Wat staat er te gebeuren in het 25ste seizoen van Thuis?

Series | Op maandag 2 september start het nieuwe seizoen van Thuis. Twee maanden zijn lang, dus om je geheugen op te frissen kan je zondagavond nog eens terugkijken naar de herhaling van de seizoensfinale, zodat je weer helemaal mee bent. Met deze negen prangende vragen gingen we nagelbijtend de zomer in, volgende week mogen we eindelijk antwoorden verwachten. Het vorige seizoen eindigde met een cliffhanger rond Bob, Tamara en Christine, en dus zijn we razend benieuwd naar de verdere ontwikkelingen. Wat zijn jouw voorspellingen?

Door Pickx

Deel dit nieuws

Trouwens, er gebeurde heel wat tijdens het voorbije seizoen van Thuis. Om je volledig klaar te stomen voor het nieuwe seizoen kan deze ludieke samenvatting handig van pas komen. Actrice Kadèr Gürbüz, die de rol van advocate Karin speelt, neemt je mee langs alle hoogtepunten van seizoen 24. Op vijf minuten tijd ben je weer mee zodat je helemaal kan opgaan in het langverwachte 25ste jubileumseizoen.

Wat zal Bob doen?

Nadat het vorige seizoen eindigde met een grote cliffhanger, kunnen de kijkers nu eindelijk ontdekken of Bob nu kiest voor zijn verloofde Christine, die net voor Bob zijn jawoord kon geven beweerde zwanger te zijn van hem, of wegstormt van zijn eigen bruiloft en Tamara zal bijstaan tijdens de bevalling van hun kind. De vraag der vragen: wat zal Bob doen?

Hoe zal het kindje van Tamara heten?

Dat het een jongen is, weten we al even, maar over de naam van haar zoontje loste Tamara nog niks. Heel misschien omdat ze zelf nog geen flauw idee had. Maar goed, komt ze erachter tegen dat hij geboren wordt? Op de Twitterpagina van één zijn er alvast enkele leuke suggesties binnengelopen, waaronder Broes (Bob + Dries) en Leo(n).

Hoe zal Tamara's kindje eruitzien?

Nog iets anders waar we blijkbaar niet zo zeker van zijn: hoe zal Tamara's kindje eruitzien? Blijkbaar zitten nog heel veel kijkers met twijfels of vragen. "Gaan we de kleur van het kindje vandaag te zien krijgen?  Of zal dat iets voor september worden?", zo twitterde een fan. Of nog: "k durf gokken da Tamara haar zoontje Leon gaat noemen! & Uiteindelijk e Mokka kleurtje gaat hebben".

Blijven Waldek en Thilly happy together?

Ondanks haar onverwoestbare drang naar avontuur keerde Thilly toch terug voor Waldek. Houdt hun liefde stand? Aan de nieuwe generiek te zien denken wij alvast van wel. En zijn ze misschien zelfs bereid om een gigantische stap te zetten in hun liefdesavontuur? Op Twitter lezen we alleszins het volgende: "Thilly is in verwachting van Waldek en zij trouwen volgend seizoen?" en "Ooo ooo  stel u voor. Bob loopt weg. En Waldek en Tilly trouwen".

Raakt Paulien er terug bovenop?

De wereld van Paulien kleurde zwart na de brief van Adil. Gelukkig kon dokter Ann op haar inpraten en raakten ze veilig van het dak. Maar wat nu? Zal ze de nodige hulp krijgen en verlost raken van de donkere gedachten? Een fan twitterde: "Paulien laat zich opnemen in de psychiatrie en loopt daar haar moeder tegen het lijf... Komt Julia terug in Thuis?"

En is er nog een toekomst voor Adil en Paulien?

Na de brief van Adil weten we zeker dat Paulien nog veel voor hem betekent. Zullen de twee ooit weer samen komen? Of is hun relatie voorgoed over en uit? "En dat Paulin achter Adil gaat want die 2 horen gewoon bij elkaar!", zo luidt de goeie raad van een fan op Twitter.

Wat met Joren?

Hij kreeg niet alleen de bons van een harteloze Stan, maar moest ook afscheid nemen van zijn vader Bill. Wie zal hem bijstaan in deze moeilijke periode? En hoe zal hij omgaan met Boris en Stan nu zijn vader het niet gehaald heeft?

Worden Kaat en Kobe een koppel?

Tussen Kobe en Kaat ging het de laatste tijd steeds beter. In de seizoensfinale vroeg Kaat hem haar te vergezellen naar de bruiloft van Bob en Christine en dat deed hij maar al te graag. Hij had er dan ook alleen maar oog voor haar. De aanzet is dus zeker aanwezig, maar zal Cupido opnieuw raak schieten na alles wat er tussen hen gebeurd is? De kijkers zijn alleszins fan. "Ik wil nie liever dan Kobe & Kaat samen, too cute!", zo schrijft er een op Twitter.

En natuurlijk: is Christine écht zwanger van Bob?

Zij beweert van wel en de twijfel slaat zichtbaar toe bij Bob, maar meent Christine wat ze zegt of is het een laatste, ultieme poging om Bob aan haar te binden? Met de manipulatieve uberbitch Christine weet je natuurlijk nooit, en ze heeft al vaker bewezen dat ze niet vies is van een leugen meer of minder. Leuk weetje: Daphne Paelinck, de 30-jarige actrice die Christine speelt, is op 26 juni bevallen van haar eerste dochtertje Allie.

Nieuwe generiek, nieuw logo en nieuwe introsong

De populairste dagelijkse soap van Vlaanderen krijgt na vijf jaar een nieuwe (de negende al) generiek, een nieuw logo en een nieuwe introsong geschreven door Miguel Wiels en Niels Destadsbader en ingezongen door Raf Van Brussel. Dat luidt het feestelijke jubileumseizoen van Thuis in: op maandag 2 september start de reeks met het 25ste seizoen.

Lees ook:
'Ik ben Thuis': nieuwe generiek en introsong voor 25ste seizoen Thuis
Dit zijn de blikvangers van het nieuwe tv-seizoen


Bekijk Thuis vanaf maandag 2 september elke weekdag om 20.10u op één of waar je ook bent via proximuspickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later wanneer jij wil!

De herhaling van de seizoensfinale wordt op zondag 1 september om 19.55u uitgezonden op één.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top