locke.

Locke & Key is vanaf 7 februari te zien op Netflix.

Horse Girl

Horse Girl © Netflix

Zin in film? Vanaf vrijdag 7 februari kun je kijken naar Horse Girl, een psychologische thriller met een shot zwarte humor. Met een hoofdrol voor Alison Brie, die je eerder aan het werk kon zien in GLOW, The Post en Mad Men.

Alison Brie kruipt in de huid van Sarah, een sociaal onhandige jonge vrouw die gek is op knutselen, paarden en bovennatuurlijke misdaadseries. Als een reeks lucide dromen langzaam haar echte leven binnendringen, krijgt ze het moeilijk om fantasie van werkelijkheid te onderscheiden…Vanaf 7 februari op Netflix.

To All the Boys: P.S. I Still Love You

To All the Boys: P.S. I Still Love You © Netflix

Een vleugje romantiek, net voor Valentijn. To All the Boys I’ve Loved Before was in 2018 een hit op Netflix, en nu komt er een vervolg op de eerste film.

In de tweede film doen Lara Jean (Lana Condor) en Peter (Noah Centineo) niet langer alsof ze een koppel zijn, ze zijn ook écht samen. Tot John Ambrose ineens op de stoep staat. Ook hij was de ontvanger van een van Lara Jeans oude liefdesbrieven, en hij maakt heel wat in haar los. Dilemma: kan ze van twee jongens tegelijk houden?To All the Boys: P.S. I Still Love You is vanaf 12 februari te zien op Netflix.

Narcos: Mexico, seizoen 2

Narcos: Mexico, seizoen 2 © Netflix

Goed nieuws voor fervente Narcos-fans, want geld, drugs en geweld voeren binnenkort weer de boventoon in een nieuw seizoen van Narcos: Mexico.

Eind 2018 verplaatste Netflix de actie van Colombia naar Mexico, met een eerste seizoen dat terugging naar de roots van de moderne drugsoorlog en ons liet kennismaken met het Guadalajara-kartel en leider Félix Gallardo.

In het tweede seizoen zien we hoe Gallardo vecht om de controle over zijn kartel te houden en zijn imperium uit te breiden, terwijl er frictie ontstaat tussen de verschillende plaza’s van zijn groep. Ondertussen zorgt de dood van DEA-agent Kiki Camarena ook nog eens voor de nodige opschudding in Mexico. Agent Walt Breslin, die niet altijd helemaal volgens het boekje werkt, gaat met “Operatie Leyenda” achter Fe´??lix Gallardo en zijn luitenants aan …Seizoen 2 van Narcos: Mexico start op 13 februari op Netflix.

Las Chicas del Cable, slotseizoen

Las Chicas del Cable, slotseizoen © Netflix

In de mood voor een flinke portie Zuiders drama? Het laatste seizoen van het heerlijke Spaanse kostuumdrama Las Chicas del Cable start op 14 februari.

Ken je deze serie nog niet? Lees hier meer over de verhalen en intriges van deze jonge vrouwen, die in de jaren 20 aan de slag gaan bij de Spaanse telefoonmaatschappij.Lidia (Blanca Suárez), Marga (Nadia de Santiago), Carlota (Ana Fernández) en Óscar (Ana Polvorosa) beginnen een beter beeld te krijgen van hun lotsbestemming …

Het eerste deel van het laatste seizoen van Las Chicas del Cable gaat op 14 februari van start op Netflix.

Gentefied

Gentefied © Netflix

Een mix van drama en comedy, in het Engels en het Spaans. Spanglish, dus! Gentified is een tweetalige dramedyserie van twee chicano’s, Amerikanen van Mexicaanse oorsprong, gebaseerd op de gelijknamige Sundance-webserie uit 2017.

De serie draait rond drie neven in Los Angeles die vechten om hun American Dream waar te maken, hoewel die droom ook botst met enkele belangrijke dingen in hun leven: hun buurt, hun allochtone grootvader en de tacozaak van de familie.Gentified is vanaf 21 februari te zien op Netflix.

