Voor zij die niet konden wakker blijven tijdens de live uitzending afgelopen zondag, zendt ZES de hoogtepunten van de glamoureuze awardshow uit op 8 januari. Tijdens de 77ste editie van de uitreiking van de Golden Globe Awards vielen onder andere Brad Pitt, Joaquin Phoenix en Renée Zellweger in de prijzen. De awards voor beste films van 2019 gingen naar Once Upon a Time ... In Hollywood en het oorlogsdrama 1917.
De Cecil B. deMille prijs, voor een gehele filmcarrière ging dit keer naar Tom Hanks. Ook Ellen DeGeneres, bekend van haar talkshow The Ellen DeGeneres Show, viel in de prijzen. De Amerikaanse comediènne/presentatrice/actrice/activiste ging naar huis met de Carol Burnett Award, voor prestaties in de televisiewereld.

De prijsuitreiking werd gepresenteerd door Brits acteur en komiek, Ricky Gervais, die geen blad voor de mond nam en enkele actuele thema's in de kijker zetten, waaronder de bosbranden in Australië.

Bekijk de Highlights van de Golden Globes Awards 2020 woensdag om 20u35 op ZES of waar je ook bent via proximuspickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

Bekijk ook:
De rode loper van de Golden Globes