Davidp, ex-CS:GO-speler van Team Heretics, eist plek op in ESEA MDL

Door Proximus

Deel dit nieuws

Davidp, een bekende Belgische speler uit de CS:GO-scene, heeft de plek van Team Heretics overgenomen in de ESEA MDL nadat hij uit het team werd gezet.

De ESEA MDL (Mountain Dew League) is een league op Counter-Strike waarin het merendeel van de grootste Europese teams het tegen elkaar opnemen.

Team Heretics had een plaats in deze prestigieuze league. Het Spaanse team heeft echter beslist om zijn voormalige kapitein David “Davidp” Prins te ontslaan.

De Belg liet zich niet doen en heeft alle spelers van het team eruit gegooid op de ESEA-website. Hierdoor heeft Davidp de plek bemachtigd. Na heel wat geklets op Twitter besloot de speler een uitleg te geven.

Ik zal het nu uitleggen. Nadat we Heretics met devoduvek hadden verlaten, heb ik me geïnformeerd over hoe alles nu zou verlopen. Ik heb de beheerders wat vragen gesteld en de regels goed gelezen. Ik heb het recht om de plaats in de MDL te houden. Ik heb de kans om er iets mee te doen en dat zal ik ook doen.

Je moet weten dat we de helft van het seizoen met JiNKZ en logaN hebben gespeeld en nadien met KioShiMa en Lucky. De enige kerel waar ik het hele seizoen mee heb gespeeld was Maka. Ik maak al sinds de eerste dag deel uit van deze spot.

Ondanks de kritiek van de community staat Davidp recht in zijn schoenen en krijgt hij de kans om een nieuw project op te starten rond de plek in de Mountain Dew League.

Team Heretics wordt daarentegen gedwongen om zonder spot te spelen in de ESEA met de volgende line-up:

  • Jérémy “jeyN” Nguyen
  • Lucas “Lucky” Chastang
  • Bryan “Maka” Canda
  • Alexandre “xms” Forté
  • Fabien “kioShiMa” Fiey

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top