Better Call Saul, seizoen 5

Better Call Saul, seizoen 5 © Netflix

Na een lange pauze krijgt Saul Goodman er op 24 februari een vijfde seizoen bij, met wekelijks een nieuwe aflevering.

Better Call Saul is een prequel op Breaking Bad, en volgt hoe de sukkelige advocaat Jimmy McGill transformeert in de louche Saul Goodman.

In het vierde seizoen begon Jimmy McGill al aardig tegen Breaking Bad aan te leunen, maar nu omarmt hij het criminele circuit volledig. Hij vult zijn tijd met het verkopen van zogenoemde burner phones, telefoons voor eenmalig gebruik die opsporing onmogelijk maken. Het vijfde seizoen van Better Call Saul  bestaat uit tien afleveringen en zal op 24 februari 2020 starten op Netflix, met elke week een nieuwe aflevering. In 2021 volgt er een zesde en laatste seizoen, waarin naar het startpunt van Breaking Bad zal worden gewerkt.

I Am Not Okay With This

I Am Not Okay With This © Netflix

I Am Not Okay With This is een nieuwe comedyserie van de makers van Stranger Things en The end of the F***ing World. Dat belooft veel goeds!

De serie is gebaseerd op de graphic novel van Charles Forsman en volgt een tienermeisje dat moet omgaan met school, haar familie en haar ontluikende seksualiteit. En dan krijgt ze er ook nog eens mysterieuze superkrachten bij.Vanaf 26 februari op Netflix.

Altered Carbon, seizoen 2

Altered Carbon, seizoen 2 © Netflix

Scifi-dramaserie Altered Carbon krijgt er op 27 februari een tweede seizoen bij. Zonder Joel Kinnaman deze keer, want interstellair soldaat Takeshi Kovacs heeft een nieuwe sleeve en wordt deze keer vertolkt door Anthony Mackie.

In het tweede seizoen zet Kovacs zijn eeuwenoude zoektocht naar zijn verloren liefde Quellcrist Falconer (Renée Elise Goldsberry) verder. Na tientallen jaren van planeethoppen wordt hij opnieuw gerekruteerd op zijn thuisplaneet Harlan’s World, met de belofte daar Quell te kunnen vinden. Kovacs wordt op Harlan’s World belast met het onderzoek naar een reeks brutale moorden, en kn daarbij rekenen op de hulp van zijn trouwe A.I. Poe…De cast van seizoen 2 bestaat uit Anthony Mackie, Renée Elise Goldsberry, Lela Loren, Simone Missick, Chris Conner, Dina Shihabi en Torben Liebrecht.

Het tweede seizoen van Altered Carbon is vanaf 27 februari te zien op Netflix.

All the Bright Places

All the Bright Places © Netflix

Een romantisch drama om het lijstje af te sluiten, met hoofdrollen voor Elle Fanning en Justice Smith. De film is gebaseerd op de gelijknamige roman van Jennifer Niven, die in het Nederlands is uitgekomen als ‘Waar het licht is’.

De introverte Violet Markey (Elle Fanning) heeft het moeilijk met het verlies van haar zus. Als ze de excentrieke en onvoorspelbare Theodore Finch (Justice Smith) ontmoet, herontdekt ze haar passie voor het leven.All the Bright Places is een aangrijpend drama over jonge liefde, dat op een verfrissende manier laat zien wat de impact is van een psychische aandoening op relaties.

Vanaf 28 februari op Netflix.
 
Kies nu voor Netflix als tv-optie bij je abonnement van Proximus Pickx! Heb je al een Tuttimus, Familus of Minimus pack? Kies voor Netflix als tv-bonus!

