Geen enkele Belg gekwalificeerd voor IEM Katowice

Door Proximus

Deel dit nieuws

De IEM Katowice 2020 vindt plaats van 27 februari t.e.m. 1 maart. Zestien van de beste teams ter wereld op Counter-Strike: Global Offensive zullen naar Polen reizen om het evenement proberen te winnen.

Gedurende het evenement in de Spodek Arena zullen de beste teams ter wereld tegen elkaar strijden in epische wedstrijden. Tot de uitgenodigde teams behoren onder andere Fnatic, dat de Dreamhack Malmö 2019 won, Astralis, winnaar van de IEM Beijing-Haidian 2019, en mousesports, titelhouder van de ESL Pro League Odense 2019.

Het Franse Team Vitality is ook uitgenodigd, net als Natus Vincere onder leiding van s1mple. Onder de gekwalificeerde teams vinden we momenteel FaZe Clan en G2 Esports uit de Europese qualifiers, Cloud 9 uit de Amerikaanse qualifier en Vici Gaming uit de Aziatische qualifier.

De teams die worden verwacht op de IEM Katowice 2020

Het team om in de gaten te houden is het Deense Astralis. De line-up van de regerende kampioen bestaat uit dev1ce, dupreeh, Xyp9x, gla1ve en Magisk. Een andere titelkandidaat is Team Vitality met zwaargewichten zoals ZywOo of Shox.

Jammer genoeg zullen er geen Belgen aan dit evenement deelnemen. Terwijl de IEM Katowice volop aan de gang is, is het oorlog in de subtop nadat de Belgische speler Davidp de ESEA MDL-plek van Team Heretics heeft overgenomen. Meer informatie hierover vind je in volgend artikel.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top