Waag je kans en win

Bekijk alles

Music Maestro

Bekijk alles
Wat je moet weten over Rihanna

Wat je moet weten over Rihanna

Op haar nieuwe, negende album is het vier jaar na de laatste worp Anti nog altijd wachten. Maar Rihanna zat de laatste jaren niet stil: ze acteerde en lanceerde een eigen beauty- en lingerielijn. Op 2

De tien favoriete platen van Sioen

De tien favoriete platen van Sioen

Frederik Sioen is een vaste waarde in het Belgische muzieklandschap. Als hij niet op tour is met zijn bevriende Zuid-Afrikaanse vrienden voor 'Calling Up Soweto' (de hommage aan 'Graceland' van Paul S

10 opvallende Belpopbands uit de jaren ‘80

10 opvallende Belpopbands uit de jaren ‘80

In de jaren ’80 introduceerde Gust De Coster de term Belpop: die sloeg op muziek van Belgische pop- en rockgroepen, voornamelijk uit dat decennium. De eighties waren een vruchtbare bodem voor het genr

Quentin Tarantino in tien songs

Quentin Tarantino in tien songs

Quentin Tarantino kennen we allemaal: 'Pulp Fiction', 'Inglorious Bastards', 'One upon a time in Hollywood', 'From Dusk till Dawn', ... De man rijgt de fantastisch coole films gewoon aaneen. En hij do

Schoon volk op de uitreiking van de MIA’s 2019

Schoon volk op de uitreiking van de MIA’s 2019

Donderdag werden de MIA’s, de prijzen van de Vlaamse muziekindustrie, uitgereikt. Angèle werd de grote winnares van de avond met maar liefst vijf MIA’s maar blonk ook uit door haar afwezigheid.De dert

Nick Cave in tien platen: begeesterend, beklijvend, rauw en echt

Nick Cave in tien platen: begeesterend, beklijvend, rauw en echt

Valt Nick Cave te herleiden tot tien platen? In het geheel niet. 's Mans oeuvre is zodanig omvangrijk dat hij zelf een team van archivarissen nodig heeft om alles te catalogiseren. Met deze selectie v

Deze muzieksterren overleden afgelopen maand (januari 2020)

Deze muzieksterren overleden afgelopen maand (januari 2020)

Ook in januari moesten we weer afscheid nemen van heel wat muzikaal talent. Van Lexii Alijai bijvoorbeeld. De naam zegt je misschien niet veel, maar de Amerikaanse rapster was goed bezig om de muziekw

De rode loper van de Grammy Awards

De rode loper van de Grammy Awards

Op de uitreiking van de 62ste Grammy Awards werden Billie Eilish en Lizzo de grote winnaars. De twee straalden op de rode loper, net als Ariana Grande, Dua Lipa en vele anderen. Bekijk hier een select

Tien van de pot gerukte YouTube-muziekvideo's

Tien van de pot gerukte YouTube-muziekvideo's

Leve het internet! Leve YouTube en leve de creatieve geesten die muziekvideo's uploaden of de artiesten die menen dat hun muziek beter wordt bij gratie van een clipje. Het wereldwijde web onthoudt all

De tien meest invloedrijke vrouwelijke artiesten van 2019

De tien meest invloedrijke vrouwelijke artiesten van 2019

Leve Lady Gaga en alle vrouwen die vandaag het mooie weer maken in de rock, pop, dance etc. Give credit where credit is due. Vrouwelijke artiesten worden nog te vaak onderbelicht en te weinig naar waa

De tien favoriete platen van Sam Vloemans

De tien favoriete platen van Sam Vloemans

Sam Vloemans is muzikant, componist, arrangeur en producer. Hij is de drijvende kracht achter muziekcollectief Cargo Mas, naast eerdere projecten zoals zijn eigen band en Bord du Nord.

2020? Deze Belgische bands en artiesten hou je best in de gaten!

2020? Deze Belgische bands en artiesten hou je best in de gaten!

Hoog tijd om een blik te werpen op de bands en artiesten die hun opwachting maken voor 2020. We beperken ons in de keuze tot België. Talent genoeg van jonge - en iets oudere - muzikale duizendpoten di

Sport in de kijker

Bekijk alles
De voorjaarskoersen van Flanders Classics komen eraan! Flanders wie?

De voorjaarskoersen van Flanders Classics komen eraan! Flanders wie?

Met de Omloop Het Nieuwsblad begint op 29 februari het Vlaamse voorjaarsseizoen. De Vlaamse voorjaarsklassiekers zijn wijd en zijd bekend. Ze worden door miljoenen mensen wereldwijd bekeken en behoren

De UEFA Champions League is er weer: hier kijken we naar uit

De UEFA Champions League is er weer: hier kijken we naar uit

De groepsfase ligt al twee maanden achter ons, dus is het nu tijd voor de achtste finales in de UEFA Champions League. Zestien ploegen uit vijf landen maken hun opwachting in de race naar de beker met

Wat je moet weten over het NBA All Star Weekend

Wat je moet weten over het NBA All Star Weekend

Het is weer feest in de NBA, want het All Star Weekend staat voor de deur. Het is editie nummer 69 van de jaarlijkse hoogmis in het Amerikaanse basketbal. Dit jaar nemen - net zoals vorig jaar - Team

De tien opvallendste wintertransfers (internationaal)

De tien opvallendste wintertransfers (internationaal)

De wintermercato 2020 is er weer één voor de geschiedenisboeken. Het was een transferperiode om duimen en vingers bij af te likken. Zo trokken enkele jonge talenten naar de Europese topploegen en kwam

De mercato is voorbij: een overzicht van alle transfers in de Jupiler Pro League

De mercato is voorbij: een overzicht van alle transfers in de Jupiler Pro League

Wie is vertrokken, wie is erbij gekomen? We geven u per club een overzicht van de inkomende en uitgaande transfers. Zo kunt u zelf oordelen wie zich heeft versterkt en wie verzwakt is…

Niet te missen: sport op Proximus Pickx in februari

Niet te missen: sport op Proximus Pickx in februari

De eerste maand van het nieuwe jaar ligt alweer achter ons. En die bracht al een flinke dosis spanning mee in sportland. Dat belooft enkel maar goeds voor februari. Zo begint de UEFA Champions League

De favorieten en outsiders op de wereldtitel veldrijden (m/v)

De favorieten en outsiders op de wereldtitel veldrijden (m/v)

Het wereldkampioenschap veldrijden staat voor de deur. In het Zwitserse Dübendorf strijden de beste veldrijders van de wereld voor de befaamde regenboogtrui. Grote vraag bij de mannen is: wie klopt Ma

Deze tien dingen vielen al op in het NBA-seizoen

Deze tien dingen vielen al op in het NBA-seizoen

Het NBA-seizoen draait intussen op volle toeren. Dat wil zeggen dat we een eerste balans kunnen opmaken. Tien zaken die ons opvielen, van de opkomst van de LA Lakers en een verbazingwekkende Luka Donc

Het gala van de Gouden Schoen

Het gala van de Gouden Schoen

Hans Vanaken van Club Brugge heeft voor het tweede jaar op rij de Gouden Schoen op zijn naam geschreven. De middenvelder bleef nipt Dieumerci Mbokani van Antwerp voor, ook al een ex-winnaar. Derde wer

Deze tenniss(t)ers moeten we in het oog houden het komende jaar

Deze tenniss(t)ers moeten we in het oog houden het komende jaar

Het Grand Slam-seizoen opent dit jaar op 20 januari en dat gebeurt naar goede gewoonte met de Australian Open in de Rod Laver Arena. Maar naar welke tennissers (m/v) moeten we uitkijken in 2020?Bekijk

Deze tien veldrijders zijn de favorieten en outsiders voor de Belgische trui

Deze tien veldrijders zijn de favorieten en outsiders voor de Belgische trui

Op zondag 12 januari 2020 vindt het Belgisch Kampioenschap veldrijden plaats in Antwerpen. Vorig jaar won Toon Aerts dit BK. Hij haalde daarmee zijn eerste Belgische trui als prof binnen. Maar wie zij

Wie pakken de prijzen bij het Gala van de Gouden Schoen 2019?

Wie pakken de prijzen bij het Gala van de Gouden Schoen 2019?

Wint een speler van Club Brugge voor de vierde keer op rij de Gouden Schoen, wie wordt de beste Belg in het buitenland, wie wordt verkozen tot beste coach, wie is de doelman van het jaar, wie de belof

Focus op films, series & tv

Bekijk alles
Deze boeken uit de 19de eeuw zijn nog altijd springlevend dankzij de verfilming!

Deze boeken uit de 19de eeuw zijn nog altijd springlevend dankzij de verfilming!

Met Little Women heeft Greta Gerwig het beroemde, gelijknamige boek van Louisa May Alcott (1868) nieuw leven in geblazen.

Deze verleidsters zijn helemaal klaar voor Temptation Island 2020

Deze verleidsters zijn helemaal klaar voor Temptation Island 2020

Geen relatietest zonder verleiding. Deze vurige verleidsters plannen het de mannen wel heel moeilijk te maken op het eiland der verleiding...

Bekijk de beste Césargenomineerde films op Proximus Pickx

Bekijk de beste Césargenomineerde films op Proximus Pickx

Op 28/02 worden de Césars, de belangrijkste Franse filmprijzen, uitgereikt. Vanaf die dag kan je op Proximus Pickx naar de beste genomineerde films van het festival kijken. Ga in de Op aanvraag-catalo

Tv-tips van de week (17 t.e.m. 23 februari)

Tv-tips van de week (17 t.e.m. 23 februari)

Niets op tv? Dat dacht je maar! Wij selecteerden het beste uit het zendschema!

Temptation Island 2020: maak kennis met de verleiders

Temptation Island 2020: maak kennis met de verleiders

Wie zorgt voor de ultieme verleiding in een nieuw seizoen van de ultieme relatietest? Vanaf 28 februari maken deze heren het televisiescherm elke week wat heter. Maak kennis met de acht verleiders die

Deze documentaires op Proximus Pickx mag je niet missen!

Deze documentaires op Proximus Pickx mag je niet missen!

Een documentaire is vaak pakkender dan een ‘gewone’ film, omdat het verhaal echt gebeurd is. Een documentaire kan ook een hele nieuwe hoek belichten van een gekend verhaal. Scherp je kennis aan over e

Cryptische films die je hersenen doen kraken

Cryptische films die je hersenen doen kraken

Wie zegt dat een film per se ontspannend moet zijn? Kies eens voor een film met een goed uitgedokterde plot(twist), raadselachtige mysteries of intriges en laat je uitdagen vanuit je woonkamer. Zo den

Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (13 februari)

Nieuw in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx (13 februari)

Vind je niet direct je gading bij de reguliere tv-zenders? Waarom dan niet genieten van een film in de op aanvraag-catalogus van Proximus Pickx.

De valentijnspassie laait hoog op bij Proximus Pickx

De valentijnspassie laait hoog op bij Proximus Pickx

Nog tot 19 februari bekijk je de beste romantische komedies en feelgoodfilms op Proximus Pickx in de valentijnselectie. Neem een kijkje in de Op aanvraag-catalogus en kies voor ‘Valentijn voor iederee

Tv-tips van de week (10 t.e.m. 16 februari)

Tv-tips van de week (10 t.e.m. 16 februari)

Film, documentaire, serie of reality? Er is weer voor elk wat wils op tv de komende dagen. Ontdek hier onze aanraders!

Glamour op de rode loper van de Oscars

Glamour op de rode loper van de Oscars

Op de 92ste editie van de Academy Awards schreef Parasite geschiedenis door als eerste niet-Engelstalige film de prijs voor beste film in de wacht te slepen. De belangrijkste acteerprijzen gingen zoal

De beste Oscarwaardige films bekijk je met Proximus Pickx

De beste Oscarwaardige films bekijk je met Proximus Pickx

In de nacht van zondag op maandag werden de Academy Awards of de Oscars uitgereikt. Proximus Pickx pakt uit met een selectie Oscarwaardige films. Ontdek ze hier!Ga naar de Op aanvraag-catalogus van Pr

Nieuws van het esports-front

Bekijk alles
De ploeg en persoonlijke tactiek van Moeskroen-speler “RMPVal”

De ploeg en persoonlijke tactiek van Moeskroen-speler “RMPVal”

We zetten onze tocht richting de verschillende spelers in de Proximus ePro League verder. Vandaag trekken we naar Moeskroen om er Valentin “RMPVal” Yzerbyt te ontmoeten. Valentin vertrouwde ons to

RIV4L College League: EPHEC bezet de eerste plaatsen

RIV4L College League: EPHEC bezet de eerste plaatsen

Het is nog maar twee weken geleden dat de RIV4L College League opnieuw werd hervat en toch staan sommige scholen al aan de top van het klassement. Dit is het geval voor EPHEC in elke categorie. De

LouvardGame 5.1: WanteD en Team Plaza winnen titel op R6S en CoD

LouvardGame 5.1: WanteD en Team Plaza winnen titel op R6S en CoD

Afgelopen weekend vond de 5.1-editie van de LouvardGame plaats in het Stade du Pays de Charleroi voor Rainbow Six Siege en in de Spawn bar in Charleroi voor Call of Duty: Modern Warfare, de nieuwkomer

LouvardGame 5.1: The Dice zijn de eerste “legends”

LouvardGame 5.1: The Dice zijn de eerste “legends”

Het nieuwe seizoen van de LouvardGame is van start gegaan met een nieuw format voor het jaar 2020. De eerste manche vond afgelopen weekend plaats. De Belgen van Tenerife Titans eindigden als derde op

Proximus ePro League : speeldag 11

Proximus ePro League : speeldag 11

Het einde van de reguliere competitie is in zicht en wie nu pijnlijk puntenverlies lijdt, kan zijn dromen stilaan beginnen opbergen. Veel wedstrijden om het nog recht te trekken zijn er niet meer, dus

Six Invitational R6S: BDS en Belg rxwd bereiken net niet de finale

Six Invitational R6S: BDS en Belg rxwd bereiken net niet de finale

Hij heeft ons tot de laatste manche laten genieten, maar de droom van de Six Invitational kwam afgelopen zaterdag abrupt ten einde voor de Belg Morgan “rxwd” Pacy. Ondanks de vroege uitschakeling v

Proximus ePro League : speeldag 10

Proximus ePro League : speeldag 10

We kregen enkele serieuze verrassingen voorgeschoteld op speeldag 10. Zo liet leider STVV punten liggen tegen Eupen en kregen zowel Club Brugge als AA Gent een ferme tik te verwerken. De toppers op sp

Wegen van Belg “DRG” en Vitality scheiden

Wegen van Belg “DRG” en Vitality scheiden

De populairste Franse organisatie heeft zojuist het vertrek van een speler aangekondigd, en niet de minste, namelijk de Belg Evan “DRG” Depauw.Vitality ondergaat heel wat verschuivingen. Het team kond

Belgian League: KVM wint eerste keer, Sector One blijft ongeslagen

Belgian League: KVM wint eerste keer, Sector One blijft ongeslagen

Op de vierde speeldag van de Belgian League heeft KVM Esports eindelijk zijn eerste overwinning beet. Sector One gaat door op zijn elan en blijft leider in het klassement. In de eerste wedstrijd va

Drie nieuwe esports-categorieën op Belgian Game Awards 2020

Drie nieuwe esports-categorieën op Belgian Game Awards 2020

De ceremonie ter ere van de beste producties en studio’s van het land is een van de meest bijgewoonde evenementen op de volgende 1UP Conference & Expo. Deze zal plaatsvinden op 21 februari 2020 om 20u

CDC Londen: de Belg Denza verzamelt belangrijke punten

CDC Londen: de Belg Denza verzamelt belangrijke punten

Afgelopen weekend vond de Call of Duty Challengers van Londen plaats. De Belg Bjarne “Denza” Sleebus nam er deel met zijn “Team WaR”. De Call of Duty Challengers (CDC) is de springplank richting de

De ploeg en persoonlijke tactiek van Standard-speler “Sheva”

De ploeg en persoonlijke tactiek van Standard-speler “Sheva”

Na Sint-Truiden en Oostende komt vandaag de tactiek van Standard aan de beurt. Timour “Sheva” Warrimont vertegenwoordigt de Luikse club in de Proximus ePro League. FIFA Ultimate Team Omdat e

Top

Kinderslot geactiveerd

Voer uw pincode in om kinderslot gedurende 10 minuten uit te schakelen.

De pincode die je ingaf is niet correct. Probeer opnieuw.

Je pincode vergeten? Bel 0800 99 696

Hulp?

Het kinderslot is uitgeschakeld gedurende 10 minuten.